perjantai 4. elokuuta 2017

Ja elämä vie

Heippa ja hyvää elokuuta! Tää on niin järkyttävää, miten aika menee niin nopeasti ja tosiaan ollaan jo elokuussa. Kun on nyt koko kesän viettänyt ulkomailla eikä ole samalla tavalla ollut lomaa, niin ei jotenkin ole yhtään tuntunut kesältä, niin kuin olisi ehkä kotona ollessa ja Suomea kiertämässä tuntunut. Ja vaikka mulla on ollut maailman ihaninta Lontoossa, olen mä myös superonnellinen, että viikon päästä mä olen ihan omassa kodissani ja kaksi ja puoli viikkoa ehdin nauttia Suomesta ja toivottavasti ihanasta Suomen kesästä täysin vapaasti ennen koulujen alkua.


Nyt on ollut vähän hiljaisempaa blogin puolella, kun työpäivät näin loppua kohden lasten kesäloman myötä ovat pidempiä, ja vapaahetkinäni haluan ottaa parhaani irti siitä, että mulla on vielä koko Lontoo ihan käden ulottuvilla. Samalla käy niin, miten olen aiemminkin maininnut, että taukojen venyessä ja postailun harventuessa se hommaan ryhtyminen vaikeutuu ja kirjoittamisesta innostuminen on taas vähän hankalampaa. Mutta älkää huoliko, mulla on paljon mahtavia (ainakin mun mielestä mahtavia?) postausideoita puhelimen muistio sekä oma pääkoppa täynnä, jotka varmasti saavat jossain vaiheessa astua päivänvaloon. 

T-paita The Moomin Shop / Farkut Monki Oki-mallisto

Tietenkin kotiinlähtö on äärimmäisen paljon ollut viime päivinä mielessä. Äsken pakkasin melko lailla kaikki tavarani isoon matkalaukkuuni, eikä painanut kuin 18 kiloa! Onneksi mulla on Finnairin lento 23 kilon painorajoineen, sekä pieni matkalaukku käsimatkatavaroissa kuljetettavaksi. Vielä siis ei tarvitse lopettaa shoppailua, vaikka jos totta puhutaan, ei mulla siihenkään puuhaan samanlaista pakottavaa tarvetta tunnu olevan. Myös yksi toinen jännä juttu on ollut ehkä melkein jopa enemmän mun mielessä viimeiset päivät, mutta siitä kerron sitten lisää, kun/jos asiat vähän tästä varmistuu!


Nyt mä kuitenkin nautin vielä viimeiset hetket ihanasta Lontoosta, ja viikon päästä voin nauttia täysin ihanasta kodista ja ihanasta Suomesta. Mulla on mun loppu"lomalle" vielä paljon suunnitelmia, joten en kotiinpalattuanikaan meinaa ihan täysin toimettomaksi jäädä! Ja kyllä lupaan blogia pitää ajantasalla parhaani mukaan. Ihan uskomatonta oli taas huomata, että ollaan jo melkein 90 lukijassa! Siis ihan järjetöntä, vastahan mä hehkutin 50 lukijan täyttymistä. Te ootte aivan uskomattomia ja niin rakkaita, suunnaton kiitos teille kaikille jotka mua seuraatte ja mun juttuja luette ja kommentoitte, en mä osaa edes hahmottaa miten suuri määrä 90 ihmistä on, joita mun blogi ihan oikeasti kiinnostaa. Siihen vielä päälle te kaikki muut, jotka täällä enemmän tai vähemmän säännöllisesti käytte, ja ihan sinäkin, joka ekaa kertaa tänne eksyit, kiitos! Pitää keksiä jotain ekstraspessua sadan lukijan kunniaksi, jos sinne joku päivä päästään. Mutta hei nyt, Lontoo kutsuu! ♥

Ja tietenkin piti saada tekosyy esitellä maailman upein paita, siis hei cmon! Oon Lontoosta varmaan ostanut enemmän Muumi-tavaraa kuin kotona vuosiin, mutta en mä tätä (tai niitä muitakaan ostoksia) vaan voinut hyllyyn jättää!

Seuraa FacebookissaInstagramissa (sannalovesfood), YouTubessaAsk.fm:ssä ja Snapchatissa (sannapannari)!

10 kommenttia:

 1. Oi kun tuo paita on söpö! Sä ansaitset kyllä jokaisen lukijan. Jospa pääsisit sataan lukijaan asti joku päivä!

  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua mikä ihana kommentti, kiitos ihan älyttömästi ihanista sanoista! 😍

   Poista
 2. Eikä, miten söpö paita 😍 Ja ihanat kuvat!

  VastaaPoista
 3. Wautsi mikä paita! Ulkomailla kyllä kantaa "suomalaista" tavaraa päällä ihan eri fiiliksellä ku täällä kotimaassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha voi olla - tai sitten on niin kuin minä, ja ulkomailla vaan ostaa sitä Suomi-kamaa (=muumikamaa) ihan erityisellä innolla! ♥

   Poista