PANNARI BLOGIN TAKANA

Heippa, ja tervetuloa blogiini! Pancake Palace, eli tuttavallisemmin Pannariblogi, on vuonna 2012 perustettu blogi, jossa puhutaan elämän kauniista asioista, kauneudesta, auringonlaskuista ja mieltä polttavista kysymyksistä. Tämän blogin lukijana pääset fiilistelemään kaikkea mahdollista, ottamaan kantaa mieltä painaviin kysymyksiin, matkustelemaan, herkuttelemaan, ihailemaan kauniita asioita, höpöttelemään ihan tavallisesta arjesta sekä sietämään ihana-sanan hävytöntä liikakäyttöä. 

Kuva: ig @marsuttaja

Pannarina blogin takana toimii Sanna, kakskytkolmevee. Absolutisti, ikänsä muusikon urasta haaveillut kielioppinatsi, joka ei koskaan aikuistu. Keksii sopivan laulun jokaiseen tilanteeseen ja höpöttää ihan liikaa, vaikkei kukaan kuuntelisikaan. Kesän 2017 au pair Lontoossa ja suomen kielen opiskelija Helsingin yliopistossa.

Oletko uusi täällä, tai haluatko vain saada paremman kuvan musta ja blogistani? Seuraavaksi olen listannut kasan suosittuja tai muuten mahdollisesti hyödyllisiä postauksia, joita selailemalla pääset hyvin alkuun!


KAIKKIEN AIKOJEN LUETUIMMAT

(& postauksesta tehty Iltalehden artikkeli)


KUKA TÄTÄ BLOGIA KIRJOITTAAULKONÄKÖ- JA KEHONKUVA-AIHEISETOPISKELUAIHEISET

MEIKKIJUTTUJAMUITA LEMPPAREITAMUSAVINKKEJÄ JA YLIMÄÄRÄISTÄ HEHKUTUSTASUOSIKKEJAKOOTUT MATKAPOSTAUKSET TÄÄLLÄ


AU PAIR -POSTAUKSET TÄÄLLÄ


SOMET TÄÄLLÄ


Tsekkaa kaikki au pair -postaukset täältä ja asupostaukset täältä
Joten vielä kerran nyt kun tunnetaan vähän paremmin, tervetuloa ja toivottavasti viihdyt mukana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti