lauantai 4. maaliskuuta 2017

Valtakunnallinen löytöeläinpäivä ja Hesyn avoimet ovet


Tänään valtakunnallisen löytöeläinpäivän kunniaksi Helsingin eläinsuojeluyhdistyksellä oli avoimet ovet. Talossa oli myyntipistettä, kirpputoria ja kahvilaa, eläintilat olivat avoinna ja Espoon koiratalostakin oli kaksi kaveria vierailulla. Päästiin tutustumaan Hesyn toimintaan, saatiin esittää kysymyksiä ja nähtiin pari nukutettua kissaakin eläinlääkärin pöydällä. Pienissä kopeissaan elävät kissat olivat suurimmaksi osaksi arkoja, eivätkä nauttineet ihmispaljoudesta, jonka takia ihmisvirtaa sopivasti säännösteltiinkiin. Pihalla kaksi lapinkoiraa, joista toinen tekikin jo esiintymisen mun Instagramissa, sen sijaan olivat maailman suloisempia otuksia, tulivat luo ja todella nätisti ja rauhallisesti nauttivat rapsutuksistaan. Tämä mun kuviin päässyt kaunokainen vaikutti nopean tutustumisen jälkeen sellaiselta kaverilta, jonka jopa minä vannoutuneena kissaihmisenä itselleni huolisin. Hesyllä oli joka tapauksessa monta eläintä odottamassa sitä ikiomaa loppuelämän kotia, ja ehkä joku näistä kilteistä, aikuisista kissoista lähtee minun mukaani, kun vihdoin saamme oman asunnon. Hesy tekee hurjan tärkeää työtä ja mä haluan ehdottomasti olla heidänkin toiminnassaan enemmän mukana, tällainen tapahtuma oli valtavan hieno idea ihmisten kiinnostuksen nostamiseen. Ja hei, katsotaan vielä tuota ihanaa koirakaveria, mikä kiltti söpö!

Seuraa FacebookissaInstagramissa (sannalovesfood), YouTubessaAsk.fm:ssä ja Snapchatissa (sannapannari)

3 kommenttia:

 1. eläinten hylkääminen on kauheaa kidutusta.en kuitenkaan voi ottaa kissaa hesystä.meillä on ollut löytökissa yli 20 vuotta.nämä kumpikaan ei olisi henkisesti selvinnyt sisäkissana.toinen tuli aikuisena itse toinen pari viikkoisena pentuna.onneksi on riittävän iso reviiri leikatulle poikakissalle.

  VastaaPoista
 2. Tällaset toiminnat on mun mielestä hyvä juttu. Eläinten pahoinpitely ja hylkääminen on ihan hirveetä. Me ollaan adoptoitu kahesti Espanjan katukoirat ry:ltä koira. Eri aikoihin hankittiin - ensimmäinen on kuollu :c - mut silti molemmat on ollu aivan ihania luonteeltaan enkä voi ymmärtää miks joku ylipäätänsä on hankkinu lemmikin jos ei aio hoitaa sitä sen viimesiin päiviin asti. Jos ei voi tai aio hoitaa niin älä hanki lemmikkiä sitten olenkaan. Se on niin yksinkertaista se.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se surullista. Toki joskus olosuhteet muuttuvat, eikä sitä elinikäiseksi ystäväksi tarkoitettua lemmikkiä syystä tai toisesta voikaan pitää. Joka tapauksessa tälläinen toiminta on hurjan tärkeää!

   Poista