sunnuntai 6. lokakuuta 2019

Miten menee?

Ihan mukavasti. Musta tuntuu, että ainaisen stressaamisen sijaan alan pikkuhiljaa päästä hyvin kärryille kouluhommien suhteen, ainakin näin aikataulullisesti. Ensimmäistä periodia on kaksi viikkoa jäljellä (minne aika ja alkusyksy onkaan mennyt!), ja yhdestä kurssista mulla on enää lopputyö tekemättä. Tuon kurssin aiheet ja lopputyöni liittyy vahvasti somen maailmaan, ja toivottavasti pääsen jakamaan aikaansaannoksiani myös teidän kanssanne, kunhan saan työn aloitettua! Paljon on pitänyt lukea tieteellisiä artikkeleita, ja englanninkieliset ovat jopa mun kielipäällä puhdasta tuskaa. Onneksi vastapainona suomenkieliset sitten menevät yllättävänkin helposti!


Kahden viikon päästähän me lähdetäänkin sitten jo Lontooseen! Sitä en kyllä meinaa uskoa, että enää kaksi viikkoa reissuun, en malta odottaa! Lontoo on mun ikilemppari (hyvin yllättävää, eikö?), ja koko syksyn olen haaveillut ja himoinnut kaupoista ja ravintoloista ja kulttuurielämyksistä ja ihan pelkästä Lontoo-tunnelmasta. Mulla on jo pitkään ollut aikeissa kirjoittaa tarkempi postaus kaikesta, mitä meinataan tällä reissulla Lontoossa tehdä, mutta tällä mun onnettomalla postaustahdilla se on hieman jäänyt. Mutta hei, jos ei ensi viikolla niin viimeistään sitä seuraavalla! Lontoo on kuin toinen koti ja olen niin onnellinen, että pääsen taas piipahtamaan takaisin <3


Myös nyt, kun kelit ovat viilenneet ja kesä on selvästi ohi, on mun ollut jotenkin helpompi antaa ajan kulua ja ruveta odottamaan kunnon syksyä ja talvea ja joulua. Mä en ole erityisen innoissani kylmästä enkä etenkään ainaisesta pimeydestä, mutta onneksi noistakin ajoista pystyy nauttimaan, ja seuraava kesä tulee taas supernopeasti! Koko vuoden mua vaivannut jouluahdistus on myös taas kuin nappia painamalla kääntynyt päälaelleen, ja olen jopa alkanut odottamaan taas joulua, maltillisesti kuitenkin.

Joulun jälkeen mulla on aina stressilevelit taivaissa koko juhlan suhteen, kun koulukiireiden ja lahjaostosten ja siivousten ohella on pitänyt keksiä joulukalenteriin sisältöä. Joka vuosi mä pohdin vaihtoehtoista toteutustapaa, mutta joka vuosi päädyn kuitenkin innostumaan jälleen perinteisestä joulukalenterista. Jonkinlaisen muutoksen tarvitsen kuitenkin tänä vuonna, ja aika pian pitäisi sitä alkaa suunnittelemaan. Ehkä tietyn teeman ympärille rakentuva joulukalenteri, ehkä blogin sijaan instajoulukalenteri, ehkä kuitenkin pelkkä adventtikalenteri ja lisäksi jonkin verran jouluteemaisia postauksia? Mä tiedän, että puolet teistä on jo aivan innoissaan joulusta, ja loppujen mielestä tällainen pohdinta on aivan liian aikaista, mutta jättäkää ihmeessä pohdintojanne tuohon alas. Teidän luettavaksi mä sisältöä teen, joten mielelläni kuulen myös teidän mielipiteitänne.


Muuten mun arki on ollut aika tavallista ja mukavaa, mitä nyt yhdestä antibioottikuurista tai kokonaisesta kolmesta missatusta Hullut päivät -päivästä! Siis ihan uskomatonta, mä yleensä käyn joka päivä Hullareilla ja tänä vuonna vain kahtena päivänä. Tänäänkin oli tarkoitus käydä, mutta unohdin ihan kokonaan ja muistin vasta, kun tavaratalo oli jo suljettu. Tuskin sieltä mitään olisi mukaan tarttunutkaan, mutta hassua silti murtaa omia perinteitään. Ollaan myös äidin kanssa jo ruvettu suunnittelemaan mun synttäreitä, joihin on vielä puolitoista kuukautta aikaa. Ainakin meillä tehdään jotakin hyvissä ajoin!

Siinäpä mun kuulumiset viime ajoilta. Miten sulla menee? Kerro kommenteissa sun viikostasi, niin voidaan vaihdella kuulumisia <3

Liity lukijaksi tästä!
Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

3 kommenttia:

 1. Lontoo postauksiasi odotellen innolla. :) Itsekkin olen vain nyt vuosien saatossa hullaantunut Lontooseen (kuten myös koko Englantiin ja Irlantiinkin) vaikka koskaan en ole maassa käynytkään. :)
  Meillä vko on sujunut ihan tavalliseen tapaan, ja syyslomaa meillä odotetaankin kovin, kun pohjoisen reissu tiedossa. :) Instaan ainakin tulee päiviteltyä ahkeraan, ja ehkä tuonne blogiinkin sitten jotakin, vähintään jälkikäteen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lontoo on ihana, musta olisi ihana myös päästä paremmin tutustumaan myös loppuihin Brittein saariin! Toivottavasti teillä on kiva reissu <3

   Poista
  2. Syysloma tähän mennessä pohjoisessa -> kakkoskodissamme on mennyt hyvin. Mitä nyt on ollut enemmän ja vähemmän räkätautia ym koko porukassa. Mutta parempi ehkä nyt sairastaa, kuin vasta vkon päästä, jos jotain positiivista miettii. :)

   Poista