torstai 13. helmikuuta 2020

MikÀ tuo minulle iloa


đŸŒ» Lauantaina tulin jo iltapĂ€ivĂ€n puolella kotiin töistĂ€. Söin ja jĂ€in röhnöttĂ€mÀÀn television ÀÀreen, ja jo seiskalta olin ihan poikki. MitĂ€pĂ€ turhaan valvomaan, kasilta sammutin valot ja puoli kymmeneltĂ€ olin jo unessa. Puoli yhdentoista aikaan herĂ€sin jo ensimmĂ€istĂ€ kertaa kĂ€ymÀÀn vessassa! Aivot selvĂ€sti hĂ€mmentyivĂ€t aikaisesta yöstĂ€ ja herĂ€ilin todella paljon yön aikana, mutta vitsi miten siistiĂ€ on mennĂ€ ennen iltakymmentĂ€ nukkumaan edes joskus. Ei tuo ilo tietenkÀÀn sitĂ€ yhtĂ€ yötĂ€ kauempaa kestĂ€nyt, mutta nautin.

đŸŒ» Maanantaiksi vĂ€sĂ€sin itselleni prinsessakiharat ja laitoin kirkkaanpunaiset huulet, ja tĂ€nÀÀn puolivahingossa satuin luomaan tummanpinkit silmĂ€meikit. Ai ettĂ€ kun meikeillĂ€ leikkiminen on ihanaa!


đŸŒ» Tiistaina herĂ€sin (mulle) hyvissĂ€ ajoin aurinkoiseen pĂ€ivÀÀn. Tein pienen kĂ€velylenkin ennen luennon alkua, piipahdin kolmessa kirjastossa ja nautin upeasta ilmasta. VĂ€hĂ€n hĂ€mmentĂ€vÀÀ innostua kevÀÀstĂ€ vaikkei talvi vielĂ€ ole edes alkanutkaan, mutta tuolloin kyllĂ€ tuntui niin kevÀÀltĂ€ kuin vain voi. Kiertelin siinĂ€ sitten aikani kuluksi keskustaa ja nappailin kuvia kevĂ€ttalvisesta HelsingistĂ€. 

đŸŒ» Eilen olin odottamassa bussia pysĂ€killĂ€, ja bussi meinasi ajaa ohi, vaikka seisoinkin kĂ€si ojossa. Kuski lopulta huomasi minut, viittoi minulle pahoitellen ja huomioiden ja pysĂ€htyi pysĂ€kin jĂ€lkeen. VielĂ€ kyytiin hypĂ€tessĂ€ni kuski pahoitteli mua hymyillen, ja mulle tuli hĂ€nen aitoudestaan aivan todella hyvĂ€ mieli.

đŸŒ» MeillĂ€ oli eilen myös aivan mahtava ilta kavereiden kanssa. Tehtiin hillosta salaatinkastiketta, selailtiin vanhoja kuvia ja videoita ja otettiin kasa uusia. Nauroin niin, ettĂ€ niveliin sattui ja lĂ€hdin kotiin uupuneena ja onnellisena. Tuo hyvĂ€ fiilis on kantanut vielĂ€ koko tĂ€mĂ€nkin pĂ€ivĂ€n! Onnea on ihanat ihmiset elĂ€mĂ€ssĂ€.


đŸŒ» TĂ€nÀÀn otettiin puheeksi kevÀÀlle suunnitteilla oleva reissu, josta olen ihan superinnoissani!

đŸŒ» Supernanny - jenkkiversiosta löytyy kokonaisia jaksoja Youtuben viralliselta kanavalta, ja olen aivan koukussa!

đŸŒ» Aurinko paistaa, ihmiset ovat ihania ja ruoka hyvÀÀ, jÀÀkaapista löytyy kahdeksaa (tai hetkellisesti jopa yhdeksÀÀ) eri juustoa ja kevÀÀn ensimmĂ€inen kirjatentti, johon olen viimeisen kuukauden tiiviisti valmistautunut, on 18 tunnin pÀÀstĂ€ ohi. Ja kaiken lisĂ€ksi huomenna on vielĂ€ ystĂ€vĂ€npĂ€ivĂ€kin! Monta asiaa, joista iloita, eikö?

Liity lukijaksi tĂ€stĂ€!
Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

4 kommenttia:

  1. Miten ihana hyvÀnmielen postaus <3 Tuo hillosta tehty salaatinkastike jÀi kummittelemaan, mistÀ hillosta oikein teitte salaatinkastiketta ja onko tuo joku ihan yleinen tapa tehdÀ hillosta salaatinkastiketta? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me siis sekoitettiin verigreippihilloa oliiviöljyyn ja maustettiin ihan normisalaattikastikkeen tapaan suolalla ja pippurilla. Siis aika perussalaatinkastike, mutta toi kyllÀ aivan ihanan oman twistinsÀ! Seuraavana pÀivÀnÀ kokeilin sitten puoliveriappelsiinista puristetulla mehulla maustaa kastiketta ja oli myös hyvÀÀ!

      Poista
  2. Olipas kiva lukea nÀin positiivista tekstiÀ <3 Tuli ihan itsellekin hyvÀ mieli tÀtÀ lukiessa ^^

    VastaaPoista