lauantai 5. maaliskuuta 2016

Tyttöjen päivä

Meillä oli eiliselle äidin kanssa selkeä plääni: mennään Kamppiin ja ostetaan tabletti. Äiti oli aikaisemmin aamulla käynyt ilmaisessa kasvohoidossa (siis for real, mäkin haluan!), jonka jälkeen me suunnattiin syömään. Päädyttiin Rossoon, jossa sai kymmenellä eurolla koota oman annoksensa. Mä tilasin lohta ja risottoa minttujogurttikastikkeella, ja herranjestas kun oli hyvää, ja vain sen kympin!


No siitä käveltiin Kamppiin, ja käytiin matkalla vähän turisteilemassa, kirjattiin niin Victoria's Secret kuin Kampin kappeliin! Siitä DNA:lle, josta me tosiaan poistuttiin upouuden tabletin kanssa josta jo eilen kirjoittelinkin!  Ja kyllä, tykkään edelleen.


Käväistiin Alen kanssa Itiksessä, josta meninkin kotiin leikkimään meidän uudella lelulla, latasin vihdoin Snapchatin (sannapannari vinkvink!), kävin suihkussa ja lähdin takaisin Kamppiin. Olin pitkään salaisesti haaveillut Kaakaopuun valkosuklaakaakaosta, ja nyt kun niitä sai kaksi vitosella, tarjosin mä sellaisen Ronjallekin! Ja voooi kun se oli hyvää, pitää ehkä huomenna käydä ottamassa toinenkin <3


Illalla snäppäilin ahkerasti, luin vähemmän ahkerasti, katsoin Netflixiä ja menin nukkumaan. Aika perus perjantai.

Postauksen kuvat muuten otettu kännykällä ja tabletilla, jälkimmäisen laatuun oon kyllä yllättävän tyytyväinen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti