perjantai 18. syyskuuta 2015

Chilli perjantai


...tai oikeastaan aika chilli viikko. Vaikka nyt olikin ne kirjoitukset, niin ei enää ainakaan tarvinnut lukea, ja kokeetkin menivät aika nopeasti. Siitä enkusta kun lupasin tänne vielä kirjoittaa, niin ihan kohtuullisen hyvin taisi mennä, saa nähdä mikä arvosana tulee, kun mun arvioiden mukaan on aika siinä rajoilla, riippuu ihan esseestä ja pisterajoista. Keskiviikkona oltiin äikän ryhmien kanssa katsomassa Teatteri Jurkassa erittäin mielenkiintoinen ja hyvin toteutettu Rikos ja rangaistus -monologi. Eilen illalla vietin mukavan illan ihanan kaverini ja tämän poikaystävän kanssa. Tänään kävin vähän valokuvailemassa (meidän parkkiksella...:D) ja tulin viettämään iltaa (ja yötä) Ronjalle ja helpottamaan meidän molempien tämänpäiväistä tylsyyttä. Katsottiin Salkkarit, tehtiin tortillaa (koska enhän mä mitään muutakaan oo tällä viikolla syönyt :D) ja katsottiin Poirot. Olen neulonut kaulaliinaa ja metsästellyt sitä täydellistä neuletakkia, vieläkään siinä onnistumatta. Ihan mukava viikko ollut kerrassaan, hymyä, hyvää ruokaa ja ihania uutisia, jotka on ollut ainoa asia mitä olen parina viime päivänä kyennyt ajattelemaan ja joista ehkä tekin joskus kuulette! Kohta voisin avata tuon Nutella-purkin tuosta pöydältä, lusikoida puoli purkkia vatsaani ja vallata Ronjan sängyn. Öitä! ♥ p.s. hienosäädin taas vähän blogin ulkoasua, enimmäkseen tuota sivupalkkia. Mitäs ootte mieltä, vai huomaatteko edes mitään eroa entiseen? :D

4 kommenttia:

 1. Kiva postaus! Mitä arvosanaa tavottelet enkusta? Mä jännitän myös hirveesti tuloksia, sillä enkku on mulla ollu heikompi ja haluun ihan kauheesti päästä läpi. Toivotaan parasta kuiteski. : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! No mulla taas on niin, että enkussa oon aina ollut tosi hyvä, niin se ällä olis tosi kiva, saa nähä että riittääkö pisteet :D totta kai E on myös tosi hyvä, eli en mä nyt rupea valittamaan vaikka tulisikin "vain" E :D mutta kyllä, toivotaan parasta meille molemmille!

   Poista
 2. Tosi kivaa tekstiä ja kauniita kuvia! :)

  http://viiviviljaa.blogspot.fi

  VastaaPoista