perjantai 25. elokuuta 2017

HUIMIA UUTISIA


Vihdoinkin se iso juttu, mistä olen vihjaillut täällä blogin puolella ja mistä olen ollut aivan liian innoissani viime viikot on virallista. Eilen minä allekirjoitin elämäni ensimmäisen vuokrasopimukseni ja sain avaimet ensimmäiseen omaan kotiini. Muuttoilmoitus on tehty ja kaakaokuppeja on jo ihan liikaa yhden ihmisen käyttöön. Ensi viikon koulunaloitus (!!!) asettaa hienoisia haasteita aikataulullisesti, mutta toivottavasti pääsen muuttamaan ikiomaan miniyksiööni mahdollisimman pian. Ja uskokaa, kun puhun todellisesta miniyksiöstä. Sinne kuitenkin saan mahtumaan (ainakin melkein) kaiken tarpeellisen, ja se tuntuu ainakin näin etukäteen erittäin hyvältä pehmeältä laskulta itsenäiseen elämään ja omaan kotiin. Syksyn mittaan siis luvassa myös koti- ja sisustusjuttuja, ja varmasti myös jonkinlaisia vinkkejä pienen asunnon sisustamiseen ja vähäisen tilan maksimaaliseen hyödyntämiseen. Mutta mä menen tästä nyt stressaamaan sähkösopimuksia ja pesemään mun (kuinkahan monta kertaa olen näitäkin sanoja käyttänyt tässä lyhyessä postauksessa) oman kodin lattioita. Jei!

Seuraa mua ja bts-muuttofiiliksiä FacebookissaInstagramissa (sannalovesfood), YouTubessaAsk.fm:ssä ja Snapchatissa (sannapannari), viimeisimmän kautta ainakin pysyy kaikista parhaiten kärryillä reaaliaikaisesti!

22 kommenttia:

 1. Oooi, oon yhtä innoissani kun sä 😍 Odotan omaa tulevaisuudessa toivottavasti tulevaa muuttoa jo pelkän sisustamisen kannalta 😁 Mulla ei tällaista silmää ole, niin rakastan lukea sisustuspostauksia!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis sisustamista mä oon ajatellu jo niiin paljon ja oon niin innoissani etä pääsen vihdoin kans toteuttamaan!

   Poista
 2. Paljon onnea asunnon saamisesta ja omilleen muuttamisesta! *.*

  VastaaPoista
 3. Onnea asunnosta ja ootan kyllä innolla lisää postauksia asuntoon liittyen!❤

  sinunvaikkahajoat.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Paljon onnea uuteen kotiin! Jään innolla odottamaan sisustuspostauksia <3

  VastaaPoista
 5. Onnea ja tsemppiä uuteen kotiin! Mäkin jään innolla odottelemaan sisustuspostauksia 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, toivottavasti saan pian jo ensimmäistä ulos! ❤

   Poista
 6. Onneksi olkoon uuteen kotiin! Muutto on aina hiukan rankkaa - tavaroiden roudailu kun ei oo mitään helppoa puhaa - mutta se on kaiken sen arvoista kun viimeinkin sitten pääsee kunnolla asettumaan taloksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo roudailussa voi olla hieman haastetta, mutta se kokoaminen ja järjestely ja toteuttaminen ja varsinainen lopputulos on kyllä hauskaa ja odotan innolla että pääsen toteuttamaan <3

   Poista
 7. Hurjasti onnea uuteen kotiin! Tavaroiden pakkailu ja purkaminen ei varmaan oo kenenkään lempparipuuhia (tai mistäs sitä tietää), mut se fiilis ku on saanu laitettua ihan oman kodin kuntoon on aivan mahtava :D

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä musta se pakkaaminen ja purkaminenkin ihan hauskaa on, kun siihen liittyy ensin se innostus ja odotus ja suunnittelu, ja sitten järjestely ja tavaroille omien paikkojen löytäminen on musta ainakin sekä hauskaa että palkitsevaa :) se välivaihe vaan siinä kun pitää saada mahdollisesti isot ja painavat tavarat paikasta A paikkaan B hermostuttaa hieman :D ja se että kuitenkin haluisin päästä mahdollisimman pian muuttamaan omaan kotiin! <3

   Poista
 8. Onneksi olkoon! Mullaki on tilaratkaisuhaasteet edessä ku asunto vaihtuu 24 neliöisestä yksiöstä (eli valmiiksi pienestä) 9 neliön soluhuoneeseen :D sohvalle ja keittiön pöydälle on jo sanottu heipat, toivottavasti muu omaisuus mahtuu mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No keittiön pöytä mulle onneksi mahtuu ja vielä neljä tuolia sen ympärille! Mut muuten se onkin sit sänky eikä kauheesti muuta :D mutta ehkä me pysytään paremmin järjestelmällisinä kun on niin rajallisesti tilaa, mä ainakin!

   Poista
 9. Hurjasti onnea uuteen kotiin vielä minultakin! Fiilaan niin sun muuttostressiä, mutta kyllä se kaikki siitä sujuu sit hyvin lopulta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ja en mä stressaantunut oikeastaan edes ole, vaan innoissani ja tekee mieli tehdä ja saada asioita aikaiseksi ja muutto etenemään!

   Poista
 10. Onnea uuteen kotiin! Tuo on kyllä ihan huipputunne, kun saa avaimet omaan kotiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon! Ja joo on kyllä jotenkin surrealistista ja tosi mahtavaa :D

   Poista