keskiviikko 4. elokuuta 2021

Hiljainen heinäkuu: täällä taas & suunnitelma jatkoon

Heinäkuussa julkaisin blogiin yhden postauksen ja Instagramiin kuusi. Blogissa oli siis hiljaisin kuukausi seitsemään vuoteen.

Monta kertaa olen täällä todennut, että pyrin pitämään postausvälit korkeintaan viikossa. Viime aikoina olen antanut itseni lipsua tästä enemmän, koska en tahdo pakottamalla vääntää sisältöä vain sisällön vuoksi, jos itsellä ei ole siihen fiilistä tai energiaa.

Heinäkuussa tauko venyi ja venyi, kunnes totesin, että ihan sama. Paine on kovin mun päässäni, ja kesä on muutenkin poikkeuksellista ja hiljaista aikaa. En jaksanut enää laskea päiviä edellisestä postauksesta, vaan annoin itselleni luvan yksinkertaisesti olla postaamatta. Palata näppäimistön ääreen sitten, kun siihen löytyy sitä fiilistä ja sitä energiaa.

Heinäkuu oli mulla täynnä töitä. Mun hatun yli menee todella, miten joku onnistuu yhdistämään täyspäiväisen somettamisen täyspäiväiseen työskentelyyn. Hitto, mun hatun yli menee, miten joku onnistuu yhdistämään täyspäiväisen työskentelyn yhtään mihinkään! Kun kaikki päivät menee töissä, mulla ainakin menee koti ihan sekaisin, kauppareissut ja kokkailut jää, eikä varsinaista vapaa-aikaa tunnu olevan ollenkaan. Varsinkin näin, kun joka viikko tekee eri vuoroa töissä ja sitä mukaa aina kehitetään uudet rutiinit. Vaikka työstäni tykkään, olen todella alkanut odottaa syksyä ja koulujen alkua, että saa taas olla ihan vaan kotona ja vapaasti rakentaa omaa arkea.

Varsinaisten vapaidenkin puolesta mun heinäkuu on ollut köyhää. Siinä missä kesäkuussa tankattiin kaikki mahdolliset vapaat mökki-ilmaa, oli mulla heinäkuun vapaatoiveet niin tiukasti suunniteltuna menojen ympärille, ettei siihen ylimääräistä jäänyt. Siksi mun koti varmaan onkin ollut enemmän tai vähemmän organisoidun kaaoksen tilassa viime viikot, kun en ole itsekään juuri ehtinyt täällä olla.

Mitä kaikkea mun heinäkuuhun sitten on kuulunut? No ainakin...

♡ Rakkaan kummilapsen syntymäpäiväjuhlat ja laatuaikaa perheen kanssa.

♡ Suurin hiusmuutos varmaan ikinä! Seuraava postaus onkin sille omistettu.

♡ Rakkaan ystäväni häiden suunnittelua ja järjestelyä (yhtään väheksymättä oman asun valmistelua ja kriiseilyä).

♡ Tuoreita mansikoita ja kaupan sushia.

♡ Unelmieni haastattelu töissä! En vieläkään voi uskoa, että sain jutella pitkään Nightwishista Tuomas Holopaisen kanssa. Best.

♡ Jopa kaksien uusien rintsikoiden ja yksien bikinien osto. Mikä helpotus, kun kerrankin onnistuu ilman suurta vaivaa löytää itselleen sopivat.

♡ Monta selfietä ja auringonlaskukuvaa.

♡  NE HÄÄT! Ihanimman ystäväni ihanimmat häät, jossa sain kaasoilla oikein urakalla. Ihana oli saada olla niin isossa osassa niin isoa päivää <3

♡ Vuohenjuustosalaattia. Onnistuin vihdoinkin paistamaan vuohenjuustoa ilman, että se suli täysin pannulle!

♡ Kaveriporukan perinteeksi muodostumassa oleva vuotuinen mökkireissu ja paljon frisbeetä (joka lensi naamaan vain kerran).

♡ Ihana spontaani pikarantareissu perheen kanssa, keppien heittelyä (sekin osui vain kerran naamaan), ulpukoiden kalastelua ja niiden uusien bikinien ensiuitto.

♡ Herkullista grilliruokaa (siis miten voi kasviksista tulla grillissä niin herkullisia?).

♡ Toiset ihanat häät, ystävien onni ja hyvä fiilis hyvällä porukalla.

Elokuussa on tahti onneksi vähän kevyempi. Tänä viikonloppuna on luvassa kauan odotettu mökkiviikonloppu kavereiden kanssa. Tätä olen niin kovasti kaivannut, ja tiedän, että ensi viikonloppuna saa nauttia ja nollata ihan täydellisesti, höpöttää ja nauraa ja iloita juuri oikeasta seurasta.

Seuraavalla viikolla onkin Nightwishin Kaisaniemen keikka ja sitä seuraavalla viikolla We Will Rock You -musikaalin näytös. Kieltämättä jännittää ensi kertaa ikuisuuteen (heh) osallistua tällaisiin suuriin tapahtumiin. Liput on kuitenkin ostettu aikaa sitten, enkä näitä halua jättää väliin. Musikaalissa käsittääkseni paikat on jaettu turvavälit huomioiden, ja keikalla jättäydyn tällä kertaa rauhassa kauemmas lavasta, missä on väljempää, enkä tapani mukaan ole änkemässä eturiviin. Uskon, että Nightwish on aivan yhtä täydellinen suunnasta mistä hyvänsä.

Ja hei, vajaan kolmen viikon päästä mulla päättyykin työt tältä kesältä ja alkaa minikesäloma! Kahden viikon verran ehdin hengähtää ennen kuin opinnot taas alkavat täyspäiväisesti. Vitsit mitä luksusta.

Pikkuhiljaa yritän tässä taas myös palailla blogin ja Instan pariin. Olen asettanut itselleni nyt puolitosissani tavoitteen, joka muutaman vuoden takaiseen kuulostaa hieman naurettavalta, mutta viime aikoihin verrattuna jopa kunnianhimoiselta. 

Tarkoitus olisi siis postata blogiin kaksi kertaa viikossa: keskiviikkoisin ja sunnuntaisin. Ehkä tällainen selkeä rytmi toimisi hyvin niin mulle kuin teillekin. Ja toki jos mulla on joskus oikein erityisesti asiaa, saattaa tuohon määrään tulla joinain viikkoina ekstraa, ja tietenkin joskus tuohon kahteen ei vain kykene venymään. Näillä kuitenkin lähdetään taas liikkeelle. Mulla on monta (omasta mielestäni) hyvää postausta jo luonnoksissa, joiden julkaisua odotan ja jännitän kovasti.

Instagram toki kulkee aina mukana. Sinne tulee samoja juttuja kuin blogiin, mutta paljon myös omaa materiaalia. Instaan siis päivittelen joka tapauksessa ahkerammin kuin blogiin. Tulkaa siis mukaan seurailemaan jos tahdotte, olisi ihana saada juuri sutkin mukaan, jos et vielä ole <3

Ja hei, otettaisko loppuun pieni tutustumiskierros? Kuka oot, mistä tuut, mitä sulle kuuluu ihan oikeasti?


Liity lukijaksi tästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti