torstai 31. maaliskuuta 2016

Tästä se sitten taas lähtee

No niin, tästä taas lähtee. Ylppärit ovat ohi, kesäloma alkoi ja vihdoin riittää sekä aikaa että motivaatiota blogille! Pää pursuaa ideoita ja kamera kuvamateriaalia, eli toivottavasti nyt vihdoin päästään takaisin siihen enemmän tai vähemmän normaaliin tiheämpään postaustahtiin. Ei enää parin viikon taukoja, ei enää jatkuvia selittelyjä niistä kahden viikon tauoista. Enää "eikä siinä vielä kaikki" puuttuu mahtavasta mainospuheesta! Jos nyt kuitenkin aloitetaan ihan perus kuulumisista ja mun tulevaisuuden suunnitelmista, jotka tällä hetkellä alkavat käydä aika konkreettisiksi. Näistä kuulisin erittäin mielelläni myös teidän kokemuksia ja mielipiteitä! Jatkakaa siis lukemista ja auttakaa ♥

Ylioppilaskirjoitukset ovat nyt siis takana. Äidinkieli lähti 97 pisteellä, eli L:nä. Ranska lähti 244,5 pisteellä, eli todennäköisesti M. Matikasta ja psykasta en vielä ole pisteitä saanut, ensimmäinen tosin meni näistä kahdesta paremmin, ehkä yllättävänkin hyvin. Seuraavana pitäisi hakea korkeakouluihin. Mulla ei ole ollut mitään selkeää jatko-opiskelusuunnitelmaa, mutta nyt olen miettinyt ensimmäisenä hakevani Helsingin yliopistoon lukemaan suomen kieltä, toisena Haaga-Heliaan journalismia, ja kolmantena Helsingin yliopistoon englantia, aineenopettajaksi siis. Viimeisimmän näistä keksin vasta tänään, kun kolmeen ainakin pitäisi hakea. Tässä olisi nyt viikko aikaa vielä tehdä yhteishaku, joten jos joku teistä on joissain näistä luettelemissani koulutuksissa tai tuntee jonkun joka on, niin kertokaa kokemuksia, plussia ja miinuksia, kuulisin erittäin mielelläni! (ja nyt huomasin että nuo molemmat Helsingin yliopiston pääsykokeet ovat samana päivänä heti peräkkäin... apua!)


Toisaalta vaikka mä nyt haenkin korkeakouluihin, en välttämättä vielä ensi vuonna halua lähteä opiskelemaan. Mulla nimittäin on nyt taas erittäin vahvana noussut mieleen au pairiksi lähteminen. Olen nyt katsonut täällä Au pairit Lontoossa - ja Au pairit Australiassa -sarjoja, ja vaikka (etenkin jälkimmäisessä) on annettu erittäin epämääräinen kuva au pairiudesta enkä todellakaan niiden perusteella ole tätä miettimässä, olen mä tätä todella miettinyt monta vuotta, ja jotenkin nyt se tuntuu siltä, että haluan sen tehdä. Aion tästä vielä myöhemmin kirjoittaa ihan oman postauksensa, mutta sanotaan sen verran, että olen rekisteröitynyt kaikille mahdollisille au pair -sivustoille, ja vähän sillä silmällä katsellut perheitä. Lontoota siis olen miettnyt aina, joten kamuset, jos teistä joku on ollut tai on tällä hetkellä au pairina, Lontoossa tai muualla, niin ihan niin kuin edelläkin kuulisin todella mielelläni teidän kokemuksia ja mielipiteitä!

Puolentoista viikon päästä on sitten abiristeily, ja kahden viikon ja kahden päivän päästä lähdetään San Franciscoon! Voi herranjumpeli mä niin odotan sitä reissua, iikiikiik! Mistäköhän sitä vielä sitten keksisi sanottavaa. Mulla on nyt niin mahtava bloggaus- ja valokuvausfiilis ja -inspiraatio tällä hetkellä, saa nähdä kuinka monta postausta näpyttelen nyt tän päivän aikana. Mulla on nyt myös Näkijä-fiilis, en edes muista milloin viimeksi olisin katsonut Näkijää. Tää on niin ihanaa, että nyt mulla on vapaata, ja saan ihan rauhassa bloggailla ja katsoa telkkaria ja lukea kirjoja ja ihailla maailmaa. Voi tätä vapauden ja voiman ja rakkauden tunnetta, rakastan! Hyvää kevättä teille kaikille, toivottavasti törmäillään taas täällä blogissa usein ♥


Ja nytkin blogitaukojen aikana, niin kuin varmasti tulevaisuudessakin, olen päivitellyt Instagramiani (sannalovesfood) ja Snapchatiani (sannapannari) aktiivisesti, ja välillä laittanut jopain jota Facebookin ja Twitterinkin puolelle. Menkääs siitä siis seuraamaan!

(miten mulle tuli yhtäkkiä mieleen ihan random muistikuva kai tältä aamulta, kun Ale yritti kiskoa mua hereille ja keksin idean, että voisin vaihtaa Instagram-nimimerkkini sannalovessleep:iksi, haha! hyvää yötä <3)

2 kommenttia:

 1. Kovin moni mun seuraamista bloggaajista lähti syksyllä au pairiksi, ja täytyy kyllä sanoa, että oon itsekin nyt alkanut syttyä ajatukselle, kun oon blogeista juttuja lukenut. Nuo sarjat tosiaan antaa vähän oudon kuvan auppariudesta, ne tuntuvat olevan ihan hömppää! Onneksi mulla on vielä vuosi aikaa miettiä, abivuosi vielä edessä... :D

  Revontulipalo-blogin Linda on Lontoossa au pairina, joten hänen blogistaan voisit saada ainakin jotain infoa/inspiraatiota! :)

  http://revontulipalo.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos superpaljon vinkistä, oon mä Lindan blogia joskus tainnut vilkaista mutta en sen tarkemmin oo jäänyt tutustumaan, nyt ehdottomasti pitää!

   Poista