perjantai 16. huhtikuuta 2021

Kesän bucket list 2021

Mun suosikkivuodenaika saapuu ihan hurjaa vauhtia, äsken vielä niin kaukainen kesä on jo aivan käsinkosketeltavissa. Olen selaillut ihan hurjasti kesäkuvia, muistellut viime kesien ihania seikkailuja ja suunnitellut seuraavia. Olen käynyt shoppailemassa kesävaatteita ja löysinkin yhden aivan unelmamekon! Olen kuvitellut itseni taas järven äärelle, hiljaiseen luontoon ja kuumille heinäkuun kaduille. 

Tänään uhmasin kevättuulia ja puin ensimmäistä kertaa tänä vuonna jalkaani ohuet kesähousut. Tuntui niin hyvältä, enemmän omalta kuin missään vaatteissa ihan liian pitkään aikaan. Kesäpukeutuminen on mulle kaikista ominta ja siksi haluankin löytää kaappiini uusia kesäihanuuksia etenkin nyt, kun monet vanhat eivät enää mahdu kunnolla päälle. Yllätyin myös täydellisesti kun tajusin, ettei ulkona tullut ohuemmissa housuissa edes kylmä! Toki ulkoilin vain muutaman sekunnin pätkissä, mutta aurinko lämmitti eikä tuuli ottanut lainkaan pahasti. Mä olen niin onnellinen, että pääsen taas pukeutumaan kevyesti mun lempivaatteisiin kuukausien tauon jälkeen.

Ajellessamme tänään äidin kanssa isoja teitä auringon paahtaessa pohdittiin, millaista olisi nyt olla ajamassa mökille, ja vitsi se tuntui hyvältä ja oikealta. Ihan kohta pääsee, olen jo katsellut viikonloppuja sillä silmällä! Varma kesän merkki oli myös se, että Cittarin vihannesosastolla oli kaikki grilliherkut nostettu esiin ja herkkusienten kysyntä oli kuulemma kasvanut räjähdysmäisesti.

Tämän kaiken kesäfiilistelyn lomassa totesin, että nyt on korkea aika perinteiselle kesän bucket listille, siis kaikille ihanille jutuille, mitä aion ja toivon kesällä toteuttaa. Listasta tulee lyhyt ja ytimekäs ja se kattaa kaikki ne tärkeimmät ja olennaisimmat jutut.

Mökkeile. Mökit jää mulla varmaan tänäkin vuonna pelkkiin viikonloppuihin töiden takia, mutta niitä aion ottaa monta ja useassa eri kohteessa. Mökki on todella mun happy place, enkä todellakaan malta odottaa. Toivotaan, että päästäisiin korkkaamaan mökkikausi jo toukokuussa, who knows!

Vietä ihania kesäpäiviä ystävien kanssa. Lanseerattiin tänään kaveriporukan kanssa virallinen kesäpäiväkäsite. Halutaan jatkaa viime vuosien perinteitä ja mökkeillä, tehdä päiväreissuja ympäri Etelä-Suomea, hölmöillä ja hulluilla ja herkutella ja diippeillä ja nauraa vatsamme kipeiksi. Nämä ovat niitä ehdottomia kesän kohokohtia.

Ota upeita kesäkuvia. Olen nähnyt somessa niin paljon kaikkia upeita kesäkuvia ja haluan ottaa ja saada itsestäni lisää. Jos teillä on vinkkejä upeista kukkapelloista tai muista kuvauslokaatioista pääkaupunkiseudulla, otan äärimmäisen lämpimästi vastaan!

Juhli rakkaita läheisiä. Kesällä olisi luvassa kerrankin iso kasa ihania juhlia ja toivon niin kipeästi, että päästään niistä nauttimaan.

Syö kesäherkkuja, polski ja souda, nauti lämmöstä ja kesätuulista, nauti rakkaimpien ihmisten seurasta ja pitkistä automatkoista ja t-paitakeleistä ja tuoreista mansikoista.

Mä en oikeasti tiedä mitä tähän enää lisäisin. Kaikki pienemmät jutut tuntuvat tällä hetkellä aivan turhilta lisäyksiltä, kun mielessä pyörii kaikki kesän ihanuus: lämpö, luonto ja läheiset. Siinä se.

Ja voitteko kuvitella, että kello on yli kahdeksan illalla ja on aivan täysin valoisaa. Mun sydän räjähtää ihan kohta. ♥️

Mitä sä odotat eniten kesältä?

Liity lukijaksi tästä!

6 kommenttia:

 1. Eniten meillä odotetaan vain koulusta lomaa ja se että saa vain olla sekä nauttia. Toki neidin kesäleiri jos koronatilanne ei muutu, ja kun saa muuten ulkona olla ja hoitaa pientä pihaamme. Pieni viherpeukaloille kun oon. 🤭😅 Toki kotimaan matkailu ja mitä pystytäänkään tekemään ja toteuttamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa kyllä ihanilta suunnitelmilta, lomailut ja matkailut ja pihapuuhailut! Toivotaan että päästään kans toteuttamaan kaikkia ihania asioita <3

   Poista
 2. Aivan ihania, pirteitä kuvia! Tulee ihan into kesästä xD
  Uskaltaisikohan sitä itekin tehdä bucket listan, sen toteutus on aina ollut vähän häilyvää.Odottelen ite vaan näitä aurinkoisia, valoisampia päiviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, mä oon nyt kyllä kertaheitolla innostunut kesästä. Ja tee! Mä oon joskus tehnyt jo maaliskuun alussa räntäkelien keskellä :D

   Poista
 3. Ah miten ihania kuvia! ♥ Mäki olin eilen jo kevyemmillä housuilla pihalla ja vieläpä monta tuntia, oli aivan ihanaa kun ei tarvinnut jäätyä! *.* Sun bucket list kuulostaa täydelliseltä. Ei tarvitse tavoitella kuuta taivaalta, kun nuo pienet jutut on sitäkin arvokkaampia ja tuottavat paljon hyviä muistoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kesäkuvat ovat vaan parhaita! Ja siis kesähousut ovat ihan paras juttu ikinä. Niinpä, näistä jutuista se kesä koostuu, kaikki muu kiva tulee sitten plussana mukaan <3

   Poista