torstai 9. huhtikuuta 2020

Hopeareunuksia

On kyllä ollut sen verran hassua taas vaihteeksi pari kertaa putkeen postailla ihan oikeista aiheista, että pakko on kirjoitella ihan vaan kuulumisia tähän väliin, vaikka ideoita olisi iso kasa takataskussa. Mulla on kandin ekan version palautus kovaa vauhtia lähestymässä ensi viikon lopussa, joten olen viime päivinä yrittänyt sitä työstää. Viimein sunnuntaina sain ahaa-elämyksen aiheeni suhteen, ja tällä viikolla olen päässyt aloittelemaan analyysiosiotakin. Ihan mahtava fiilis, kun tuntee saaneen oikeasti jotain aikaiseksi ja kuvitella, että tämä ehkä johtaakin jonnekin. Hitaasti mutta varmahkosti. Tänään sain myös taas edistettyä sitä yhtä esseetä, joka on mulla kohta vuoden roikkunut to do -listalla. Ehkä mä tän pikkuhiljaa saan valmiiksi, sitten vaan kandi kasaan ja valmistumaan!


Superihanaa on myös se, että ihan kohta on pääsiäinen! Kovasti on harmittanut, että tämä pääsiäinen ei mene ollenkaan suunnitelmien mukaan. Nyt meidän pitäisi olla paraikaa leirillä, juhlia pitäisi olla sunnuntaista eteenpäin joka päivälle eikä kirkkoonkaan pääse. Mulle osui kuitenkin suuri piristys tälle päivälle, kun mentiin porukalla laulamaan muutama pääsiäislaulu näin ennakkoon pienen rukouspalveluksen yhteyteen, joka kuvattiin ja julkaistaan pääsiäismaanantaina. Oli ihan parasta päästä pitkästä aikaa hetkeksi kirkkoon laulamaan pääsiäislauluja kavereiden kanssa. Maanantaina päästään laulamaan kokonainen palvelus! Joten vaikka pääsiäinen ei menekään tavalliseen malliin, pitää näistäkin olla todella onnellinen ja kiitollinen. Paljon ollaan myös keskusteltu siitä, miten monilla ihmisillä ei ole ollenkaan mahdollisuutta mennä kirkkoon pääsiäisenä tai muutenkaan esimerkiksi poliittisten kiistojen vuoksi, ollaan tämän suhteen todella etuoikeutetussa asemassa täällä Suomessa.


Kevyestä opiskelustressistä ja pääsiäisharmituksesta huolimatta elämä on ollut viime aikoina aika mukavaa. Ollaan joka viikonloppu nautittu ihania herkkuaamiaisia (joista yksi vilahtikin jo tässä postauksessa), ja vitsi mä odotan pääsiäisen superherkuttelua! Mä olen tämän paaston viimeisen viikon yrittänyt ryhdistäytyä paaston suhteen, ja olen karsinut herkut kokonaan viime päivinä ja pyrkinyt mahdollisimman vegaaniseen ruokavalioon. Muuten olen onnistunut mainiosti, en ole laittanut tai ostanut mitään epävegaanista, olin kuitenkin pari yötä taas äidin luona enkä viitsinyt nyrpistellä äidin perinteiselle makaronilaatikolle. Kohta kuitenkin paasto päättyy, ja on entistä ihanampaa herkutella kaikella ihanalla!

Viime aikoina ollaan tapitettu Remppaa vai muuttoa (parasta Kanada-versiota, oon päässyt siihen pisteeseen, että oikeasti tarkistan tv-oppaan ja tsekkaan, milloin tätä ohjelmaa tulee!) ja samalla selaillut asuntoilmoituksia ja haaveillut mun kodista sitten joskus kun olen iso ja mun on mahdollista asua kodissa johon mahtuu sohva ja piano ja jossa pystyy ehkä tekemään jopa kuperkeikan. Ei sillä että tekisin, tai osaisin tai ainakaan uskaltaisin. Mutta oishan se kiva että siihen olisi mahdollisuus, jos sattuisi tekemään mieli ruveta keikkailemaan. Olen musisoinut ja siivoillut, lukenut eteenpäin kirjaa, jonka aloitin kesäkuussa, soitellut monia videoryhmäpuheluita ja suunnitellut kesän mökkireissuja. Olen katsonut YouTube-videoita, jopa Netflixin kustannuksella! Olen käynyt pitkillä kävelylenkeillä mutta samalla suurimmaksi osaksi vain kotoillut. Olen nauttinut auringonpaisteesta ja fiilistellyt ikkunaan ropisevaa sadetta.


Ai että niin vielä oli yksi ihana asia, jota ei voinut sisällyttää tuohon edelliseen kappaleeseen. Viime yönä valvoin melkein kolmeen, joka on mulle nykyään jopa poikkeuksellista. Radio Rockilla oli Nightwishin huomenna (muutama tunti enää!!) julkaistava levy ensisoitossa ja bändiläisiä haastateltavana. Mä vähän epäilin, että jaksaisin valvoa koko lähetyksen läpi, mutta kun se puoliltaöin alkoi, ei väsyttänyt enää ollenkaan. Mulla ei ollut oikein tarkkoja odotuksia uuden levyn suhteen, mutta oli se aika siistiä kuulla iso kasa uusia biisejä ja vaan fiilistellä. Paljon upeita melodioita ja harmonioita ja rytmikuvioita ja lyriikoita bongasin, mutta tuo levy vaatii vielä monta kuuntelukertaa, ennen kuin voin parempia mielipiteitä sanoa. Oli se vaan jotain, huomenna saa kuunnella taas lisää! <3

Vaikka moni asia voisi olla (varsinkin näinä aikoina) paremminkin, on moni asia oikeasti aika ihanasti. Miten teillä menee?

Liity lukijaksi tästä!
Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

2 kommenttia:

  1. Mulla menee ihan hyvin. Tosin kandin ensimmäisen version palautuksen deadline lähestyy samoin kuin sulla ja yhdessä sivuainekurssissakin riittää hommaa 😅 Onneks ulkoilu ja lisääntynyt valoisa aika ovat auttaneet jaksamaan ja nyt ei ole töitäkään pariin viikkoon eli eivätköhän nuo hommat tuosta edisty!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana että menee hyvin! Tsemppiä sullekin kandiin, kohta nää kaikki on paketissa! Ja jep, tää auringonvalo ja lämpö tekee kyllä taikoja <3

      Poista