perjantai 25. maaliskuuta 2016

Niiiiin hyvä fiilis

Voi apua herranjestas jumankukkeli kun nyt on hyvä fiilis! Katsoin toissapäivänä äidinkielen esseen alustavat pisteet ja sain 55 pistettä! Mun äikkä lähtee nyt siis 97 pisteellä, ja L:n raja on vaihdellut 86:n ja 87:n välillä. Äikkä on se aine, joka mua oikeasti kiinnostaa ja josta todella haluan hyvän, joten nyt toivon hirvittävästi ettei kohdalle osu herne nenässä kipittävää sensoria, joka ihan kiusallaan alkaa mun pisteitä alentamaan. Matikan yo-koe on nyt myös takana, ei enää koskaan derivointia eikä integrointia eikä trigonometrisiä funktioita. Koe meni aika lailla just niin, miten etukäteen arvelinkin: A-osa meni aika hyvin, B1-osankin osasin (tai ainakin luulen osanneeni), vaikka eka katsoinkin kauhulla niitä tehtäviä. B2 olikin sitten vähän kinkkisempi tapaus, enkä yhteenkään tehtävään tainnut saada kunnollista vastausta. Oon nyt kuitenkin supertyytyväinen, seitsemään tehtävään kymmenestä sain ihan järkevät laskut ja vastaukset aikaiseksi, ja uskon kyllä että ne C:hen riittävät, jopa M:ään, hyvän vastauksen piirteiden mukaan muutama tehtävä taisi mennä täysin oikein!

Mikä vielä ihanampaa, kohta on pääsiäinen. Eilen me tultiin Lällyyn, ja äitikin on tällä kertaa mukana. Ollaan syöty superihanaa ruokaa, ollaan oltu kirkossa monta tuntia, ja äsken oltiin saunassa ja voi miten ihanaa se saunominen kerrassaan on. Pääsiäinen on vaan niin ihana aika, vuoden suurin juhla ortodoksisessa kirkossa. Pääsiäisyönä on iso juhla, joka on oikeasti jotain niin upeaa. Siitä postailen sitten myöhemmin, ja silloin yöllä yritän edes jonkun verran päivitellä snäppiä (sannapannari olen Snapchatissa!), että edes jotenkin saisin sitä tunnelmaa teille välitettyä. Lällyssä on muutenkin aina niin ihanaa, nytkin olen vaan katsellut kaikkia noita pieniä lapsia jotka täällä juoksentelevat ympäriinsä, ja innolla odotan sitä päivää, kun pääsen tuomaan Kerttu-kummityttöni tänne vihdoin. (sekin on yksi ihana pieni söpö kullanmuru, jonka seuraavaa tapaamista en malta millään odottaa!)


Vielä on psykan kirjoitukset keskiviikkona, viiden päivän päästä, ja sen jälkeen olen vapaa tyttö. Jotenkin se psyka ei tällä hetkellä stressaa, vaikka B:tä tässä ollaan uusimassa ja aika vähän lukemista takana. Pidettiin eilen Denisen kanssa pienet opiskelusessiot, mutta ei me ihan hirveästi saatu siinä kerrattua. Nyt kuitenkin lällyilystä ja pääsiäisestä huolimatta pitää yrittää saada vähän päntättyä, ostinhan mä jopa kertauskirjankin, jonka meinaan lukea läpi! Toivottakaa mulle onnea :D Nyt myös aion tästä vähän aktivoitua tän postailun kanssa, enkä enää halua enempää näitä yli viikon taukoja, on niin hirmuinen ikävä tätä hommaa, niin kuin Facebookin puolella jo totesinkin! Äsken kirkossa sain vielä superihania kuviakin, toivottavasti saan ne pian tänne tungettua. Hyvää ruokaa, hyviä ihmisiä, hyvää meininkiä, aina välillä hyvää säätäkin. Ihan hyvä fiilis. Nyt hyvää yötä kaverit!

2 kommenttia:

  1. Hei, onnea kovasti tuosta äikästä! Ehkä jotain tuollaista saattoi sinulta odottaakin, joten eiköhän ne pisteet pysy samoilla linjoilla :---) Olitko jo kertonut täällä, mistä kirjoitit esseesi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha kiitos paljon, toivotaan todella! En muista sanoinko edellisessä postauksessa, mutta siis ykköstehtävästä, otsikolla Liikehdintää kirkon ovilla. Kirjoitin kirkon ja uskonnon hyvistä ja huonoista puolista, ja vertailin syitä miksi ihmiset eroavat kirkosta ja liittyvät kirkkoon. Vähän yleismaailmallista pohdintaa ja omaa pohdintaa. Ilmeisesti aika yleinen näkökulma tähän tehtävään, mutta näytti nyt ainakin toimivan!

      Poista