sunnuntai 16. heinäkuuta 2017

Parasta aupairiudessa | Au pair -sunnuntai


- Se kun pyydät lähtiessä halia, ja lapsi antaa iiiiison halin ja monta pusua päälle.

- Kun lapsi innostuu ruokapöydässä laulelemaan tai laukomaan hauskoja juttuja ja kaikki yrittävät olla halkeamatta naurusta.

- Kun brittiperhe yrittää ymmärtää, että Suomessa oikeasti harrastetaan avantouintia tai pilkitään jään läpi niin kuin Pingussa.

- Kun lapsi tulee muuten vaan halimaan tai hakemaan turvaa, koska pelkää mörköä.

- Kun olet henkisesti valmistautunut vastaväitteisiin sekä kiristämään, uhkailemaan ja lahjomaan, mutta vastauksena onkin iloinen "okay!".

- Kun lapset (ja aikuiset) ihan aidosti kiinnostuneina kysyvät, onko Suomessa hevosia, keilausta tai Star Warsia (true story).

- Kun vanhemmat tulevat illalla kotiin, haha!


- Rento hengailu perheen kanssa viikonloppuisin ilman vastuuta ja stressiä.

- Kun tapahtuu kaikkea jännää arjesta poikkeavaa, esimerkiksi tulee vieraita ja perheenjäseniä kylään, ja pääsee juttelemaan uusien ihmisten kanssa.

- Ylipäätään se, kun saat ylpeänä kertoa kotimaastasi ja kulttuurista ja itsestäsi ja kaikki on vastapuolelle hirveän kiinnostavaa. 

- Vapaapäivät!

- Se kun lapset juttelevat sulle ja kysyvät apua vaikka vanhemmat ovatkin kotona, ja pitävät sua tasavertaisena aikuisena äidin ja isän rinnalla (ainakin joskus, haha).

- Se kun kerrankin saat aidon kehun ja kiitoksen hienosti hoidetusta tilanteesta.

Sinä kanssa- au pair, mitä sä lisäisit tähän listaan? ♥

Seuraa FacebookissaInstagramissa (sannalovesfood), YouTubessaAsk.fm:ssä ja Snapchatissa (sannapannari)

24 kommenttia:

 1. Ihana postaus, samaistun kyllä niin paljon! Parasta oli ne hetket, kun lapset kertoivat rakastavansa mua ja se kun menin 3kk jälkeen takaisin ja sain kuulla heiltä, että mua on ollut ikävä 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha voooi! ♥ musta tuntuu että meille ei niin syvää suhdetta ehdi tän kolmen kuukauden aikana syntymään, mutta ihana oli kerran kuulla, että pienin oli joskus lähtenyt kutsumaan mua syömään ja oli harmistunut ihan kauheasti, kun en ollutkaan ollut kotona!

   Poista
 2. Ootko kokeillut kertoa niille kesämökeistä? :D Tää tosin taitaa toimia parhaiten niille jotka on käyneet Suomessa - monen mielestä ku suomalaiset kodit on jo ihan syrjässä kaikesta, saati sitte kesämökit XD Ja itellä kans toinen hostlapsista hiipi monena yönä mun viereen nukkuu (oli levee sänky kyl et siihen mahtu hyvin). Ei niin kiva herätä joidenki barbien sun muiden unilelujen päältä, mut jotenki ihana et olin niin tärkee aikuinen et pikkuinen hiippailee pahan unen tms jälkeen mun luo.

  Ihana postaus muutenki tää, pystyn hirmu hyvin samaistumaan noihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis mähän kävin viime viikolla mökillä Suomessa, mutta en mä muuten oo hirveesti niitä valistanu. Valitin vaan ku tuli hyttysenpuremia! Ja noi lapset ei onneks tuu mun huoneeseen kutsumatta (ainakaan yleensä), kuulostaa kyl superlutusalta! <3

   Poista
 3. Aivan ihana postaus.!!!! <3

  VastaaPoista
 4. Kiva postaus! Au pairina olo kuulostaa ainakin tän postauksen perusteella aika mukavalta, vaikka on varmasti välillä myös raskasta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha onhan siinä ehdottomasti hetkensä! Mut ootapa vaan katko-osaa, haha :D

   Poista
 5. Todella ihana postaus!

  https://tia-marial.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Tästä postauksesta ei tullu kuin vain hymy huulille :)

  VastaaPoista
 7. Mielenkiintonen ja ihana postaus!! <3

  VastaaPoista
 8. Voi kuinka ihania juttuja♥

  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kyllähän tää välillä ihan kivaakin on :)

   Poista
 9. Tosi ihana postaus! Oon itekin aina välillä harkinnut Au Pairiksi ryhtymistä ja jään mielenkiinnolla seurailemaan sun blogias :)

  http://saraoonav.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana että kiinnostaa, toivottavasti mun höpötykset auttaa sua pohdinnokssa jotenki:D

   Poista