torstai 24. syyskuuta 2015

Linkkaa blogisi -esittelypostaus #3

Muistaako kukaan sitä, kun uudenvuoden aikoihin pyysin teitä linkkailemaan blogejanne ja lupasin antaa pienen arvostelun jokaisesta? Nyt on vihdoin ja viimein viimeisen osan aika! Välissä on tosiaan yhdeksän kuukautta ja blogin nimenkin muutos, mutta ehkä nämä loput 9 bloggaajaa löytävät oman bloginsa täältä joukosta :) Huomasin, että joitakin blogeja ei oltu pitkään aikaan päivitelty, ja joidenkin osoitteiden takaa ei löytynyt mitään, joten nämä jätin luonnollisesti pois (helpotti munkin hommaa!). Alkuperäinen postaushan tuli sadannen postauksen kunniaksi. Tämä on nyt ihan oikeasti mun blogin 200. julkaistu postaus, joten ajattelin, että tämä pitää nyt saada pois alta, muuten ei tule koskaan tehtyä. Ja sanokaa mun sanoneen, tämä sai jäädä mun viimeiseksi linkkaa blogisi -rupeamaksi!

18-vuotias Katianna on Kalifornian Woodlandissa vaihto-oppilasvuottaan viettävä nuori suomalaisneito.

Miksi lukea? Oi vitsi! En ole vähään aikaan käynyt sun blogissa vierailulla, ja yllätyin todella positiivisesti; nykyinen ulkoasu toimii! :) Ihanat kuvat, ja kirjoitat hyvin.

Mitä voisi parantaa? Vähän  jotain voisit kertoa itsestäsi sivupalkissa tai erillisessä välilehdessä, muutakin kuin nimen ja tämänhetkisen asuinpaikan (joka tosin on nyt tosi hienosti :D)Miksi lukea? Iiiiiiiihanat upeat kuvat ♥♥♥

Mitä voisi parantaa? Missä banneri? Sulla se bannerittomuus kyllä periaatteessa toimii, ja huomio kiinnittyy niihin upeisiin kuviin, mutta edes joku yksinkertainen, ihan että blogia lukiessa lukijalle jää blogin nimi mieleen.

Kurkkaa: No comments


BEAW-blogin Noora on "täysblondi, helposti innostuva, liikunnasta ja hyvinvoinnista kiinnostunut, materiasta hullaantuva, valokuvaamisesta inspiroituva, uusien asioiden kokeilija ja unelmoinnin mestari. Pituuden puolesta semipätkä, mutta asiaa riittää senkin edestä."

Miksi lukea? Kaunis banneri ja huoliteltu ulkoasu.

Mitä voisi parantaa? Tuo kuva susta on hieno, mutta olisi kiva naamakin nähdä. Blogiarkistoa siirtäisin ylemmäs.

Kurkkaa: Mansikka-banaanijäätelö


Miira Photography  on (nimestäkin päätellen) 19-vuotiaan Miiran valokuvausblogi.

Miksi lukea? No arvatkaa vaan, älyttömän hienot kuvat, varsinkin tuon alempana linkkaamani postauksen värit ovat iiiihania. Tää tyttö osaa!

Mitä voisi parantaa? Hyvä, että pelkistetty ulkoasu kiinnittää huomion niihin kuviin. Silti se jää vähän pliisun tuntuiseksi: ylhäällä sivupalkissa olevat kameran tiedot ja alhaalla tunnisteet tuntuvat vähän irrallisilta. Upea valokuvausblogi vaatii mun mielestä myös upeaa ja huolella tehtyä ulkoasua, vaikka yksinkertainen olisikin (ei silti onhan tuo muuten ihan hieno!). Tekstin tasaus molempiin reunoihin selkeyttää myös!

Kurkkaa: KIIKUNLÄHDE


VIIVIVILJAA on Viivin, 15-vuotiaan pirkanmaalaistytön lifestyleblogi.

Miksi lukea? Kauniit, hyvälaatuiset kuvat ja selkeä ulkoasu. Pirteää luettavaa!

Mitä voisi parantaa? Tekstin keskitys molempiin reunoihin ja johdonmukaisemmat postaukset (välillä meni vähän sekavaksi selittelyksi :D). Oikeinkirjoitus!

Kurkkaa: HOMEMADE GRANOLA 


HENNA M. on 20-vuotias tamperelaisnainen ja linkkiä painamalla pääsee hänen rentoon lifestyle-blogiinsa.

Miksi lukea? Ihastuin ulkoasuun heti sivun auettua. Kaunis banneri ja jotain vähän erilaista muutenkin ulkoasussa, vaikka valkoinen onkin.

Mitä voisi parantaa? Kirjoitat aika puhekielistä tekstiä, mua se ainakin vähän häiritsee. Vähän jos olisi selkeämpää (ja vähemmän kirjoitusvirheitä, niitäkin jonkin verran bongasin), niin olisi miellyttävämpää lueskella. Tollainen avattava blogiarkisto on musta vähän tyhmä. Tooosi pitkiä postauksia!

Kurkkaa: Blogimaailman varjopuoli


KOIRIA MAALTA -blogin kirjoittaja Jenny "sai vuonna 1996 koirakärpäsen pureman synnytyssalissa, tätä nykyä työskentelee lasten kanssa, valokuvaa, piirtää epätoivoisesti sarjiksia ja arki rullaa piskien kanssa."

Miksi lukea? Hauska kirjoitustyyli ja ihanat koirulit ♥

Mitä voisi parantaa? Omaan silmään ei toi banneri iske. Blogiarkiston tykkään nähdä vähän ylempänä! :)

Kurkkaa: Sinä päivänä kun en enää rakasta tätä, lopetan (ihanan houkutteleva otsikko muuten!)


STOP FOR A MINUTE on musiikista ja vaatteista kiinnostuneen lukiolaistytön Netan lifestyle/DIY blogi. Kirjoitan blogiani rennolla ja humoristisella otteella ja postauksia syntyy esim. omasta elämästäni, ajatuksistani, DIY-vinkeistä ja päivän asuista.

Miksi lukea? Hyvin kirjoitettu, mielenkiintoiset aiheet (esim. fb-kirppiksistä!)

Mitä voisi parantaa? Kirjoitat suomeksi, välilehden otsikot ym. ovat suomeksi, miksi esittelyteksti on englanniksi? Hämmentäääääää

Kurkkaa: Bloggaamisesta


Cinderella Days -blogia kirjoittaa 20-vuotias opiskelija, jonka intohimoina ovat musiikki, videot, kauneus, hauskanpito sekä matkustelu! 

Miksi lukea? Hyvin kirjoitettu, kivoja postauksia!

Mitä voisi parantaa? En tiedä miksi, mutta mua ihan hirrrrveästi häiritsee toi sun bannerin teksti, fontti ja väri ei iske! :D

Kurkkaa: Let's go to the circus

 2 kommenttia:

  1. Kiitos palautteesta! Täytyy kiinnittää enemmän huomiota noihin parannettaviin juttuihin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä kestä! Ja toki noihan on kaikki vain mun mielipiteitä, ja jokainen pitää juuri sellaista blogia kuin ite tykkää :)

      Poista