torstai 9. maaliskuuta 2017

Talvi mene jo pois

Saako vähän valittaa. Niin monta ihanan kaunista, aurinkoista, melkein lämmintä päivää ollaan jo saatu viime viikkojen aikana. Sellaisia, joina yläasteaikoina oltaisi lähdetty kavereiden kanssa kaupungille hippusen liian kevyissä vaatteissa palelemaan, ihan vaan koska niistä talvitakeista piti vihdoinkin päästä eroon. Sellaisia, joina meinaa pakahtua kaikesta inspiraatiosta, joina haluaa tehdä biisin tai siivota kämpän tai oppia uuden kielen. Sellaisia, joina kaikki aistit kuiskaavat kevät, kevät


Mutta minkä vitun takia heti seuraavana yötä pitää sataa lisää lunta? Anteeksi kielenkäyttöni, mutta mua alkaa oikeasti vähän jo kyllästyttää. Don't get me wrong, mä tykkään lumesta ja siitä, miten se valaisee ja kirkastaa maailman ja piristää muutenkin. Joulukuussa. En maaliskuussa, kun on muutenkin jo niin valoisaa, että kohta ruvetaan taas siirtämään kelloja. Maaliskuussa pitäisi alkaa jo kevät, pikkuhiljaa alkaa kuulua lintujen laulua ja ruohon kasvaa ja maan kuivua. 

Sekin olisi siedettävämpää, jos sieltä marras-joulukuun vaihteesta olisi ollut lunta tähän päivään saakka, mutta kun tällaista iänikuista veivaamista! Mun mielestä on vain ilkeää herättää turhia toiveita koittavasta keväästä, vain että voidaan seuraavana päivänä herätä joko kahdeksan asteen pakkaseen tai räntäsateeseen. Nyt sanokaa ihan rehellisesti, nauttiiko joku teistä ihan oikeasti tästä säästä?

Minä haluan käyttää muutakin, kuin villapaitoja. Haluan laittaa tennarit monen kuukauden tauon jälkeen takaisin jalkaan ja kävellä kuivalla tiellä, mun talvikengät menevät kohta muutenkin rikki. Haluan ostaa uuden kevättakin ja päästä käyttämään sitä. Haluan kävellä metrolta kotiin palelematta. Talvi, mene kotiin. Me ei haluta sua tänne.

Kuvat marraskuun lopulta. Kun oli vielä hyväksyttävää, että maa oli jäässä.


Seuraa FacebookissaInstagramissa (sannalovesfood), YouTubessaAsk.fm:ssä ja Snapchatissa (sannapannari)

8 kommenttia:

 1. Itsekin kirosin kun sitä lunta satoi lisää. Oli niin ihanaa kun aurinko paistoi, lumi alkoi sulaa ja kevät tuntui olevan jo ihan kulman takana. Se kevät olisi kyl saanut tulla jäädäkseen.

  http://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan. Ja vielä kun sana tapahtui noin miljoonakuusisataa kertaa :D

   Poista
 2. Täälläkin on satanu aina uudestaan lunta heti ku on vähänki kevättä ilmassa :( Mutta kyllä se kevät sieltä ajallaan tulee :) tosi kiva postaus ja ihanat kuvat <3

  VastaaPoista
 3. Täällä päin missä mä asun ei ole kertaakaan lumi vielä kerenny sulaa pois. Eikä päivät nyt ole yhtä poikkeusta lukuunottamatta olleet kauhean lämpimiäkään. :-O
  Toivottavasti se kevät tulisi äkkiä ja pääsis vaihtamaan talvikengät tennareihin, toppatakin trenssiin ja laittamaan aurinkolasit silmille. :-)

  VastaaPoista
 4. Samaa mieltä, kevät sais tulla jo ihan pysyvästi! Tää postaus sai hymyn huulille, kiva että on muitakin talveen kyllästyneitä. :D Vaikka siellä on varmasti tällä hetkellä paljon keväisempää kuitenkin kuin täällä! :)

  http://homeandstylebye.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana että tykkäsit, kiva et oot samoissa fiiliksissä! :D

   Poista