keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

Kurkistus Narniaan 43: Kesähame


Meidän viime kesän Rodoksen reissulla oli paikallisessa Stradivariuksessa ale. Muutamalla eurolla ostinkin ison kasan perus-t-paitoja, mekkoja, sekä tämän i-ha-nan hameen. Tuon reissun aikana ehdin sen pari kertaa päälleni vetää, mutta sitten tuli Suomi ja syksy ja talvi, eikä kesähameelle enää ollut käyttöä. Mä siis käytän hameita vuoden ympäri, mutta tämä kyseinen hame oli mun mielessä niin vahvasti kesäkategoriassa, ettei sitä tullut muuten käytettyä. Koko pitkän talven se odotteli kärsivällisenä kaapissani kesää odotellen. Ja uskotteko, miten iloisena ja onnellisena sain pakata sen Lontooseen mukaan, tietäen että pääsen sitä taas pitkästä aikaa käyttämään? Se on sitä rakkautta.


Faktahan on, että tää hame on aika lyhyt, ja samalla saa mun jalat näyttämään huisin pitkiltä, mikä musta on todella hämmentävää koko elämäni pätkänä eläneenä. Mutta kai sitä naisella pitää yksi lyhyen rajoilla oleva hame kaapista löytyä? Eikä tämä säädytön missään nimessä ole, se on kesä vaatteessa! Myös tämä t-paita on juuri sieltä Stradivariuksen aleista, ja näitä löytyykin mulla harmaan lisäksi myös oliivinvihreänä ja tummansinisenä. Ihan paras peruspaita! Ja nää on mun mielestä myös ihan parhaat yhdessä, vakikaksikko. 

 Hame Stradivarius / T-paita Stradivarius / Kengät Crocs


Ja vaikka nyt onkin olevinaan kyse asupostauksesta, niin annetaanko hetki tälle upealle miljöölle. Tästä on tietenkin tulossa oma postauksensa vielä ja paljon lisää upeita kuvia, mutta tämä hyvin nopeasti mun ensivierailuni aikana nousi ehkä mun lempparipaikaksi koko Lontoossa. Olen niin onnellinen, että Riinan kanssa tänne päädyttiin (ja että sain hänet täällä ottamaan musta asukuvat, vaikken ollutkaan ihan varma siitä, miten hyvin mun asu näin kauniiseen paikkaan sopii, kiitos! ♥), tulen täällä varmasti vielä monet hetket ennen lähtöäni viettämään.

Seuraa FacebookissaInstagramissa (sannalovesfood), YouTubessaAsk.fm:ssä ja Snapchatissa (sannapannari)

8 kommenttia:

 1. Voi kuinka kauniin näköinen paikka ja niin kova hame! Ei ole kyllä yhtään lyhyt ja olet aivan oikeassa, sun jalat näyttää tosi pitkiltä sen kanssa! :)

  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi paikka on aivan upea. Kiitos! 💛💛💛

   Poista
 2. Aivan ihana kuvauspaikka ja kauniin kesäinen asu ♥

  VastaaPoista
 3. Ihanan näköinen paikka ja tuo hamekin on oikein kiva!! :)

  VastaaPoista
 4. Sairaan ihania asukuvia susta! Oot niin upee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua kiitos! 💛💛💛💛💛💛💛

   Poista