sunnuntai 25. elokuuta 2019

Pieni kasa iloa

Keskiviikkoiltana mulle iski kauhea päänsärky ja väsymys, ja torstain ja perjantain pyörähdin kaverini luona Porvoossa. Eilen puolestaan olin jo kirjoittanut tämän postauksen lähes valmiiksi, mutta lopulta unohdin täysin julkaista tämän! Hyvän mielen viikosta huolimatta, ja ehkä myös sen takia, päätin keskittyä omaan hyvään olooni ja rentoutumiseen, enkä jäänyt stressaamaan päivittäisistä blogipäivityksistä. Kun tällainen viikko kuitenkin on nyt polkaistu käyntiin, tahdon mä jakaa taas viime päivien positiivisia.


× Sekä keskiviikkona että torstaina ja perjantaina oli ihanaa nähdä rakkaita kavereita ja viettää yhdessä laatuaikaa.

× Pitkä, rento kävelylenkki luonnon rauhassa, kaukana kaupungin hälinästä.

× Kuitenkin myös ihana Helsinki, viime aikoina olen kävellyt enemmän paikkoihin ja jäänyt bussista pois eri pysäkeillä, ihan että saisin nauttia vielä näistä Suomen kesäilloista ja kauniista maisemista.

× Kotoisa rankkasade, jota sai kuivana kuunnella sisätiloissa.

× Nachoja vaikka kuinka monella aterialla, parasta.


× Lämpimät kesäpäivät ja vielä jatkuneet hamekelit.

× Edes pieni irtiotto. Vaikka mulla nyt onkin aina kännykkä kädessä, Porvoossa yritin jättää sen aina hetkeksi sivuun enkä tuolle tunnin kävelylenkillekään ottanut sitä ollenkaan mukaan. Toki missasin monet upeat valokuvat noissa maisemissa, mutta tärkeämpää oli hetki vain nauttia olostaan ilman elektroniikkaa.

× Hyvä seura, huonot jutut, rento olo, uusia näkökulmia.

× Viimeisimpänä muttei suinkaan vähäisimpänä, eilen varattu Tukholman-matka! Tämän ilmestyessä ollaan jo laivassa, ollaan kerrankin yö ihan hotellissa ilman jäätävää kiirettä, ja mennään vihdoinkin tsekkaamaan Abba-museo! Tukholmaan on myös luvattu ihan kunnon helteitä alkuviikoksi, kesä!


Mikä on ollut parasta sun viikossa? ♡

2 kommenttia:

  1. Pidä hauskaa Tukholmassa! Abba-museo on varmasti mahtava *.*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oli tosi kiva reissu ja Abba-museo oli ihan mahtava! ♡

      Poista