perjantai 21. huhtikuuta 2017

Mun some-lempparit

Viimeisen parin vuoden aikana olen löytänyt ihan hurjan määrän uusia sometilejä, joita olen tunnollisesti jäänyt seuraamaan päivittäin. Nämä ovat niitä, joiden jokaiselle julkaisulle jätän tykkäyksen ja joiden päivityksiä odotan aina innolla. Luonnollisesti nykypäivän mediakylläisessä maailmassa nämä ovat iso osa mun elämääni, ja niin kuin muutkin mulle tärkeät asiat, myös nämä haluan jakaa teidän kanssanne. Kertokaa ihmeessä kommenteissa, jos löysitte näistä itsellenne uusia seurattavia, tai jos listalla on teidän omia suosikkejanne!JACLYN HILL

Mä olen ehkä puolentoista viime vuoden aikana hurahtanut täysin YouTuben meikkivideoihin, ja Jaclyn Hill on näistä meikkivloggaajista mun ehdoton lemppari. Jaclyn on aivan upea ihminen, varmaan maailman ihanin ja hyväsydämisin ihminen. Jaclynin perhe on myös vahvasti läsnä hänen somekanavillaan, ja jos joku on family goals niin nämä tyypit. Niin ja onhan hän ihan käsittämättömän taitava meikkitaiteilija. Jaclyn on yksi YouTuben seuratuimmista meikkivloggaajista, ja ennäyksiä rikkonut Champagne Pop -highlighter on juuri Jaclyn Hillin luoma. Ja jos ihan rehellisiä ollaan, niin mä katson melkein mieluummin Jaclynin snappeja kuin videoita, siinä kuitenkin pääsee ihan eri tasolle ja tuntuu, kuin tuntisi toisen.

Seuraa: YouTube nimellä Jaclyn Hill, Instagram ja Twitter @jaclynhill, Snapchat @jaclynrhill


JORDAN HANZ

Jordan Hanz edustaa vähän toista tyylisuuntaa mun katsomien meikkivideoiden joukossa. Jordan on ihan käsittämättömän lahjakas bodypainter, eli hän maalaa kasvoillensa ja vartaloonsa aivan hämmästyttävän hienoja teoksia. Joka lokakuu hänen kanavallaan on myös Hanzoween, joka tarkoittaa uutta bodypaint-tutoriaalia jokaisena lokakuun päivänä, päättyen Halloweeniin. Silloin tällöin Jordan tekee myös ihan vaan meikkitutoriaaleja, mutta niissäkin on aina joku oma ihana erikoinen jujunsa.

Seuraa: YouTube nimellä Jordan Hanz, Instagram ja Twitter @jordanhanz, Snapchat @jordan_hanz


JORDAN BONE

Jordan Bone oli ensimmäinen kauneustubettaja, jonka videoihin tutustuin ja jonka kautta innostuin tästä koko skenestä. Jordan on neliraajahalvaantunut, eikä hänen kätensä toimi kunnolla. Vuosien harjoituksen myötä hän on kuitenkin oppinut meikkaamaan itse, ja aika törkeän hyvin! Jordanilta on myös tulossa parin viikon päästä omaelämäkerrallinen kirja, jonka itsekin aion ehdottomasti ostaa ja lukea.

Seuraa: YouTube nimellä Jordan Bone, Instagram @jbone89, Twitter @jordanbone1, Snapchat @jordiepie89. Blogi osoitteessa jordansbeautifullife.com


Näiden lisäksi mä seuraan aktiivisesti niin Nikkietutorialsia kuin Shaaanxoa, jotka molemmat ovat myös isoja nimiä piireissään ja uskomattoman taitavia. Nikkien löytää kaikista someista nimimerkillä @nikkietutorials, Shannon on YouTubessa ja Instassa @shaaanxo, ja Snapchatissa ja Twitterissä @xoshaaan.


KITTEN LADY

Kitten Lady on hyväntekeväisyysjärjestö orvoksi jääneiden kissanpentujen puolesta, jota pyörittää yhdysvaltalainen nainen Hannah Shaw. Tämän tueksi hän päivittää sosiaalisen median tilejään ahkerasti muutaman päivän tai viikon ikäisten kissanpentujen kuvilla, sekä neuvoilla ja vinkeillä, miten jokainen meistä voi osallistua tähän samaan toimintaan ja pelastaa maailman suloisimpen pikkutyyppien elämiä, kun edes eläinlaitokset eivät voi auttaa. Kitten Lady on ehdottomasti yksi mun lempisomeseuratuistani, ja olenkin ryhtynyt kuukausilahjoittajaksi! Kitten Ladyn löydät Facebookista ja YouTubesta nimellä Kitten Lady ja Instasta ja Twitteristä nimimerkillä @kittenxlady. Omat nettisivut ovat osoitteessa kittenlady.org, ja lahjoittamaan pääset osoitteessa kittenlady.org/donate.

Vanhoina hyvinä aikoina pari kolme vuotta sitten käytin erittäin aktiivisesti Ask.fm:ää, mutta myös minun kohdallani Snapchat on syrjäyttänyt sen täysin. Myös muutamaa Askin aikaista seurattuani olen ryhtynyt seuraamaan snapissa, ja näistä mun lemppari todellakin on @annikeuttaja. En mä oikein osaa sanoa, että mikä siinä on, mutta Annin Mystoreja odottaa aina innolla, eikä ne vähän pidemmäksi venähtäneet haittaa mua lainkaan, vaan päinvastoin. Niille saa kyllä varmasti aina nauraa, ja myös Annin tyyli ja snappien tietty jatkuvuus on ihan parasta. Toinen mun Snapchat-lemppari on Anssi Kela (@anssikela). Vaikka häntä seuraan tietenkin ihan muista syistä, myös hänellä on aivan mahtava huumorintaju, ja monille Mystoreille on saanut nauraa maha kippurassa.

Viimeisten kuukausien aikana olen myös liittynyt muutamaan isoon Facebook-ryhmään, joiden päivityksillä oma etusivu täyttyykin ihan reippaasti, ja joita selatessa saa hyvin päivän opiskelutunnit vapaaminuutit käytettyä. Nämä parhaat ovat tietenkin Äitylit, Ei mennyt niinkuin Strömsössä ja Yhdyssana on yhdyssana. Äitylit on todellisuudessa aivan mahtava ryhmä, eikä sen hienoutta todella ymmärrä, ellei ole jäsenenä. Siellä voi aloittaa keskustelun ihan mistä tahansa ja säännölliset naurut ja diipit pohdinnat ovat taattuja. Toisena mainittu taitaakin olla nimensä puolesta aika itsestäänselvä, ja ihan parasta viihdettä on itse julkaisujen lisäksi niihin kirjoitetut kommentit. Yhdyssana on yhdyssana -ryhmää mulle vinkattiinkin pari vuotta sitten kielinatsipostauksessani, mutta jostain syystä liityin siihen vasta nyt vanhoja postauksia selattuani. Se on vaan jotenkin niin upea tunne, kun löytää joukon omanlaisiaan ihmisiä, eikä tarvitse häpeillä omaa tarkkuutta, pilkunviilausta ja vitsejä, jotka ei naurata muita kuin itseä. Tää on sitä nörtteyttä parhaimmillaan!

Toivoen, etten mä unohtanut ketään merkittävää tästä listasta. heitetään pallo teille. Joten niin kuin alussa kysyinkin, seuraatteko te ketään samoja kuin minä, tai puuttuuko tästä joku, joka mun pitäisi ehdottomasti käydä kurkkaamassa? Mä olen todella nirso uusien seurattavien suhteen, ja näiden tässä mainittujen kanssa mulle on syntynyt oikein vakiintunut seuraamissuhde pitkältä ajalta. Blogit jätin tästä tarkoituksella pois, enkä mä rehellisesti seuraa todellisen tunnollisesti ja omistautuneesti kuin kahta, kolmea blogia, jotka kaikki ovat perheblogeja. Kiinnostaisiko teitä kuitenkin listausta niistäkin?

Mutta nyt, kommenttia ja suosituksia kehiin tuohon alas! (ja käythän katsomassa minunkin somet alhaalta ♥)

 Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), YouTubessaAsk.fm:ssä ja Snapchatissa (sannapannari)

Kuvat netistä ja mainittujen henkilöiden omilta sivuilta

4 kommenttia:

 1. Tosi kiva postausidea. Tällasten avulla näkee aina minkälainen on se bloggaajan maku kun puhutaan somesta. Löytää myös itselleen uusia seurattavia. Yhden tutun naaman bongasin, Nikkien :D Muiden somet täytyykin käydä tutkimassa.
  Mulla on tällä hetkellä vaan yks henkilö, jota kuumeisesti seuraan somessa ja se on Kalyn Nicholson. Ihailen hänen instagramiaan, jossa on nimimerkillä kalynnicholson13

  http://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nikkie onkin melkein 7 miljoonalla seuraajallaan tuttu naama aika monelle :D Häntä tykkään seurata ja jokaisen videon katson nykyään, mutta hän ei silti ole ihan mun ehdoton lemppari, kuten esimerkiksi Jaclyn Hill on :D

   Pitääpäs käydä tuo kurkkaamassa, kiitos vinkistä!

   Poista
 2. Jee, löytyikin ainakin pari uutta sometiliä✨❤ Niitä on aina kiva lisäillä seuraamislistoille!

  http://toverit.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa että löysit seurattavia, näitä voin lämmöllä suositella! <3

   Poista