maanantai 16. maaliskuuta 2015

Tarinatuokiot jatkuu...

Meillä oli pari viikkoa sitten perjantaina luovan kirjoittamisen ilta koululla, tällaista siellä syntyi! Kertokaahan, mitä tykkäsitte ;)



* * *

Nainen kertoi kahvipöydässä ystävättärelleen, ettei hän usko yliluonnollisuuksiin. Ystävätär kohteliaasti sanoi olevansa eri mieltä. Nainen, vaikkakin varmana kannastaan, ei halunnut olla tyly, vaan uteli ystävättäreltään perusteluja. Ystävätär kertoi, kuinka kerran hänen kylpiessään oli keittiön radio alkanut soittaa juuri hänen hyräilemäänsä kappaletta. Nainen sanoi sen olleen varmasti naapurin radio. Ystävätär kertoi toiseksi esimerkiksi, kuinka hänen illalla tarjouksesta ostamansa kirkkaanpunainen omena oli aamulla ollut täydellisen läpimätä. Nainen vihjasi sen johtuvan ystävättären kuuluisan ala-arvoisista ruoanlaittotaidoista. Ystävätär alkoi jo silminnähden närkästyä, ja kysyi, jos nainen olisi kiinnostunut vielä yhdestä esimerkistä. Nainen sisäisesti myhäillen ilmoitti olevansa erittäin kiinnostunut. Ystävättären vihreät silmät kiiluivat, kun nainen huomasi käsiensä kohottavan kahvikuppia huulilleen. Puolillaan olleesta kupista alkoi vyöryä loputtomasti tulikuumaa nestettä nopeammin, mitä nainen pystyi nielemään. Hän ei saanut ilmaa kulkemaan eikä käsiään laskeutumaan.

Puoli vuotta myöhemmin nainen seisoi katsomassa huolehtimatta jätettyä hautakiveään.



* * *


Anteeksi tästä postaustauosta, viime viikko oli vain yksinkertaisesti sellainen, ettei huvittanut avata tietokonetta! Ja jos vain sen kameran jostain löytäisin, nyt vähän apuja ihmiset... Kouluhommat ja siivousurakat painavat päälle, mutta yritän taas pikaisesti palata tänne kirjoittelemaan, paljon on ihania ideoita toteuttamista vailla! Pus <3

Ja lisää mahtavia luovan kirjoittamisen illan tuotoksia muilta kurssilaisiltani löytyy Sibiksen blogista täältä ja täältä! Aivan mahtavia lyhyitä, tiiviitä, hulluja tarinoita, lämpimästi suosittelen! Laittaa teidät ajattelemaan ja nauramaan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti