sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

Rinta täynnä kevättä

Mä en tiedä miksi, mutta mulla on ollut tänään jotenkin tosi hyvä fiilis. Oon ollut ihan käsittämättömän väsynyt, mun hartiat ovat superkipeät ja jumissa painavasta repusta ja kyseenalaisisita uniasennoista, ja jostain mulle täysin tuntemattomasta syystä myös mun käsivarsien lihakset ovat totaalisen kipeät aivan kuin korkeammankin maailmanluokan treenin jäljiltä, vaikka vietin eilen koko päivän töissä. Mutta silti, tästä päällehyökyvästä raihnaisuudesta huolimatta mulla on pohjimmiltaan tosi iloinen ja inspiroitunut fiilis! Koko päivän on ollut ihan uskomattoman upea auringonpaiste ja kirkkaansininen taivas, ja fiilikset olivat äärimmäisen ristiriitaiset, kun mittari näytti uskomatonta kolmeatoista lämpöastetta, samalla kun mä käppäilen samoilla talvitakilla ja puhkikuluneilla talvikengillä kuin viimeiset liian monta kuukautta. Pitkästä aikaa on ihan kauhea into lähteä ostelemaan uusia vaatteita, vielä kun tilin saldo ja ennen kaikkea mun äärettömän pihi luonteeni antaisi periksi. Voi mä näen sieluni silmin niin monta ihanaa asukokonaisuutta niistä ihanista vaatekappaleista, joita tänään kaupoissa ohimennen vilkuilin!


Vähän ("vähän") lähti tämä teksti rönsyilemään, mutta minkä sille mahtaa kun inspiroi kirjoitella ilman mitään erityistä aihetta! Mutta juuri tällaista kirjoittelua mulla on ollut ikävä, niin kuin oon täällä maininnutkin, sitä puhdasta fiilistelyä ja ajatuksenvirtaa. Mulla on totaaliset kesäfiilikset, kun aurinkokin laski vasta kahdeksalta illalla. Nyt kuuntelen täällä Billy Talentia ja vanhoja euroviisulemppareita (apua viisuihinkin on enää puolitoista kuukautta aikaa, kevät on ihanaa aikaa!) ja fiilistelen näitä aamulla otettuja selfieitä, jossa mulla on murun supermukava paita päällä ja naamassa pelkkää kosteusvoidetta, ja vaikka naama on kärsinyt viime aikoina kauheasta kuivuudesta ja finneilee ja punoittaa ja kaikkea mahdollista, niin tykkään silti. Eikä tää tukka kyllä petä, mä niin rakastan tätä harmaata!


Vielä jos vähän heittäisin lisää tavaraa tähän sekasoppaan, niin suuri kiitos vielä teille kaikille eilisen postauksen kommenteista, ihanasti sain keskustella teidän kanssanne aiheesta ja ihanasti tykkäsitte mun tekstistä! Nyt taidan mennä chillailemaan vielä loppuillaksi ja tekemään parit autokoulutehtävät ennen nukkumaanmenoa, mulla kun on se teoriakoe huomenna! En oo sitä osannut vielä jännittää kun ei näin pitkän ajan jälkeen tajua, että nyt ollaan ihan oikeasti loppusuoralla, mutta kyllä mä osaan aika hyvin niitä juttuja ja pitää vaan toivoa, että tulee kiva koe ja menee helposti läpi!

No niin ja teille kaikille, jotka selvisitte tämän supersekavan tekstin loppuun, onnittelut ja ihanaa sunnuntai-iltaa ja uutta viikkoa teille kaikille, mä vaan hymyilen tätä kirjoittaessa ilman mitään syytä :D

Seuraa FacebookissaInstagramissa (sannalovesfood), YouTubessaAsk.fm:ssä ja Snapchatissa (sannapannari)

8 kommenttia:

 1. Ihana teksti, jälleen kerran!! <3
  Mullakin kyllä hymy nousi aamulla kasvoille kun tiet olivat aivan sulia ja aurinkopaistoi ihanasti. Myös mulla on siis talvikenkien hankinta edessä, mutta yritän selvitä näillä nyt tämän talven loppuun asti. :-D
  Niin ja tsemppiä teoriakokeeseen, hyvin se menee! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ihana kommentti, jälleen kerran! ♥♥ ja jep, mä ehkä jätän talvikenkien oston syksyyn, mutta nyt tekisi mieli hankkia jotkut ihanat kevätkengät tennareiden rinnalle :D ja kiitos, toivotaan!

   Poista
 2. Ihanaa sunnuntai iltaa (tai yötä jo pian) sinnekin 💗 Miten osaatkin olla noin aito ja oma itses noissa kuvissa, oikeesti aivan ihania kuvia!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi voi kiitos, miten ihana kommentti ja ihana sinä!!! ♥

   Poista
 3. Tällaset fiilispostaukset on parhaita! ♥ Ja kauniita kuvia. :)
  Tsemppiä teoriakokeeseen!

  VastaaPoista
 4. On muuten paras tunne ikinä, kun aivan oven takana kutkuttelee se hetki, jolloin vihdoin saa heittää kaappiin piiloon viimeiset 4-5 kuukautta päivittäin päällä olleet samat kengät ja toppatakit! Kun tulee lämmin ja voi oikeasti välillä vetää päälle jotain muutakin :-D Tästä postauksesta tuli ihanan positiiviset vibat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään mulla oli ekaa kertaa tänä vuonna jalassa tennarit ja ihan kevyt takki päällä, ei voi uskoo miten hyvältä tuntui! Kiitos, ihana kuulla ❤

   Poista