tiistai 8. syyskuuta 2015

Välillä menee ihan kivasti


Nyt on vähän ollut blogissa hiljaisempaa. Narniailu on jäänyt vähän vähemmälle (viime viikolla vähän salakavalasti tosin esittelin ihanan pyjamani :3), kun niitä asukuvia ei yksin saa oikein otettua! Piti käydä postailemassa lauantaista, kun käytiin Kaislan kanssa Splizzeriassa (ihanaa!!) ja katsomassa oppimistarkoituksessa Inside Out (oli sekin ihan jees, parempi mitä odotin!). Piti eilen tulla hermoilemaan tämän päiväisistä enkun kuunteluista, kuuntelut kun ei ole kauhean hyvin kurssilla mennyt viime aikoina :DMulla oli tosiaan eilen illalla suunnitelmana mennä nukkumaan heti Salkkareiden jälkeen, että olisin virkeänä kuuntelussa, herätys kun tosiaan oli mukavasti kuudelta. Valotkin sammutin reilusti ennen yhdeksää, mutta unta en saanut ennen puolta yötä. Kolme tuntia pyörin sängyssä, välillä pelasin Candy Crushia ja juttelin kavereiden kanssa, luin jopa parikymmentä sivua psykaa. Lopulta, kun siirryin äidin pehmeämpään sänkyyn, niin pikkuhiljaa alkoi uni tulla.

No mutta onneksi kuuntelut meni kuuden tunnin yöunista huolimatta ihan mukavasti. Tosi helpon oloinen kuuntelu oli, ja kaikilla oli tosi positiivinen fiilis kokeen jälkeen. Iltapäivällä oikeat vastaukset ilmestyivät ytl:n nettisivulle, ja monivalinnoissa mulla taisi mennä vain kaksi väärin ja avoimistakin (ainakin mun arvostelulla :D) lähti vain yksi piste pois, kertoimien kanssa siis 82,5/90p.! Totta kai sensorit voivat arvostella tiukemmin ja pari pistettä saattaa avoimista lähteä, mutta oon tosi super tyytyväinen! Mun kaverit tosin sanoivat, että heillä meni huonommin kuin olivat odottaneet, mutta eikös se ole ihan hyvä mulle, alhaisemmat pisterajat ;) No ei, toivottavasti kaikilla meni hyvin tämänpäivän kuuntelu myös sensoreidenkin mielestä!


Kivaa oli myös se, että kun teoriatunnin loppupuolella pyysin puolivitsillä äitiä mua hakemaan, niin se suostui. Käytiin kiertelemässä Arabian tehtaanmyymälässä ja syömässä Kotipizzat, ihan vaan koska äiti halusi. Kivaa oli kanssa kaunis vaaleanpunainen taivas ja ihana uusi kuorobiisi. Ja se, että saatiin tänään yhdet enkun esseet takaisin ja sain 97/99p, yhtä pilkkuvirhettä lukuunottamatta ei mitään. Ihan hyvä enkkupäivä siis. Ja muutenkin. Nyt vielä kun lukisi psykan vitoskirjan loppuun niin pääsisi ansaituille yöunille. Huomenna onneksi kouluun vasta puoli kahdelta. Abivuosi on aika jees. ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti