maanantai 9. syyskuuta 2019

Kesä loppuu - mitä jää? | Tämän hetken odotetuimmat

Tuli syyskuu ja arki, ja niin tulivat sateet ja jo astetta pimeämmät illat. Mä olen puhunut niin paljon kesärakkaudestani ja kesänulkopuolistenaikojen kammostani, että luotan sen jo menneen perille. Viime vuonna näihin aikoihin haastoin itseni keksimään viisi hyvää asiaa syksystä. Tällä kertaa haluan piristää itseäni keskittymällä kaikkiin niihin ihaniin asioihin, jotka ovat tulossa kesän loputtua ja vuodenaikojen edetessä (kuvituksena kuitenkin vielä ihania kesähetkiä helteiseltä heinäkuulta!).


⬦ Aloitetaan pienellä mutta jokavuotisella lempparilla, nimittäin Hullut Päivät lokakuussa! Löytöjä ei Hullareilta tule enää tehtyä yhtä paljon kuin aiempina vuosina, mutta Hullut päivät ovat meillä oikea perhetraditio, jota innolla odotan joka kevät ja joka syksy. Viime syksynä Hullareiden aikaan lokakuun puolessavälissä oli muuten vielä niin lämmin, että ulkona tarkeni ilman takkia 17 asteen lämmössä!

⬦ Pian Hullujen päivien jälkeen onkin mun tällä hetkellä eniten odottamani viikon vuoro, nimittäin lokakuun lopussa lähdetään Lontooseen! Mä kärsin jo siitä, etten ole päässyt Lontooseen melkein puoleentoista vuoteen, keväistä parin tunnin välilaskua lukuunottamatta. Lontoo on mun ikilemppari, mä lasken melkein jo päiviä ja suunnittelen matkalaukun sisältöä ja päivien ohjelmaa, viimeisimmästä ajattelin tehdä kokonaan oman postauksensa! Hauska muuten taas nähdä, miten perinteinen englantilainen ilmasto pääsee yllättämään, mä kun en ole käynyt kymmeneen vuoteen Lontoossa muuten kuin kesällä. Sadetakki tulee ainakin mukaan, lämpötilojen mukaan pitää valikoida kengiksi joko vedenkestävät nilkkurit tai kumpparit.


⬦ Marraskuun 20. päivä on minun 22. syntymäpäiväni! Vuosi vuodelta odotan synttäreitä aina vähemmän, mutta onhan oma syntymäpäivä nyt mahtava juhla ja piristys pimeään arkeen. Toivottavasti tänä vuonna pääsen juhlimaan kivemmissä merkeissä kuin viime vuonna, kun ankaran tappoflunssani pahin päivä osui juuri synttäreilleni. Marraskuu on meillä todellinen juhlakuukausi, kun samalle kuukaudelle osuu monet synttärit ja juhlallisuudet (ja varaslähtö otetaan itse asiassa jo lokakuussa!). Pimeästä syksystä ei siis merkkipäiviä meillä puutu.

⬦ Joulu. Joulu ei myöskään tunnu enää kuuluvan lempijuhliini siihen liittyvän stressin ja kaaoksen ja kiireen ja pimeyden vuoksi. Silti sitä salakavalasti alkaa loppuvuodesta päästä tunnelmaan tuikkivien valojen ja kanelimausteisten kaakaoiden avulla. Yhtä asiaa joulusesongissa mä kuitenkin todella odotan, nimittäin sitä, kun luvan kanssa saa aamusta iltaan luukuttaa Raskasta joulua -musaa! Raskasta joulua on ihan mahtava projekti ja kyseisen tuotannon biisit ovat joulua parhaimmillaan. Viime vuonna oli mun ensimmäinen oikea Raskasta joulua -konserttikin (kun ihkaensimmäiseni kaksi vuotta sitten päättyi vähän vähemmän hehkeästi), ja suunnitelmissa olisi lähteä tänäkin vuonna.


⬦ Pääsiäinen! Pääsiäiseen mä puolestani olen laskenut päiviä (tai ainakin kuukausia) edellisen pääsiäiskauden lopusta asti, ja enää reilu seitsemän kuukautta jäljellä ♡ Pääsiäinen on vuoden suurin juhla ja niin kokonaisvaltainen että pelkästä ajatuksestakin innostuu. Pääsiäinen ♥️

⬦ Nightwishin uusi albumi joskus ensi keväänä ja etenkin sitä seuraava maailmankiertue, saa nähdä minne päin (Suomea) tällä kertaa päädytään yleisöön! Olen taas viime päivinä lukemani elokuussa lukemani Nightwish-kirjan innoittamana katsellut oikein urakalla Nightwish-livetaltiointeja, enkä malta odottaa, että pääsen tuon kokemaan taas uudestaan.

⬦ Ensi kesä taas reilun kahdeksan kuukauden päästä ♥️


Toki syksyssä ja talvessa innostun samoista asioista edelleen, mitä edellisvuoden listassa tuli mainittua: pehmeistä neuleista ja collegeista, koti-illoista sisällä tv:n ääressä ilman morkkista siitä, että pitäisi olla ulkona nauttimassa auringosta, raittiista ilmasta ja rutiineista. Kaikesta huolimatta mä olen niin onnellinen, että saan asua Suomessa ja nauttia neljän vuodenajan ihanista puolista.

Mitä sä odotat tällä hetkellä? ♥️

Liity lukijaksi tästä!
Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

1 kommentti:

  1. Ihanaa, ootan jo kuvia syksyiseltä Lontooreissulta <3 Mä muuten kans odotan aika innolla pääsiäistä! Mulla ei oo mitään kummoisia perinteitä siihen liittyen, mut ajattelinkin ensi keväänä luoda sellaisia. Tässä on nyt kivasti aikaa suunnitella et mitä kivaa silloin keksiskään :D Mut päälimmäisenä mielessä on kyllä syksyisemmät asiat vielä toistaiseks (yllätys) ja piakkoin alkava vaihto.

    VastaaPoista