sunnuntai 8. marraskuuta 2020

Kaasohommia

Yksi parhaista ystävistäni menee ensi kesänä naimisiin, mikä puolestaan tarkoittaa sitä, että saan ensimmäistä kertaa elämässäni toimia kaasona! Eilen kokoonnuttiin ensimmäistä kertaa kaasoporukalla rupattelemaan ja pohtimaan hääkuvioita ja mitä se meidän osalta merkitsisi. Mitään konkreettista ei tällä kerralla saatu aikaiseksi, mutta tästä on ihana jatkaa eteen päin. 

Mä olen paitsi älyttömän onnellinen ystäväni puolesta, myös ihan superinnoissani tulevasta juhlasta. Tämä on mulle ensimmäinen kerta järjestämässä häitä, ja musta on todella ihanaa ja kunnia-asia päästä osallistumaan ja puuhaamaan taustalla. Kyseessä on myös mulle ensimmäiset luterilaiset häät, joihin pääsen osallistumaan (ainakin omien muistikuvieni mukaan), joten hauska myös päästä näkemään tuotakin puolta.

Nyt kun oma ystävä suunnittelee omia häitään ihan virallisesti, olen myös itse puolihuomaamatta alkanut suunnitella omiani. Mä en ole koskaan juuri haaveillut omista häistäni, mutta nyt on innostunut niitäkin pohdiskelemaan. Ja joo omia häitä ei olla vuosikausiin juhlimassa, mutta mä vaan rakastan kaikkea haaveilua ja suunnittelua! Mutta ainakin niitä odotellessa saa täysillä pohtia kaverin häitä, pitää muun muassa keksiä, mitä laittaa päälle!

Mutta on tämä vaan ihanaa aikaa. Sovittiin jo lukioaikana, että meistä tulee toistemme kaasoja ja lastemme kummeja. En voi uskoa, että nyt aletaan oikeasti jo toteuttaa. ♥️


Liity lukijaksi tästä!
Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti