maanantai 10. huhtikuuta 2017

Hulluilta päiviltä mukaan tarttunutta

Kevään paras aika eli Hullut päivät on nyt ohi, joten nyt on hyvä vähän koota, mitä tällä kertaa tulikaan ostettua! Klassisesti hullareiden paras anti oli tänäkin vuonna Herkun puolella, vaikka sieltäkin jäi parit ikilempparit tällä kertaa puuttumaan (siis juustomaistiaisia oli korkeintaan yhdestä juustosta kerrallaan, mitä tämä on?). Onneksi sain myös toivottavasti uusia luottotuotteita niin vaatekaappiini kuin meikkipussiinikin!


Mä olen jo jonkin aikaa etsinyt itselleni uutta meikkivoidetta, kun entinen Fit Me:ni on mulle sävyltään aivan liian tumma. Etsintä kävi vaikeaksi, kun ei tehnyt mieli maksaa paria kymppiä meikkivoiteesta, eikä tarpeeksi vaaleita sävyjä löytynyt. Kuiva iho tietenkin toi oman lisänsä etsinnän haastavuuteen. Monet olivat suositelleet Lumenen Blur-meikkivoidetta, mutta se oli multa monta kertaa jäänyt hyllyyn hintansa takia. Nyt se oli Hulluilla päivillä kuitenkin vain kaksitoista euroa, ja näin mahdollisuuteni. Vähän nauratti siinä testereitä vertaillessani, kun huomasin että mä olen ihan oikeasti sävy 00, siis ihan kaikista vaalein jopa suomalaisen Lumenen meikkivoiteessa! Muutaman päivän käytön jälkeen mä todella kyllä tykkään tästä. Tämä peittää sopivasti, eikä mua yhtään haittaa, että se jättää mun pisamat näkyviin. Tämä näyttää todella luonnolliselta, ja tuntuu naamalla tosi mukavalta eikä kuivata lainkaan. Ja on se ihanaa ettei naamalla olevaa meikkivoideta erota suoraan meikkivoiteeksi sen väärän sävyn takia!

Toinen, mitä olin aiemmin jo miettinyt ostavani mutta hinnan takia jättänyt ostamatta on rehellinen Beautyblender. Mä olen jo vuoden käyttänyt Real Techniquesin meikkisientä ja pitänyt siitä todella paljon, mutta tottahan mun piti saada tietää, onko se aito ja oikea Beautyblender oikeasti niin erityinen ja vallankumouksellinen. Hulluilla päivillä tämä sitten oli tarjouksessa (ei sillä, että seitsemäntoista euroa ei olisi suorastaan riistoa) ja se lähti mukaan. Ja pakko sanoa, kyllä mä pidän mun vanhasta sienestä enemmän. Beautyblender tuntuu vaan liian pieneltä mun käteen verrattuna Real Techniquesin sieneen, johon olen tottunut, eikä se muutenkaan tunnu sen kummemmalta. Kerran olen sitä nyt kokeillut, ja palannut vanhaan takaisin. Kyllä mä sitä vielä uudestaan kokeilen, älkää huoliko, mutta kertaheitolla siitä ei mun uutta lempparia tullut.


Kolmas meikkilöytöni oli sitten spontaanimpi heräteostos, nimittäin Max Factorin mattahuulipuna sävyssä 05 Nude. Mä olen nyt viime aikoina yrittänyt laajentaa huulipunavarastoani muillakin kun niillä ainaisilla tummanpunaisilla (yllätyin kun näin keväällä tekee mieli laittaa huuliin jotain ihan muuta!) ja samalla metsästää sitä täydellistä nudea. Ja tämä menee kyllä oikeasti aika lähelle! Tämä väri on sopivan tumma, ettei näytä hölmöltä mun naamassa, ja sopivan neutraali, ettei riitele värikkäämmän silmämeikin kanssa. Ja niin kaunis ja mukava huulilla ja aah niin ihana! Tästä kyllä tuli heti yksi lempparivakihuulipuna, kun tekee mieli jotain muuta kuin tummanpunaista, ja ehtihän tää vilahtaa jo mun edellisessä postauksessakin. On se jotenkin paljon vaivattomampaa pitää nudea huulipunaa, kun ei tarvitse koko ajan olla huolehtimassa värin leviämisestä ja kulumisesta. Ah, rakastan ♥


Tuli siellä hulluilla päivillä yksi vaateostoskin tehtyä, nimittäin uudet farkut! Ehkä muistattekin mun edellisten sinisten farkkujen epäonnisen lopun, ja siitä asti on uusia tullut etsittyä. Kaipailin oikeasti sinisiä ja oikeasti korkeavyötäröisiä farkkuja, ja niin ne sattumalta tulivat mua Stockan käytävillä vastaan. Merkki on Dr. Denim, mun ensimmäiset sellaiset, ja vähän jännittää miten nämä kestää. Paljon oon kuullut näiden lyhyestä eliniästä ja housujen lapussa suoraan sanottiinkin, että materiaalin ja joustavuuden takia kyseinen vaate ei ole yhtä kestävä kuin muut, mutta mitäs pienistä kun kerrankin saa sopivat farkut halvalla :D Nää ovat mulle lahkeista vaan ihan liian pitkät, joten pitää käydä lyhennyttämässä ennen kuin saan nämä käyttöön.

Mitäs te nappasitte Hullareilta mukaan?

Seuraa FacebookissaInstagramissa (sannalovesfood), YouTubessaAsk.fm:ssä ja Snapchatissa (sannapannari)

8 kommenttia:

 1. Kivoja löytöjä teit! :) Farkut munkin ois ehkä pitänyt käydä hakemassa, mutta hullarit jäi multa kummasti melkeen kokonaan väliin tänä keväänä.

  http://ellimarias.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei miten sulla niin kävi! :D mut onneks farkkuja saa muualtakin :)

   Poista
 2. Tosi kivoja juttuja oot löytäny! Itellekin Lumenen meikkivoiteista se kaikkein vaalein on oikea sävy :D Mitäs me kalkkilaivan kapteenit.
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäs me! Mut ku mietin että en mä edes ihan niin kalpea oo, niin mitä ne vielä muakin vaaleammat käyttää :D

   Poista
 3. Kivoja ostoksia!
  Mäkin oon mietiskellyt beaytyblenderin ostamista, mutta se tuntuu vain niin ylihintaiselta, että jäänyt hankkimatta vielä toistaiseksi. Ehkä jääkin tän sun kokemuksen myötä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei mua harmita sen ostaminen yhtään näin kokeilu/keräilymielessä, mutta kyllä mä ton toisen käyttää ehdottomasti vielä jatkan :)

   Poista
 4. Hyviä juttuja oot löytänyt! Multa jäi tänä(kin) vuonna Hullut Päivät väliin, olisi kyllä ollut todella kiva käydä ;') Ja taas pakko kehua sun pirteää kirjoitustyyliä❤

  http://toverit.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ne on kuitenkin kaksi kertaa vuodessa niin säkin toivottavasti pääset joku kerta! Ja apua kiitos, mä tässäkin ajattelin että mun lauserakenteet on kauhean sekavia ja toistan itseäni, joten ihan parasta saada tällaista kommenttia <3

   Poista