maanantai 31. heinäkuuta 2017

Loppu lähenee | Au pair -sunnuntai

Tänään sen vihdoin tein, ostin paluulipun nimittäin. Ensi viikon torstaina, siis kymmenen päivän kuluttua, nousee kone toistaiseksi viimeisen kerran Heathrow'n lentokentältä, minä mukanaan. Sitä ennen mulla on kuitenkin jäljellä kymmenen päivää ihanaa Lontoota, viisi työpäivää ja neljä kokonaista päivää vapautta tässä upeassa kaupungissa. 


Eniten tulen juurikin kaipaamaan tätä kaupunkia. Kauppoja ja kahviloita, keskustan katujen ihmisvilinää ja vihreydestä täyttyviä valtavia puistoja. Sitä että tuo kaikki on heti saavutettavissa. Että voin aamulla päättää meneväni Oxford Streetille shoppailemaan, King's Crossille Potter-kauppaan (hehe) tai Hyde Parkiin piknikille ja toteuttaa sen saman tien. Jään kaipaamaan kävelymatkan päässä meidän talosta olevaa maailman suloisinta kahvilaa ja sen tajunnanräjäyttävää porkkanakakkua, Superdrugin käsittämättömän edullisia meikkejä (joita onkin pari tullut hankittua, hups), supertaitavia katusoittajia ja herkullisen värisiä taloja. Mä tulen kaipaamaan Lontoota niin sairaasti ja mietin jo nyt, vielä täällä ollessani, milloin saavunkaan seuraavan kerran. 


Kyllä mä myös aupairiutta tulen jollain tasolla kaipaamaan, vaikka koskaan en niin läheistä suhdetta perheeseeni muodostanutkaan. Tulen kaipaamaan hauskoja Suomi vs. Englanti -keskusteluja ja hämmästelyjä mulle niin tavallisista asioista. Tulen kaipaamaan mun ja meidän ihanan kolmeveen höpsöjä leikkejä. Tulen kaipaamaan sitä, että aina pääsi valmiiseen illallispöytään ilman, että joutui siitä lainkaan itse huolehtimaan, ja sitä, että jääkaapissa oli lähes aina hummusta ja cheddarjuustoa. Työ on ehdottomasti todella rankkaa, eikä aikaisten aamujen ja pitkien päivien muistelu hirveän kaihoisia tuntemuksia rupea herättämään, sisarusten tappelujen selvittämisestä tai lasten asennevammoista puhumattakaan. Mä olen silti maailman onnellisin, että keräsin rohkeuteni ja lähdin täksi kesäksi Lontooseen au pairiksi.


Ensi sunnuntai on mun viimeinen sunnuntai au pairina, mutta sekä au pair -sunnuntait (tai maanantait näköjään) sekä Lontoo-vinkkipostaukset jatkuvat vielä toistaiseksi mun kotiinsaapumisenkin jälkeen. Eli nyt on vielä vallan mainiosti aikaa heitellä postausehdotuksia aiheeseen liittyen, jos sulla on jotain mitä haluaisit au pairiudesta tietää. Myös videopostauksia saa toivoa jos kiinnostaa, olen nimittäin vihdoin selättänyt tekniset ongelmani (toivottavasti) ja innoissani suunnittelen teille kaikenlaista sisältöä myös YouTuben puolelle, jos teitä vaan sellaisetkin jutut kiinnostaa! 

Seuraa FacebookissaInstagramissa (sannalovesfood), YouTubessaAsk.fm:ssä ja Snapchatissa (sannapannari)!

4 kommenttia:

 1. Ota kaikki irti vikoista päivistä Lontoossa! Aivan ihana paikka ja onneksi niin lähellä (ja lentojen hinnatkaan ei päätä huimaan), että Suomesta on helppo käydä siellä jatkossakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin otan! Koko ajan miettii että mitäs kaikkea vielä pitäis tehdä :) harmi vaan että näin kesällä lennot ei ookaa ihan niin edullisia! 😂

   Poista
 2. Olisi mukava kuulla sun au pair- päivien aikataulusta, Monelta herätys, ja mitä päiviin mahtui.
  Videopostaukset on kivoja, niitä myös:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesäkuussa itse asiassa julkaisinkin au pairin my day -postauksen, jos et oo vielä sitä lukenut niin käy ihmeessä kurkkaamassa, löytyy au pair -tunnisteen alta tai ihan arkistoa selaamalla :) ja joo vlogeja haluaisin todella tehdä, en kyllä ihan ole varma että saanko täällä Lontoossa sellaista tehtyä. Toki voisin tehdä viimeinen viikko Lontoossa -vlogin, johon mukaan mahtuisi yksi työpäiväkin. Saa nähdä miten käy, kiitos ehdotuksista!

   Poista