keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

MITÄ PÄÄLLE LAKKIAISIIN?

Tasan 60 päivää yo-juhlaan, lakkiaisiin, miksikä ikinä niitä haluaakaan kutsua. Paljon on tehtävää: pitäisi lähettää kutsut, pitäisi päättää keille ne kutsut lähtevät. Pitäisi suunnitella tarjoilut ja laittaa kämppä juhlakuntoon. Pitäisi ostaa mekko. Mun suunnitelmissa on San Franciscossa katsoa vähän sillä silmällä, josko sieltä löytyisi mulle sopiva juhlamekko. Nyt oon kuitenkin pari päivää selaillut nettikauppoja, ja muutaman ihan mukavan vaihtoehdon olen löytänytkin. Tämänhetkinen suunnitelma on siis se, että jos Jenkeistä ei löydy mekkoa, niin yhden kauppakeskuskierroksen ehkä teen mekkoa katsellen, ja sitten teen tilauksen. Nettikaupoista tilaaminen vähän jännittää enkä nettishoppailua juurikaan harrasta, mutta ehkä tämä on ihan kelvollinen tilaisuus sellaisellekin.

Mä en varsinaisesti ole rajannut mitään ehdottomia hakuehtoja, mutta haluaisin vaalean (valitsemistani mekoista päätellen vaaleanpunainen on aika vahvoilla), rennon, keskimittaisen mekon. Hempeyttä ja naisellisuutta, ohutta kangasta eikä pönötystä tai turhia krumeluureja. Mekkoja katselin siis Zalandolta, Nellyltä, Asokselta, Vilalta ja Bubbleroomista, ja lisäksi Ellokselta, Vero Modalta ja Zaralta, joista en mitään mieleistä löytänyt. Tosi paljon vaihteli, missä oli mulle mieleisiä vaihtoehtoja: Nellyn ehkä tuhannesta vaihtoehdoista löysin kolme tälle listalle päässyttä ehdokasta, kun taas Bubbleroomista löysin paristasadasta vaihtoehdosta kaksi, sekä todella monta joista tykkäsin, mutten kuitenkaan tätä tilaisuutta varten. Tällasia mä siis löysin:

1. Asos, 2. Vila, 3. Nelly, 4. Bubbleroom, 5. Zalando, 6. Bubbleroom

Ensimmäinen on tosi nätti, mutta toi väri näyttää vähän valjulta, varsinkin näiden valkoisten ja vaaleanpunaisten vieressä. En myöskään oikein osaa nähdä sitä mun päälläni. Toinen on tosi ihana, mutta näyttää aika lyhyeltä. Väristäkään en ole ihan varma, siitä tosin on muitakin vaihtoehtoja. Kolmonen on eka mekko, johon pukumetsällä rakastuin, mutta nyt se on alkanut näyttää ehkä vähän tylsältä? Nelosesta tykkään myös, mutta ehkä se ei kuitenkaan iske ihan kympillä. Se toisaalta näyttäisi todella hyvältä lakin kanssa... Jotenkin mulla on jäänyt päähän, että lakkiaismekko olisi valkoinen, ehkä kun mun serkulla oli valkoinen mekko! Vitoseen rakastuin myös todella paljon, yksi mun lemppareista. Sekin tosin näyttää tässä kollaasissa vähän kulahtaneen väriseltä? Kutoseen rakastuin myös heti, kun avasin nettisivun ja se tuli siinä vastaan, aivan ihana!

7. Nelly, 8. Vila, 9. Nelly

Ja vaikka aiemmin sanoin, että haluan keskimittaisen mekon, pääsi mun listalle muutama maksimittainenkin yksilö. Seiska on todella kaunis, rakastan tuota halkiota. Ei ehkä kuitenkaan ylppärimekoksi? Kasi on sama kuin kakkonen, mutta maksimittaisena. Tykkään tästä ehkä enemmän näin pitkänä, mutta toisaalta en haluaisi maksimekkoa. Ysi ei edestä ehkä näytä niin kivalta, listalle se kuitenkin pääsi tuon selän ihanan rusetin ansiosta! Te tiedätte, että mä rakastan kaikkea, missä on selässä jotain jännää.

Tämänhetkiset fiilikset mekon suhteen ovat siis niin, että jos en muualta löydä sopivaa mekkoa, tilaan todennäköisesti vitosen tai kutosen, ne ovat näistä mun ehdottomat lempparit! Kutonen johtaa näistä kahdesta hinnan suhteen. Ja sitten kun mekko, näköjään vaaleanpunainen sellainen, on saatu hommattua, pitäisi vielä saada kengät. Mä inhoan kenkäshoppailua ihan siitä yksinkertaisesta syystä, että mitkään kengät ei tunnu sopivan mulle! Ne ovat aina liian isoja, liian pieniä tai liian rumia, avokkaat eivät pysy jalassa ja remmit ovat joko liian kireät tai liian löysät. Tämä kenkäongelma koskee siis ihan kaikkia kenkiä, mulla on vaan jotenkin todella kapea nilkka ja jalkaterä, enkä ymmärrä miksi kaikki avokkaat yksinkertaisesti putoavat multa jalasta, vaikka olisivat liian pienetkin! Mutta murehditaan sitä sitten, kun on mekko saatu hommattua. 

Mitä te tykkäätte näistä mun ehdokkaista? Mistä te olette löytäneet teidän mekkonne tai niitä etsineet?

(ja jee, tänään alkoi Hullut päivät! Parasta :D)

10 kommenttia:

  1. Voih, oma ylppärimekkokriiseily kyllä hyvin mielessä viime keväältä! :D Mä en pinkistä väristä juurikaan tykkää, mutta malliltaan noista ykkönen olis kyllä mun lemppari. Mä oon pukeutumisetikettien kanssa sen verran vanhoillinen että ylioppilasjuhlaan sopivin on mielestäni about polvimittainen (ja ylioppilaan kannalta rento, helppo mekko, sitä kuitenkin pidetään koko pitkä päivä) mekko. Maksimekot kun virallisemmin ovat iltajuhlia varten ja vesirajahameet nyt vaan aina tollaisissa tilaisuuksissa on aika karseita. :D

    Oma mekkonihan löytettiin sattumalta liikkeestä Kluuvista. Mullahan oli kaksi vaihtoehtomekkoa ostettuna, kumpikin samaa merkkiä (ja hintaa kummallakin useampi satanen... hups), toisen kuosista tykkäsin mutta toisen istuvuus oli mulle just nappiin. Ongelma vaan oli se, että tän toisen väri oli musta, mutta toisaalta kangas oli laadukas (villakangas, eli vastas käytännössä miesten pukua) ja leikkaus just tosiaan passeli. Päätin itseasiassa lakkiaista edeltävänä iltana vasta kumman puen, kengät jne oltiin valittu niin että sopivat kummankin kanssa, eli se ei ollu ongelma. :D Kenkien valinta oli itseasiassa helppoa (vaikka itekin vihaan kenkäostoksia), menin vaan kauppaan ja bongasin mun lempikorkkarit toisessa värissä, joka sattui olemaan sopiva mekkoihin, hah.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keltsu :D Juu mä ajattelen noista pituuksista ihan samalla lailla! Vitsi mä en oo tainnut sun pukua nähdäkään?

      Poista
  2. Apua, olin kattonu ihan samanlaisia mekkoja :DD nelonen ja kutonen on suosikit ❤️ sulle kyllä sopis ihan kirkkaanpunainenkin mekko hirveen hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha no sullahan on sitten hyvä maku! Mäkin tykkään tosta nelosesta tosi paljon, tuntuu just ylppärityyliseltä ehkä just valkoisen värin takia, muutenkin ihana malli. Kuitenkin vitonen ja kutonen iskee ehkä vielä enemmän :D (toisaalta kurkkasin äsken, niin molemmat ovat loppu eikä niitä voi tilata...)

      Poista
  3. Mä tykkään kyllä kaikista noista sun mekko vaihtoehdoista! Suosikit on ehkä 2 ja 6! :)

    http://minnaphoto.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha kiva että tykkäät! Ja oot tähän mennessä varmaan eka, joka on sanonut kannattavansa kakkosta..:D

      Poista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  5. Mun lempparit on 3 ja 6! Jotenkin noi pitsiasiat on vaan niin söpskiä :) ite koen jo lievää ahdistusta kun ees aattelen mekon/kenkien ostoa, se on vaan niin kamalaa kun on PAKKO löytää joku vaate. Mutta ehkäpä mäkin tässä vielä innostun, koska pitäähän joku ihana mekko lakkiaisiin saada :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mustakin, pitsiasiat on parhaita! Ja kyllä sä jotain löydät, don't worry!

      Poista
    2. Sulle vois sopii joku sellanen kiva persikkainen, vähän oranssiin vivahtava! Eikä suinkaan sun tukkas takia :D

      Poista