keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Kurkistus Narniaan #14: Vähän erilaiset asukuvat

Mun piti  tänään tehdä meikkipostausta, mutta siinä naamaani kuvaillessa totesin, että voisihan tässä samalla ottaa niitä asukuviakin. Mutta kun yksin niitä asukuvia ottaa, pitää vähän käyttää mielikuvitusta. Ja eihän näistä yhtään hassumpia tullutkaan! Syksy alkaa näkyä jo pikkuhiljaa vaatetuksessa: ulkona pitää käyttää jo takkia ja ehkä jopa kaulahuiviakin, ja alla on vähän lämpöisempi paita. Ekan kerran sitä ohimennen esittelin täällä, mutta otetaanpa vielä uudestaan oikein "virallisesti".

College Vero Moda // Farkut Only // Kello Ur&Penn


Mähän omistan kahdet housut, jos kaiken maailman lökäreitä ei lasketa: nämä farkut, ja ne mustat pöksyt. Tämän paidan kanssa olen aina mieluummin käyttänyt niitä mustia, mutta ne ovat nyt menneet piiloon, oon ettinyt niitä vaikka kuinka pitkään eikä löydy! Onneksi nämä farkutkin ovat ihan hyvä vaihtoehto.

Nyt pitäisi oikeesti mennä lukemaan. Viisi päivää psykan ylppäreihin, iiiiiik vittuvittuvittu. Huomiseksi olisi vielä lisäksi viitisenkymmentä sivua Poikakirjaa luettavana. No, onneksi se eilisessä kuuntelussa menestyminen piristää mukavasti :3 

Huomenna ehkäpä niitä meikkijuttuja, hehheh. Hyvää keskiviikkoiltaa nyt kuitenkin kaikille!

2 kommenttia:

  1. Tosi hauskoja kuvia :) Oot älyttömän kaunis!

    http://viiviviljaa.blogspot.fi

    VastaaPoista