torstai 10. syyskuuta 2015

Vaihtoehtomeikkausta

Mähän harvemmin meikkaan kouluun. Aamuisin käytän ne arvokkaat minuutit mieluummin nukkumiseen kuin meikkaamisen tai... syömisen kaltaisiin turhuuksiin. Eilen aamulla kuitenkin mulla oli ruhtinaallisesti aikaa ja jaksamista, niin päätin kerrankin vähän kaunistaa naamaa ennen lähtöä. 


Huomasitteko noissa kuvissa jotain erikoista? Juuri sopivasti mun kulmakynä päätti ottaa ja heittää veivinsä, jättäen mut ja vaatimattomat kulmani oman onnemme nojaan. Joten hieman kekseliäisyyttä kehiin ja ruskeaa rajauskynää kulmakarvoihin! Ei ihan paras mahdollinen lopputulos, rajauskynä kun on koostumukseltaankin aika erilaista kulmakynään verrattuna, mutta kyllähän tuo nyt yhden päivän menetteli. Mitäs te ootte mieltä? Toinen juttu jossa vähän "rikoin rajojani" oli punaisten huulten yhdistäminen liilaan eyelineriin. Mä olen ennen tosiaan vähän arkaillut värien yhdistämistä kirkkaisiin huuliin, mutta ihan hyvinhän tuo kuitenkin toimi.


Miten te olette käyttäneet luovuuttanne (meikki)ongelmatilanteissa? :)

4 kommenttia:

 1. Hyvän sävyinen huulipuna ratkaisee aina kaikki ongelmat :)

  VastaaPoista
 2. Sun kulmakarvat on liian kaukana toisistaan, näyttää hullulta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen pahoillani. Mä en voi itse päättää, missä kohtaa mun kulmakarvat haluavat kasvaa, ja missä kohtaa kasvoni ovat karvattomat :) mut hei, ehkä sinäkin opit sen joskus!

   Poista