lauantai 19. marraskuuta 2016

MITÄ HALUAN SYNTTÄRILAHJAKSI 2016

Huomenna mä täytän yhdeksäntoista. Okei, apua. Mihin aika oikein häviää? Vasta äsken mä täytin kahdeksantoista, ostin luontoarpoja ja kärsin inhottavasta virtsiksestä. Hurjaa. Mutta tosiaan, mä täytän sunnuntaina yhdeksäntoista, joten voisi pikkuhiljaa alkaa miettiä, mitä haluaisi synttärilahjaksi. Synttärilahjojen merkitys on tosiaan vähentynyt ja listat lyhentyneet vuosien mittaan, eikä synttärit ole niin megasuuri juhla eikä niitä suunnitella samalla antaumuksella (esimerkiksi tokalla luokalla taisin jakaa synttärikutsuni syyskuussa. Voidaan sitä tässä yhdessä mietiskellä ja muistella), mutta kyllä sitä silti pitää lista tehdä, ihan perinteen vuoksi, omien toiveiden hahmottamiseksi ja ehkä jonkun ihanan ystävän avuksi.


Mä olen nyt ihan hullaantunut Nyxin meikkeihin, ja erityisesti (yllätys yllätys) huulimeikkeihin. Mä en ole koskaan osannut innostua yhtään mistään muusta meikkijutusta niin kuin huulipunista, ja kirkkaista ja tummista sellaisista erityisesti. Nyt Nyxille on avattu uusi piste keskustan Stockalle, jossa myydään tuotteita mitä ei mun käsittääkseni muualta Suomesta saakaan. Sieltä ostin tosiaan ne kaksi uutta Liquid Suede Lip Cream -huulipunaa pari postausta takaperin, ja kovasti mieli kaihoaa lisää. Tuossa sarjassa on ihania erikoisia värejä, ja mun haavelistalla on muun muassa Alien (musta) tai Stone Fox (harmaa). Ehkä tuosta sarjasta löytyisi myös joku mullekin sopiva neutraali väri. Liquid Suede -sarjan rinnalle on julkaistu myös uusi Cosmic Metals Lip Cream -sarja, jossa on upeita metallinhohtoisia avaruussävyjä. Noista mun lemppareiksi on noussut suhteellisen neutraali Speed Of Light ja murretun sininen Dark Nebula. Molemmissa sarjoissa on paljon ihania värejä, ja hirveä kasa upeita liiloja ja violetteja, mutta mulla alkaa olla niitä jo sen verran iso kokoelma, etten niitä viitsi ostaa. Ehkä. Toiveissa olisi myös tuo Nyxin uusi Love Contours All -meikkipaletti, jossa on aivan ihania luomivärejä ja kasvomeikkejä. En vain tiedä milloin tuo tulee Suomeen tai millä hinnalla. Stockmannin lahjakortti olisi myös hyvä siinä mielessä, että pääsisi sitten itse ostelemaan näitä kaikkia. Meikeistä puheen ollen myös mun meikkisivellinvarasto tarvitsee ehdottomasti täydennystä! (miten niin meikkiaddikti?)

Mä olen viime aikoina miettinyt, että olisi mahtava saada jonkinlainen mahtava koneeseen kytkettävä mikrofoni, jolla voisi äänittää pianonsoittoa ja laulua ja saada vähän parempilaatuista materiaalia jakoon. Mä en yhtään tiedä näistä teknisistä asioista mitään, enkä tiedä millainen olisi hyvä, mutta tuollainen on mun saatava. Varmaankin itse tulen sen ostamaan mutta ainahan voi kokeilla onneaan ja pyytää lahjaksi vaikkei saisikaan.

Anttilan konkka-aleissa oli Olympuksen 17-millinen objektiivi, ja sen päätin ostaa jos hinta tippuu puoleen. Siinä vaiheessa kun tarjous oli sitten tuon -50% niin oli ne kaikki jo yllätysyllätys mennyt. Joko tuon tai 25-millisen ehdottomasti joku päivä haluaisin, tuo mun tämän hetkinen 45-millinen on aivan ihana mutta varsinkin sisätiloissa aika epäkäytännöllinen. Ja en mä tietenkään odota että kukaan mulle noin kallista lahjaa ostaisi, mutta haaveilla saa ja haavelistahan tämä lähinnä on, ei "nyt kaikkien mun tuttujen pitää ostaa mulle kaikki nää tavarat"-lista. Myös se Polaroid-kamera on edelleen tuolla listalla niin kuin on varmaan vuoden tai pari kaikilla näillä mun lahjalistoilla ollut. En ole itse sitä raaskinut ostaa, toivon edelleen että saisin sen lahjaksi ja sitä kautta omakseni.

Mä olen viime aikoina huvikseni selaillut kovasti EMP:n sivuja, ja varsinkin sen Potter- ja Disney-tarjontaa. Mä haluaisin kovasti jonkun ihanan umpinaisen ja lämpöisen hupparin, jonka voisi laiskoina päivinä vaan heittää päälle, ja eikö tällainen Tylypahka-aiheinen olisi aika kova? Olisin kesällä sieltä Potter-studioilta jo mielelläni ostanut Potter-hupparin, mutta siellä ei ollut kovinkaan paljon eikä yhtään sellaista mistä olisin tykännyt. Myös tuo Bambi-jouluneule oli aivan käsittämättömän suloinen, kyllä tota voisi läpi talven käyttää eikä vaan pelkästään jouluna :D Samalla löysin Weasleyn welhowitsien eli Weasley's Wizard Wheezeesin paidan ja toi on mun mielestä aivan mahtava, yksinkertainen ja supersiisti. Uudet verkkarit on mulla ollut myös hakusessa, lämpimät ja pehmoiset ja paksut, ja kapeanmalliset joissa olisi jotain jännää, eli ei ihan tylsät. Mitään kivaa kuviota tai printtiä en löytänyt, mutta noi Zalandosta bongaamani on aika ihanan ja mukavan näköiset, ja niissä on vetskaritaskut! Jotenkin on nyt tullut taas kauhea shoppailukuume, materialismionni ja niin ees päin.

Niiiiin ja mä haluun suklaata.

mulla oli eilen muuten viimeinen työpäivä siellä päiväkodissa. hienoinen haikeus kyllä jäi, etten enää varmaan näe ketään noista enää koskaan. vaikka vika päivä päättyikin yhteen lääkärikäyntiin, niin kiva keikka oli!

2 kommenttia:

  1. Noi Liquid Suede -huulipunat on sikahyviä! Ite ainakin tykkään! :-) Muutamia samoja juttuja löytyy kyllä meidän joululahjalistalta!

    VastaaPoista