keskiviikko 30. elokuuta 2017

Miten ne uudet tuulet puhaltaakaan?

Tuore fuksi täällä moi! Vähän on jäänyt tässä fuksirientojen ja muuttelun lomassa blogi taas vähän vähemmälle huomiolle, mutta halusin nyt tulla vähän päivittelemään teille tässä kun ihan hiukan aikaa on, että mitä tännekin kuuluu. Jos siis saan vähänkään järkeviä lauseita aikaiseksi, siitä kun ei voi koskaan mennä takuuseen tällasissa höpinäpostauksissa!


Koulun alku on mennyt erittäin hyvin. Tähän mennessä on ollut tosi rentoa, ja nämä ekat kolme päivää ollaan kuunneltu ihmisten höpinöitä, kierrelty ympäri kampusta ja kaupunkia tuutoreiden kanssa, leikitty ja kisailtu ja hengailtu, syöty halpaa ja hyvää kouluruokaa ja ehkä vähän paremmin päästy kärryille yliopistoilusta. Ehkä. Vähän.

Lauantaina meillä oli tosiaan ensimmäinen piknik, jossa ekaa kertaa pääsi vähän näkemään sekä kanssafukseja että suuren osan tuutoreista, ja ekana päivänä oli todellakin sitten paljon helpompi ja mukavampi tulla kouluun, kun oli jo paljon tuttuja naamoja. Eilen suunnistettiin ympäri kampuksia (ei voitettu) ja tänään vietettiin olympialaisia (jotka meidän olisi paras voittaa, sillä oltiin ihan parhaita ja minä ainakin annoin kaikkeni, puhuin muun muassa runsaasti ruotsia sekä makasin naama ruohossa hyvin mielenkiintoisessa ja mahdollisesti hieman kivuliaassa asennossa. oli hauskaa), joiden jatkot ovat itse asiassa käynnissä ja jonne olen heti tämän kirjoitettuani suunnistamassa! Mutta lyhykäisyydessään ekat kolme päivää on ollut tosi kivaa, meillä on ihan mahtavat tuutorit ja paljon hauskaa porukkaa, yhtään ei ole tullut sellainen fuksitonhuonompia-fiilis vaan kaikki on superystävällisiä ja ottaa todella hyvin mukaan.


Muutto etenee myöskin, teitä kuitenkin kiinnostaa sekin. Tähän mennessä olen saanut tänne ruokailuryhmän, kirjahyllyn ja television. Verhotanko ja verhot sen mukana odottavat asennustaan ja täydellistä (ja toivottavasti edullista) patjaa etsitään yhä. Ihan hirveästi pienempää tavaraa mulla ei täällä vielä ole, mutta toivottavasti niitäkin pääsee loppuviikon aikana tänne enemmänkin roudailemaan. Mun vuokrasopimus alkaa virallisesti siis ylihuomenna, ja mun toiveena on, että kun tiistaina se varsinainen koulu alkaa, pääsisin ensimmäiselle luennolleni lähtemään omasta kodistani. Eikä pelkästään sen viiden minuutin koulumatkan takia, vaikka ekstraunet kyllä kelpaavat aina!


Eilen aamulla kohtasin metrossa israelilaisen turistin, joka kysyi multa neuvoa ja jonka kanssa päädyin taittamaan koulumatkani loppuosan, kun oltiin joka tapauksessa samaan suuntaan menossa. Tänään puolestani bongasin metrossa Lapsellista-blogin Annan, jota rohkaistuin tervehtimään, ja joka kaikeksi yllätyksekseni tunnisti myös minut ja oli ilmeisesti enemmänkin blogiani lueskellut. Yhdessä me taitoimme taas kävelymatkan yliopistolle ja oli aivan mahtava juttelutuokio Annan kanssa, todellakin kannatti uskaltaa tervehtiä. Ja jos Anna luet tätä, niin toivottavasti törmäillään toistekin!

Kurssivalinnat on tehty ja suihkuverho ostettu. Näin pähkinänkuoressa tämä uusi kappale elämässäni näyttää lähtevän käyntiin aika mukavasti.

Huulissa ikilempparia Nyxin Liquid Suedea sävyssä Sway. Koska mietitte kuitenkin <3

Seuraa FacebookissaInstagramissa (sannalovesfood), YouTubessaAsk.fm:ssä ja Snapchatissa (sannapannari)!

6 kommenttia:

 1. Huikeeta että asiat on päässeet vauhtiin! Itse vasta jännityksellä odotan, mitä on luvassa, kun on nyt muutto käsillä ja ensi viikolla polkaistaan orientaatio käyntiin opiskelupaikassa, jonka otin vastaan vähän epäluuloisena :D Kuulostaa kyllä kovasti siltä, että tulet viihtymään tosi hyvin ja oot löytänyt just sopivan lokeron itsellesi. Tsemppiä uuteen alkuun! 🖤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon! Oon kyllä superinnoissani kaikesta uudesta mitä nyt mun elämässä tapahtuu <3

   Poista
 2. Mukava lukea rennosti sun kuulumisista! Kuulostaa kyllä tosi kivalta kaikki nuo jutut mitä ootte puuhaillut :) Huulipuna sopii tosi hyvin sun hiuksiin!

  Sara V

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi tosi ihana kuulla että tykkäät, kiitos tosi paljon! Ihana kommentti ❤

   Poista
 3. On pitänyt laittaa sulle monta päivää jo viestiä, että ihan mahtavaa, kun tulit moikkaamaan! :) <3 Nähdään kampuksella! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana kuulla! Toivottavasti todella törmäillään <3

   Poista