maanantai 21. marraskuuta 2016

Paras synttärilahja

 
 

Eilenhän oli mun syntymäpäivä, mutta aamu vietettiin mun ihanan yksivuotiaan kummityttöni synttäreitä juhliessa. Kerttu oli kasvanut ihan kauheasti viime näkemästä, miten suloinen tyttö hän onkaan! Leikittiin siinä yhdessä niin Kertun kuin hänen siskonsakin kanssa, isosiskosta oli niin hauska leikkiä ja jumppailla mun kanssa, että ihan hiki tuli! Nyt on jo ikävä noita pikkumuruja ♥

Muuten mun synttärit oli aika peruspäivä. Katseltiin telkkaria, pelailtiin pelejä ja tehtiin tosisuperherkkuruokaa. Ja mä heräsin tänä aamuna kunnon joulufiilis päällä! Aamulla torkkuessanikin vielä näin unta kynttilöistä ja jouluvaloista, ja kun heräsin oli mulla tunnelma yhä päällä. Nyt kun mun synttäritkin on takana, voin antaa itselleni luvan suunnitella joulua, ja pikkuhiljaa myös tulevaa blogin joulukalenteria! Tänä vuonna yritän handlata vähän paremmin kuin viime vuonna, haha! Mutta tässä samalla alkaa mulla ehkä pieni flunssa iskeä päälle. Mutta hei, ainakin mulla on tekosyy suurkuluttaa jouluisia kaakaoita ja syödä suklaata peiton alla Netflixin ääressä! Ainakin sen verran mitä töiltä ehtii. Tarvitsen kunnon loman!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti