lauantai 12. syyskuuta 2020

Tältä meillä näyttää nyt | Kuusi viikkoa muutosta

Tänään lauantaina mun muutosta tulee kuluneeksi kuusi viikkoa. Tavallaan tekee mieli sanoa jo kuusi viikkoa, mutta tavallaan vasta, niin kotiutunut mä tähän asuntoon olen. Torstaina päätinkin sitten siivota jälleen viimeisen päälle ja ottaa kunnolla kuvia asunnosta! Mä olen parin viime viikon aikana muutenkin siivoillut oikein ahkerasti, kun kaikki päivät tulee lähinnä kuitenkin vietettyä kotona (enkä mä nyt kouluhommille tuhlaa ajatuksiani, haha!), järjestellyt hyllyjä ja laatikoita ja kehitellyt uusia, toimivia säilytysratkaisuja. Ihan parasta!

Tältä mun asunnossa on nyt siis muutaman viikon ajan näyttänyt. Tuorein lisäys on tuo tv-tasona toimiva kaappi (ja sen päällä oleva tv), joka on muutaman viikon ajan ollut jo paikoillaan ja jonka vaiherikkaasta tarinasta tulee vielä oma postauksensa!

Toki nyt tätä kirjoittaessani mun asunnossa näyttää jälleen ihan erilaiselta, kuten Insta-seuraajani saattoivat stooreistani huomatakin. Pari tuntia näiden kuvien ottamisen jälkeen posti toi mulle työ/meikkipöydän, jonka iltapuhteeksi kasasin ja laitoin paikoilleen. Mulla on myös uusi peitto, päiväpeitto ja kasa lakanoita valmiina käyttöönottoon. Enää multa puuttuu siis vain keittiön kattolampun asennus ja verhotangolle ruuvien poraaminen, ja noista nurkassa lojuvista laatikoista ja vanhasta telkkarista ja mikrosta pitää päästä eroon. Sitten päästäänkin jo virallisen asuntoesittelyn kimppuun!

Tässä välissä muistinkin, että mulla on vielä muuttovlogi editoimatta, sen vuoro pitää olla kyllä vielä ennen tuota esittelyä. Hups!

Tämä asunto on hyvin samankaltainen kuin edellinen (jonka alkuperäinen esittely löytyy täältä ja täydellinen vlogikierros täältä). Tämä on kuitenkin hippasen verran isompi (tai näillä mittakaavoilla aika superpaljon isompi), joka vaikuttaa niin valtavasti. Vielä ei ole missään loppunut tila kesken, ja nyt kun viimeisetkin kalusteet saadaan paikoilleen, on myös järjestyksen ylläpitäminen helpompaa.

Ainoa, mikä mulla ei muuttunut lainkaan on keittiö, ja tiskaaminen on ihan yhtä tylsää puuhaa. Keittiön pienuudessakin auttaa nyt kuitenkin muualle ulottuva lisääntynyt kaappitila ja nuo ihanat seinäkoukut, joihin saan kätevästä tavaraa roikkumaan! Nämäkin kuvat ovat siinä mielessä vähän valheelliset, ettei mun keittiönurkka oikeasti koskaan näytä tältä. Imuri on yleensä kaapissa piilossa eikä keittiössä laturissa kiinni, koukuista roikkuu paperikassissa kierrätettäviä roskia ja ikonille on nyt oma koukkunsa sängyn yläpuolella olevan ison ikonin vieressä.

Höpöttelen asunnosta enemmän ehkä sitten tulevassa varsinaisessa esittelypostauksessa. Vaikka täällä ei vielä ole valmista, halusin tallentaa tämänkin hetken muistikortille ja jakaa teidän kanssanne. Tältä mun kodissani näytti loppukesästä (alkusyksystä) 2020 kuuden viikon asumisen jälkeen. Nämä eivät myöskään ole niitä kaikista huolitelluimpia sisustuskuvia, joissa kaikki on upeasti laitettu ja kaikki ylimääräinen piilossa. Vanha telkkari kököttää nurkassa selkäreppujen rinnalla ja liian lyhyt antennikaapeli menee rumasti huoneen poikki. Nipsuttimilla kiinni oleva verho on puoliksi irti eikä yhtä verhoa ole vielä laitettu ollenkaan, sillä odottelen vielä, että se verhotanko saadaan paikoilleen. Päiväpeittokaan ei vielä näiden kuvien ottamisen hetkellä ollut käytössä, vaan eriparilakanoiden päälle oli heitetty pelkkä viltti. Mutta hei, sehän on aivan okei. Tällaista kotirealismiakin kaipaa välillä.


Liity lukijaksi tästä!
Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

2 kommenttia:

  1. Ihanan kotoisan näköistä! <3 Järjestely ja uusien säilytysratkaisujen kehittely ja just tuommonen touhuaminen on kyllä ihan parasta! Etenkin syksyisin ja keväisin harrastan tuota. :D Huomioni kiinnittyi kuitenkin tuohon auringonkukkamekkoon, mä haluan tuollaisen, IHANA! 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Pikkuhiljaa tästä tulee vaan kodikkaamman ja mieluisamman näköinen ♡ ja järjestely on ihan superkoukuttavaa! Ja jep, auringonkukkamekko on Thaimaan-löytö ja aivan ihana, nykyään vaan vähän liian pieni mun päälle 😭😭

      Poista