perjantai 18. elokuuta 2017

LINKKAA BLOGISI: PIKAPELI


Muiden blogien linkkaa blogisi -arvontojen ja -postausten innoittamana päätin näin perjantai-illan iloksi tehdä näin ex tempore omankin linkkaa blogisi -postauksen. Säännöt on tutut vanhat: linkkaa alas kommentteihin blogisi sekä jonkin sortin kuvaus siitä. Kerro samalla jokin seikka, jolla blogisi erottuu muista tai joku muu fun fact, jonka koet mainitsemisen arvoisena, sekä blogisi nimen tarina, niitä kun on aina niin hauska kuulla. Linkkaamalla blogisi annat luvan käyttää banneriasi ja/tai kuviasi, jos just sun blogin päädyn esittelemään.

Tässä on kuitenkin pari jujua: blogeja saa linkata 18.8.2017 kello 23:59 asti, eli vain tämän illan! Kaikki tämän jälkeen linkatut blogit jätetään huomiotta, kuin myös ne, joista jää joku edellämainituista vaatimuksista uupumaan. Mukaan hyväksytyistä blogeista esittelen blogissani puolet: jos siis linkattuja blogeja on 30, valitsen niistä 15 esittelyyn, jos linkkejä tulee vain kahteen, saa yksi blogi ikioman esittelynsä. Esittelypostauksen yritän tällä kertaa ihan oikeasti tehdä viimeistään ensi viikon aikana, ja mua saa tulla sitten viesteillä ja kommenteilla ahdistelemaan jos ei ala postausta kuulumaan.

Mutta hei mitä te enää odotatte, linkkejä kehiin ennen kuin aika loppuu kesken!

29 kommenttia:

 1. sinunvaikkahajoat.blogspot.fi

  17-vuotiaan lukiolaistytön lifestyle blogi, joka erottuu muista blogeista erilaisella nimellään. Nimen tarina on seuraava: rakastan Happoradiota ja heidän uusimman levynsä kappale "Sinun vaikka hajoat" koskettaa minua paljon ja siksi halusin nimetä blogini kyseisellä nimellä.

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. millattt.blogspot.fi

  20-vuotiaan lähihoitajan lifestyle tyylinen blogi. Blogista löytyy asukuvia, syvällisempiä pohdiskeluja sekä mun normaalia arkea :)

  Hmm, mun mielestä mun blogi erottuu muista juurikin niillä hieman "syvällisemmillä" postauksilla. Tekeehän niitä muutkin, mutta mä teen ne just omalla kirjotustyylilläni, joten enköhän mä sillä erotu jotenkin muista :D

  Ja ja blogin nimen tarina on ihan vaan mun nimi. Eli T kirjain tulee sukunimestä :) ei sen kummempaa xd

  VastaaPoista
 4. https://laurajuliaa.blogspot.fi/?m=1

  20 vuotiaan Jyväskyläläinen lifestyle/muotiblogi. Mun blogissa näkyy paaaljon asupostauksia ja myös sitä "muuta elämää". Ja kas kummaa mun blogin nimellä on niinkin syvällinen tarina ku mun nimi Laura😅

  VastaaPoista
 5. belleepoquewedding.blogspot.fi
  Blogi jossa tehdään käsitöitä onnistutaan ja epäonnistutaan. Pari lasta ja mies pyörii mukana. Tykkään designistä ,kierrätyksestä ja nyhjää tyhjästä jutuista. Nimi (huoh) on jäänne hääblogiajasta, mutta tämä on edelleen meidän kaunista aikaa. Wedding on kyllä kiva sana.. pitää miettiä jos se joskus tippuu pois.

  Kivaa blogien lukuiltaa! 🥀🌺🌺🌹

  VastaaPoista
 6. https://www.stoori.fi/rakkaudella-henna/

  Mikä erottaa muista? Se, että mulla on pinkki sadetakki, kun muodissa vallitsee keltaiset sadetakit. Ja se, että mulla on huonot jutut. Höpötän siitä, miltä maailma näyttää sairastelevan ihmisen silmin.

  Onko blogin nimellä tavaraa? Tuntuu kivalta kun blogin nimi "kuittaa" kaiken sinne laitetun. Ja kaikki mitä teen teen rakkaudella ! Puspus

  VastaaPoista
 7. https://neeacamillaa.blogspot.fi

  20 vuotiaan Salolaisen nuoren naisen valokuvaus/lifestyle blogi. Tykkään laittaa mun ulkoasua ite ja kehittyä siinä kokoajan. Muutan pian Raumalle ja aloitan opiskelun ammattikorkeakoulussa, joten pian postaukset rupevat painottumaan varmaan ensimmäisen oman kodin sisustukseen ja arkeen. 😊

  Ja blogin nimi koostuu tylsästi etunimestä ja toisesta nimestä.

  VastaaPoista
 8. Blogi vähän siitä ja tästä, retkistä, matkoista, leipomuksista ja kässäprojekteista sekä vähän sisustusjuttujakin väliin :) Ilon hetkiä elämästä!


  http://onnellina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 9. www.ellileppiniemi.fi

  Tamperelaisen blondin ehkä vähän hömppälifesyleblogi! Mun blogin nimi on vaan mun nimi, koska se kuvaa mua parhaiten enkä voi mitenkään kyllästyä siihen haha :D Mun blogi erottuu muista sillä (tai sit tää toimii vaan fun factinä, kun onhan näitä muitakin), että se on kääntymässä tässä pikkuhiljaa vaihtoblogiksi, koska vaihto kutsuu jo alle kuukauden päästä (apua)!!

  VastaaPoista
 10. https://taruanuelina.blogspot.fi/

  Lifestyle-blogi, jossa 23-vuotiaan tytön arkea, asukuvia, höpöttelyä poikakaverista ja sen kanssa, kosmetiikkaa, kodin sisustamista ja satunnaisia reseptejä! Fun Fact: Mun poikaystävä, joka ei oo koskaan käyttänyt kameraa, on lähes kaikkien mun asukuvien takana. :)

  Blogin nimi, Taru Anu Elina, on mun oma nimi, joten sillä ei sen syvempää tarkoitusta ole!

  VastaaPoista
 11. solitarynicola.blogspot.com

  30v yh-mamma kirjoittaa elämästään,ajatuksistaan, mielenkiinnon kohteista sekä vähän kaikkea muutakin. Erotun ehkä sillä, että olen nykyaikainen erakko, ja erinlainen kuin muut.
  Blogin nimen tarina on aika yksin kertainen, eli lempinimeni ja solitary on erakko.

  VastaaPoista
 12. http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  16-vuotias lukiolainen kirjoittaa aiheesta kuin aiheesta.

  Nimi peut-être tulee siitä, että se kuulostaa kivalta ja pidän ranskan kielestä :D

  Blogini erottuu muista blogeista siinä, että kirjoitan niin monesta eri aiheesta, enkä vain parista tietystä. Myös ikäni auttaa jonkin verran erottumaan muista.

  VastaaPoista
 13. aatunpolku.blogspot.fi

  Porvoolaisen lohikäärm— Tai siis 21-vuotiaan porvoolaisopiskelijan höpötyksiä elämästään ja kaikesta muusta, mistä mieli tekeekään.

  Erottava tekijä tai fun fact tai jotain… Noh, ehkäpä minä mainitsen tässä sitten sen, että allergialistani on suorastaan tuskaisan pitkä, eikä oikein mikään sovi minun keholleni (ja tästäkin aina silloin tällöin juttua).

  Ja nimen tarina… Eikö tähän jo kyllästytä? Ai ei? Harmi xD Minulla on pari kaveria, jotka käyttävät minusta nimeä Aatu (kyseisellä nimellä esiintyy eräissä tarinoissani poika, jolle olen antanut oman persoonani). Ja kun sitten päätin blogin perustaa, pyörittelin erilaisia nimiä, mutta lopulta valikoitui nimeksi juurikin tuon pohjalta Aatun polku. Minä olen Aatu ja blogini seuraa minun elämäni polkua.

  VastaaPoista
 14. http://www.lalalilja.fi

  La La Lilja on kokoelma arjen kauniista asioista kuvin ja sanoin. Blogi on omistettu tavallisen arjen ylistykselle ja kauniiden hetkien keräilylle. Kuvien ja sanojen takana on tamperelainen Piia, joka rakastaa auringonlaskuja, neilikoita ja antikvariaatteja.

  Halusin blogini nimestä leikkimielisen ja kepeän, nimessä on tyttönimeni (nykyisenkin sukunimeni osa) - ja ehkä inspiroiduin vähän La La Land -elokuvastakin :D

  Blogini erottuu muista ainakin värikkäällä kuvatulvallaan ja monipuolisilla postausaiheillaan - blogista löytyy juttua niin hylätyistä paikoista kuin mikroneulauksesta. Plus kokisin, että blogini kuvastaa aika hyvin aitoa minua :)

  VastaaPoista
 15. http://jadeyolanda.fi/

  Sporttisen 25-vuotiaan Lifting&Lifestyle -blogi, joka erottuu muista blogeista ammattimaisella ulkonäöllään ja paskoilla teksteillä. Työskentelen ammatikseni WordPressin parissa, joten blogiahan on sitten viilailtu ja hiottu :D Blogin nimellä ei ole mitään kivaa tarinaa ja nyt hieman myöhässä mietittäessä se on itseasiassa todella tylsä vanhan blogin nimeen verrattuna. Olis pitänyt pitää se!

  VastaaPoista
 16. http://unelmaani.blogspot.fi

  Yläastelaisen tytön lifestyle blogi. Postauksia pyrin julkaisemaan ainakin kerran viikossa. Blogin nimellä ei oikein ole kunnon tarinaa, mutta silloin se kuulosti kivalle ja yksi unelmistani oli blogin kirjoittaminen.

  VastaaPoista
 17. ainokaisar.blogspot.fi

  Nuoren naisen alun blogi joka kertoo tosi laajasti mun elämästä. Tyyli on siis lifestyle! Löytyy niin asuja kuin ostoksiakin, kuulumisia, erilaisia tageja ja muuta mukavaa. Fun fact: Kokeilin jonkin aikaa mun kaverin kanssa yhteisbloggailua, mut päädyin omaan blogiin ja nyt on niin paljon vapautuneempi olo!

  Mun blogin nimellä ei oikeastaan oo mitään tarinaa. Se on vaan mun etunimi ja sukunimen ensimmäinen kirjain. Olisin kyllä halunnut keksiä jotain omaperäistä mutta kun et keksinyt niin tällä mennään!

  VastaaPoista
 18. https://fiiaelina.blogspot.fi/

  20-vuotiaan reppureissaajan ja tulevan bisnesopiskelijan reissu-/lifestyleblogi, jossa juttua asiasta ja asian vierestä rennolla otteella. Blogi erottuu monesta muusta sen vuoksi, että kirjoittelen sekä suomeksi, että englanniksi (vaikka eihän se siitä nyt uniikkia tietenkään tee) ja pian taas ihan jostain muualta käsin kuin Suomesta. Nimellä ei sen kummempaa tarinaa ole, ihan vaan etunimet lätkäistynä peräkkäin :D

  VastaaPoista
 19. http://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

  Pian 19-vuotiaan tytön blogi, jonka ainakin itse luokittelen lifestyle blogiksi. Mun blogi erottuu muista siten, että en usko kenenkään muun blogista löytyvän niin paljoa haaste postauksia kuin mitä mun blogista löytyy :D Nimen takana on niinkin jännä tarina kuin että siinä on kaikki mun kolme nimeä :D

  VastaaPoista
 20. Hei kiva tää erilaisempi blogilinkkaus! https://laura-linnea.blogspot.se/

  24-vuotiaan seikkailijan matkailupainotteinen lifestyleblogi, jota kirjotetaan tällä hetkellä Tukholmasta käsin. Haluun tuoda blogissa esille kaikkia suuria pohdintoja sekä vähän kevyttä höpötystä, liittyen tällee laveaperäsesti mun elämään ja tähän maailmaan. :DD

  Nimi tulee mun ensimmäisestä ja kolmannesta etunimestä. Mun toinen nimi on Maria, ja koska Laura Maria on ehkä maailman yleisin nimi nii halusin erottuu joukosta kolmannella nimellä. Sitä paitsi Laura Linnea sointuu kivasti yhteen!

  Fun fact vois olla se, että oon vuoden sisällä kirjotellu blogia neljästä eri asuinmaasta, joista yks on Afrikassa asti. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainii ja pakko mainita tohon nimiasiaan, että mun entinen blogi oli nimeltään Poropostia. Nyt toi Laura Linnea tuntuu välillä aika lamelta siihen verrattuna, vaikka onki ehkä sellanen nimi jota kehtaa enemmän tutuille kertoa. :D

   Poista
 21. pussillinenunelmia.blogspot.fi

  Blogi on 35-vuotiaan kahden lapsen äidin lifestyleblogi, jossa aiheina on perhe, leivonta, juhlat, käsityöt, sisusustus, luomutuotteet ja nätit vaatteet ja korut.

  Perustin blogin kivojen asioiden tallennuspaikaksi, joka auttaa jaksamaan koska mulla on matkassa sairaus nimeltä Krooninen väsymysoireyhtymä (cfs/me), joka raskauttaa elämää. Se erottaa minun blogin muista.

  VastaaPoista
 22. pussillinenunelmia.blogspot.fi

  Blogi on 35-vuotiaan kahden lapsen äidin lifestyleblogi, jossa aiheina on perhe, leivonta, juhlat, käsityöt, sisusustus, luomutuotteet ja nätit vaatteet ja korut.

  Perustin blogin kivojen asioiden tallennuspaikaksi, joka auttaa jaksamaan koska mulla on matkassa sairaus nimeltä Krooninen väsymysoireyhtymä (cfs/me), joka raskauttaa elämää. Se erottaa minun blogin muista.

  VastaaPoista
 23. elisabet-teaandvanity.blogspot.fi

  Tea & Vanity on lifestyleblogi, jonka kantavia teemoja on käsityöt, leivonta, sisustus ja tyyli sekä tietysti hyvä tee. Väittäisinkin reippaasti blogini olevan yksi harvoista säännöllisesti teestä postaavista lifestyleblogeista. Nimi on myös johdettu näistä teemoista kun halusin jonkin kivan nimen joka kuvaisi blogin sisältöä.

  VastaaPoista
 24. https://saraoonav.blogspot.fi

  Blogini nimi on yksinkertaisesti etunimeni ja sukunimeni ensimmäinen kirjain. Aikaisemman blogini nimi oli Labels and Love, mutta tahdoin saman nimen kuin YouTube-kanavallani.

  "Röyhelöitä, mekkoja, ruutukuosia ja villapaitoja. Klassikkokirjoja, vintagehenkeä, brittiläisiä tv-sarjoja, indie-musiikkia, merkkituotteita, arjen esteetiikkaa ja menneitä vuosikymmeniä. Tyylipainoitteinen lifestyle blogi, jota kirjoittaa 20-vuotias oman elämänsä Blair Waldorf."

  Oma tyylini erottaa blogini muista. Tyylini inspiroituu Gossip Girlin Blair Waldorfista sekä 60-luvusta!

  VastaaPoista
 25. http://revontulipalo.blogspot.com

  Revontulipalo on rennon positiivisella asenteella kirjoitettu lifestyleblogi täynnä ruokaa, matkustelua ja pieniä arkisia hetkiä.

  Mun blogi erottuu ehkä selvimmin nimeellään :D Eikä sinällään ihme, koska keksin nimen jo ennen kuin tiesin haluavani perustaa uuden blogin! Kaveri tykkäsi siihen aikaan listailla yhdysyhdyssanoja tyylillä "hajuhernekeitto" tai "omenapuuvaja", ja jossain vaiheessa omiin ajatuksiin ponnahti revontulipalo. Innostuin sanasta niin, että päädyin luomaan sen nimisen blogin :D Toki nimen lisäksi mun blogi erottuu myös tietynlaisella värikkyydellä niin ulkoasun kuin sisällönkin puolesta.

  VastaaPoista
 26. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 27. Www.miinakaroliina.fi

  Blogin nimi on vaihtunut muutamaan otteesee, mut nyt se on monta vuotta toiminut mun omalla nimellä!

  Blogia kirjoittelee 24-vuotias naikkonen ja blogi erottuu ainakin siitä, että taidan olla meidän pikkukylän ainoa bloggaaja (en ainakaan tiedä muita!) yli 5-vuotta blogia kirjoittaneena blogistani löytyy yli tuhat postausta jotka sisältää niin asukuvia, reissupostauksia, sisustusjuttuja kuin kaikenlaisia muitakin hömppäjuttuja!

  VastaaPoista
 28. Ps. Ja nyt älysin et on jo 19 päivä eikä 18pv eli taisin myöhästyä :,D!

  VastaaPoista