torstai 31. lokakuuta 2019

Melkein marraskuu

Jep, melkein marraskuu. Vastahan lokakuu ja syyskuu ja elokuu ja heinäkuu ja tammikuu alkoi. Vastahan kesä loppui, ilmat viilenivät ja lehdet alkoivat vähän kellertää. Musta tuntuu, että tänä syksynä ei ollut kunnon ruskaa ollenkaan, tai sitten vain missasin sen. Vähän oli keltaista ja ruskeaa siellä täällä ja yhtäkkiä kaikki olikin jo maassa.

Jostain syystä ajan kuluminen ja syksyn eteneminen, eikä edes pimeät illat ole ahdistaneet mua niin valtavasti kuin yleensä. Tällä hetkellä mä olen ihan iloisin mielin toivottamassa tervetulleeksi marraskuun ja joulukuun ja uuden vuoden, synttärit ja miljoonat muut synttärit ja joulun, pimeyden ja kylmyyden. Kyllä se jossain vaiheessa taas kaatuu päälle ja viimeistään keväällä tajuaa, miten pitkä talvi on ollut takana, mutta vielä olen ihan toiveikas.


Tällä viikolla alkoi myös tämän lukuvuoden toinen periodi, joka on mulla onneksi vaikuttaa kevyemmältä kuin ensimmäinen. Hommaa varmasti riittää, mutta nyt mulla on vain kolme kurssia ykkösperiodin viiteen verrattuna - kunhan saan edellisistäkin loput suoritettua loppuun! Mulla on optimiset toiveet, että harvempaan kurssiin ehtii panostaa paremmin, mutta samalla on toiveet ainakin vähän vähemmän stressaavasta, lisääntyneestä vapaa-ajasta. Katsotaan, kuinka makeasti pääsen kuukauden päästä nauramaan näille tavoitteille, haha!

Marraskuu on meillä myöskin todellinen juhlakuu. Mun omiin synttäreihin on enää kolme viikkoa (kaksikymmentä päivää!!), joita toki juhlitaan ainakin pariin otteeseen erilaisilla porukoilla. Lisäksi marraskuuhun mahtuu vaikka kuinka monet lähipiirin synttärit (okei ainakin yhdet villit lastensynttärit) sun muuta juhlintaa, joten juhlakausi päästään potkaisemaan käyntiin jo hyvissä ajoin ennen joulua. Joulukaan ei muuten yhtäkkiä enää stressaakaan mua taas, niin kuin on koko vuoden tehnyt. Jotenkin syksyn ensimmäinen vastaantullut joululaulu onnistui laukaisemaan lämpöisen joulufiiliksen <3


Mun marraskuu lähtee huomenna käyntiin leirillä (ihana päästä leirille vielä kerran tälle vuodelle!), jatkuu seuraavan viikon tenttistressillä ja sitä seuraavana viikkona koittavalla Viron-matkalla! Marraskuissa on muutenkin yleensä se hyvä puoli, että loppuvuosi on usein niin täynnä erilaista menoa ja tapahtumaa, ettei vuodenajalle ominaisia paskoja puolia edes ehdi jäädä masistelemaan. 

Tl;dr summa summarum yhteenveto: marraskuu voi olla ihan jees, tervetuloa vuoden viimeinen kuudennes. Ja kohta mulla on synttärit jipii! Ei sillä, että niillä olisi mitään väliä, mutta onpahan vaan :D

Miten teidän syksy on mennyt? <3

Liity lukijaksi tästä!
Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti