lauantai 31. maaliskuuta 2018

12 bloggaajaa, 12 lausetta


Me tehtiin meidän bloggaajaryhmän kanssa marraskuussa yhteistyössä Q&A-postaus, ja siitä asti ollaan suunniteltu seuraavaa yhteistyötä. Tänään siis vuorossa perinteinen jatka lausetta -postaus, johon ollaan kaikki keksitty yksi lauseenalku. Näitä postauksia on tiputellut meidän blogeihin viime päivinä, ja osa on vielä tulossa. Ihan heti ei siis lukeminen lopu kesken!


Täydellinen kevätpäivä... ei kauheasti muuta vaadi kuin auringon. Valo antaa niin paljon energiaa ja inspiraatiota kaikkeen mahdolliseen!

Viimeksi innostuin... läpsyvoitosta. Oon nyt Lällyssä, ja luonnollisesti pelaillaan täällä paljon kaikenlaista. Saatan olla ehkä vähän kilpailuhenkinen, niin on ihan parasta kun pärjää ja voittaa :D

Tarvitsen päivittäin... hiusharjaa! Mulla on paljon tukkaa, ja se menee superhelposti takkuun varsinkin näin talvella, kun on päällä takit ja pipot ja kaulaliinat. Puoli vuotta mulla onkin mennyt melkein päivittäin letit päässä, juuri tämän takkuuntumisen estämiseksi. Mulla myös alkaa helposti päätä särkeä ja muutenkin tulee epämukava olo, jos hiukset takkuuntuvat, joten vähintään joka-aamuinen hiustenharjaussessio on ehdoton.


Maailmassa eniten ihailen... ihmisiä, jotka uskaltavat olla juuri sellaisia kuin ovat, ja ihmisiä, jotka epäitsekkäästi ajattelevat toisia ihmisiä ja jotka ovat valmiita tekemään asioita toisten puolesta. Sellaisia, jotka järkkäävät pieniä ylläreitä vaikkei olisi synttärit, ja jotka saattavat muuten vaan tiskata sun tiskit tai hieroa sun hartioita ilman vastapalveluksia, koska toiselle tulee siitä hyvä fiilis. Tällainen ihminen mäkin pyrin olemaan, vaikken aina osaakaan.

Paras puoleni on... ehkä mun positiivisuus ja optimistisuus ja avoimuus. Vaikkei sitäkään aina jaksa olla iloinen, niin eniten ehkä tuntemattomilta tulee palautetta mun hymystä ja pirteydestä.

Arvostan muissa ihmisissä... rehellisyyttä ja muiden kunnioittamista. Ja laulutaitoa, niin kuin ihan oikeasti. 


Mieluiten vedän jalkaani... oikein mukavat tennarit. Talvi on niin tylsää aikaa, kun monta kuukautta on ne tasan samat kengät jalassa. Keväällä kun vaihtaa ekaa kertaa tennareihin, huomaa myös miten painavat talvikengät ovat!

Talvi-ihoni pelastaja oli... Lumenen Lähde-seerumi. Niin isot plussat tolle tuotteelle, mä olen ihan unohtanut, miltä oikeasti kuiva iho tuntuu! Tietenkin myös kun tätä ekaa kertaa kokeilin olin vähän skeptinen. Myöhemmin kuitenkin jos olen laiskuuksissani mennyt pelkällä pesulla ja rasvalla ja jättänyt seerumit kokonaan välistä, mietin miten oon vuosia selvinnyt näin! Seerumit ovat kyllä jääneet mun päivittäiseen kasvojenhoitorutiiniin jäädäkseen.

En koskaan unohda sitä päivää, kun... törmättiin sattumalta Toni Wirtaseen kahvilassa. Tai kun mun rakas kummityttöni syntyi. Näitä löytyy.

Viimeisen kahden vuoden aikana minusta on tullut... rohkeampi, avoimempi, kokeneempi, vanhempi (hehe), nätimpi, ja itsenäisempi. 


Juuri nyt... pelaan kavereita vastaan FightListia kännykällä. Jos kaipaat uutta kännykkäpeliä, niin tässä on vahva suositus!

Tämän postauksen tehtyäni aion... ehkä mennä ottamaan päikkärit. Ensi yönä onkin sitten pääsiäisyö, joka tarkoittaa bileiden lisäksi valvomista. Viime pääsiäisenä mentiin seitsemän aikaan aamulla  nukkumaan, ja herättiin ysiltä aamiaiselle, joten päikkärit vois olla tosi jees.


Nyt oon siis ollut torstaista asti Lällyssä, ja fiilis vaan nousee pääsiäisen lähestyessä. En malta odottaa ensi yötä, pääsiäisyö on vaan niin upea juhla! Pääsen laittautumaan nätiksi ja laittamaan ihanan mekon päälle, laulamaan hauskoja, hienoja ja ihan mahdottomia lauluja, vastailemaan pääsiäistervehdyksiin eri kielillä, päättämään paaston ja herkuttelemaan yöllä oikein toden teolla, ja juhlia. Oi pääsiäinen, sinua on odotettu.

Ja kyllä, kuvissa on Lällyn ranta ja laiturin päässä oleva avanto, jossa mäkin kävin eilen kastautumassa. Instasta löytyy todistusmateriaalia epäilijöille, haha!

Ihanaa lauantai-iltaa ja vihdoin huomenna koittavaa pääsiäistä kaikille <3

Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

8 kommenttia:

  1. Sun pääsiäinen kuulostaa niin hauskalta! Tosi hyvin oot vastaillu näihin kysymyksiin♥ Ois kyllä mahtavaa, jos törmäis julkkikseen kahvilassa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi pääsiäinen on kyllä parasta, ja juhlinnat on vasta alkanut! Ja toi tapaus oli kyllä monellakin tapaa harvinaisen hämmentävä ja mieleenpainuva:D

      Poista
  2. Onpa kivoja ja tunnelmallisia kuvia! :)

    VastaaPoista
  3. Tosi ihanat kuvat ja hyviä jatkoja sulla noille lauseille :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitti! Mäkin kyllä tykkään noista kuvista :D

      Poista
  4. Vitsi mitkä kuvat! Ja hyvin jatkoit lauseita, mun tukka on kyl samanlainen takkuhelvetti ja siks just kanssa nukun aina leteillä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitsi kiitti, Lällyn ranta on kyllä harvinaisen ihana, ja noi havut avannon äärellä oli niin kuvaukselliset etten voinut vastustaa! Ja joo, ranskikset on kyllä pelastus, kiitän aina aamulla kun on niin helppo harjata :D

      Poista