torstai 15. marraskuuta 2018

MUN LEMPIHUULIPUNAT

Haha, uskotteko jos sanon, että tämä kyseinen postaus, pelkällä otsikolla ja ilman pätkääkään tekstiä, on ollut mun luonnoksissa kaksi vuotta? Kaksi vuotta mun on ollut tarkoitus postata teille mun ehdottomista lempihuulipunista, enkä koskaan vain saanut aikaiseksi. Te tiedätte varmasti jo tässä vaiheessa, että mä rakastan meikkejä ja oon puolivahingossa ruvennut ehkä keräilemäänkin ja ainakin kasvattamaan kokoelmaani. Mun ehdoton heikkouteni on huulipunat. Mä rakastan huulipunia, tummia ja kirkkaita ja eri värisiä. Yksinkertaisen meikin saa niin helposti muunnettua ihan erilaiseksi, kun vaihtelee nuden, kirkkaanpunaisen ja tummansinisen huulipunan välillä. Maaliskuussa julkaisinkin postauksen, kun kokoelmani ylitti sadan huulipunan rajapyykin, ja tuon postauksen jälkeen on kokoelmaan vielä tullut ainakin parisenkymmentä uutta yksilöä. Silloin teitä kiinnosti kuulla tarkemmin mun lemppareista ja inhokeista, ja nyt esittelyvuorossa onkin juuri ne mun ihan lempihuulipunat!


Mutta mitkä ovatkaan ne suosikit yli sadan huulipunan joukossa? Nämä ovat ne huulipunat, joihin palaan yhä uudestaan, joiden kohdalla aina yllätyn, miten kivalta ne näyttävätkään, jotka ovat pitäneet erityispaikkansa sydämessäni. Haha menipä syvälliseksi, mutta mä vaan rakastan huulipunia!


Tässä on kuitenkin mun kymmenen kärki! Rajaaminen oli vaikeaa, ja itse asiassa kuvatkin olen ottanut jo viime vuoden puolella. Eli jos ihan rehellisiä ollaan, saattaisi pari näistä vaihtua jos tekisin täysin ajankohtaisen listan. Silti tämä on edelleen toimiva lista, ja rakastan näitä kaikkia ihan todella. Ehkä sekin merkkaa jo jotain, että olen melkein vuosi sitten päättänyt kymmenen lempihuulipunaani, ja ne ovat edelleen lemppareita! Ja jos teitä tarkemmin kiinnostaa kunkin esitellyn huulipunan pakkaus ja ulkonäkö, niin kappas, ne ovat tuossa ylläolevassa kuvassa järjestyksessä vasemmalta oikealle!

MUA Matte Lipstick sävyssä Fawn Fancy

Ehkä puolitoista vuotta sitten mulla ei ollut varmaan ainoatakaan nudehuulipunaa, jota säännöllisesti käytin. Nudet olivat mulle aina jotenkin hirveän suuri haaste, kun mikään ei tuntunut sopivan mulle. Superdrugista Lontoossa kuitenkin bongasin nämä MUAn huulipunat, jotka maksoivat punnan kappale. Näin suuren uhrauksen uskalsin ihan kokeilumielessä tehdä, ja kerralla ostin valikoiman kaksi neutraaleinta nudea huulipunaa. Näissä kuvissa näkyvä tummempi näistä osoittautui ihan täydelliseksi! Salaisuuteni toimiviin nudeihin oli siis löytynyt: mulle sopii parhaiten ruskeaan taittavat nudet huulipunat. Myös toinen näistä ostamistani punnan huulipunista on ihana oikein kalpeaan huulilookiin, ja välillä myös sekoittelen näitä yhteen. Ehkä hieman kuivia nämä mattapintaiset huulipunat ovat, mutta tämä näkyy ehkä lähinnä levityksessä eikä enää käytössä haittaa. Sävy on kaunis ja pysyy superhyvin, ottaen huomioon että kyseessä on ihan tavallinen puikkohuulipuna.

Collection Velvet Kiss Moisturising Lip Cream sävyssä 2 Caramel

Tässä toinen nudelemppari, ja ehkä kaikista käytetyin nude niille päiville, kun tahtoo kiireessä vain nopeasti heittää jotain huulille. Nämä Collectionin Lip Creamit muistuttavat kyllä huolestuttavan paljon Nyxin Soft Matteja, mutta maksavat (myöskin Superdrugissa) alle neljä puntaa, ja ostin kerralla kaikki silloin saatavilla olleet neljä sävyä. Tästä nudesta tuli tosiaan mun lemppari, se on hyvin lähellä mun omaa huulten sävyä, mutta on superhelppo levittää, pysyy hyvin, ja tekee luonnollisesta lookista heti huolitellumman näköisen.

Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick sävyssä Lolita

Jos sanoisin, että Lolita on mun kaikkien aikojen lempihuulipuna, en ehkä ihan kauheasti valehtelisi. Lolita yllättää mut joka kerta, ja aina jos tuntuu, että meikki näyttää tylsältä tai huonolta, Lolita pelastaa. Yhden Kat Von D:n huulipunan hinnalla saisi mooonta MUAta tai Collectionia, mutta se on todellakin sen arvoista. Näitä on todella helppo levittää, ne pysyvät superhyvin, ovat todella mukavia huulilla, ja etenkin tämä Lolita kuluu tosi kauniisti, koska värinsä puolesta myös se on sen verran lähellä huulten luonnollista sävyä, ettei pientä kulumista välttämättä edes huomaa. Mä omistan Kat Von D:ltä myös Lolita 2:n (joka on alkuperäistä hieman oranssimpaan taittava versio) sekä yhdeksän (hups) minikokoista nestemäistä huulipunaa. Kaikki ovat ihan täydellisiä, mutta Lolita on vienyt mun sydämen ylitse muiden.

Nyx Liquid Suède Lip Cream sävyssä Sway

Ai kamala mä rakastan tätä sävyä! Mun kirkkaanliilat huulet muodostuivat yhdessä vaiheessa melkein mun tavaramerkiksi, mutta onhan tämä tunnistettava sävy. Ja niin upea! Mulla on jonkun aikaa ollut päällä jonkinlainen nudevaihe, eikä kirkkaita värejä ole tullut pahemmin käytettyä. Tätä kuvaa katsoessa rupesi oikein harmittaa, ja tänään mulla olikin kirkkaanliilat huulet, enkä ole pitkään aikaan ollut niin innoissani huulimeikeistäni. Ja vitsi kun oli kotoisa olo, tuntui ihan multa tässä huulipunassa ♥️ Siis enhän mä osaa tähän enää muuta sanoa, kuin että tämä on hauska, nätti ja ihan paras. Lisäksi mä rakastan näiden Nyxin Liquid Suèdejen kosteuttavan kaunista mutta hyvin kestävää koostumusta ja laajaa sävyvalikoimaa.

Nyx Liquid Suède Lip Cream sävyssä Foul Mouth

Haha, mitäs mä sanoin, Liquid Suèdet on vaan parhautta! Purkissa Foul Mouth näyttää ihan tummanliilalta, mutta huulilla on rehellinen laivastonsininen, ja niin ihana! On jotenkin hassua, miten kivalta ja ei-niin-häkellyttävältä laivastonsininen voi näyttää (ainakin mun silmään), mutta tää on vaan ihana. Joo, mä tiiän että sanoin sen jo, mutta silti se vaan on. Ihana siis.

Nyx Liquid Suède Lip Cream sävyssä Cherry Skies

Ja kolmas! Cherry Skies on täydellinen tumma punainen joka tilaisuuteen, ja näyttää niin kauniilta! Tämäkin on niitä sävyjä, jotka heti herättää tylsän meikin eloon. En mä tätä osaa enempää perustella, se on vaan ihana.

Freedom Pro Lipstick sävyssä 120 True Power

Okei, tämä huulipuna ei ehkä ole mun suurin lemppari siinä mielessä, että varmasti pärjäisin ilmankin, eikä tätä tule niin usein käytettyä. Mutta kun vuosi sitten tämän listan tein, mulla oli erittäin hyvä syy sisällyttää tämä listaan, ja edelleen seison sen takana. Mä rakastan tummanpunaisia huulia, ja tämä Freedomin huulipuna (joka muuten myöskin maksoi punnan), on vaan jotenkin superhelppo. Se on ihan tavallinen perushuulipuna, joka on kevyt sipaista huulille, joka näyttää kauniilta ja joka pysyy hyvin. En mä muuta huulipunalta oikeastaan vaadi. Tämä ei ole millään tavalla poikkeuksellinen, mutta se on todella hyvä.

Nyx Soft Matte Lip Cream sävyssä Copenhagen

Ensimmäisiä syksyn merkkejä mulle on se, kun kaivan Copenhagenin mun huulipunapurkista ja käytän viikon putkeen. Näiden Soft Mattejen kanssa saattaa erityisesti tummien kanssa olla vaikeuksia pigmentin ja tasaisen levittämisen kanssa, ja tämän olen eniten huomannut vielä tästä tummemmassa Transylvania-sävyssä. Mä usein kuitenkin olen käyttänyt näitä kahta yhdessä, ja Copenhagenia yksin. Tämänkin kanssa saatan unohtaa sen vaikka kuinka pitkäksi aikaa, mutta taas käyttöön ottaessa yllätyn, miten ihana se oikeasti onkaan. Copenhagen+Transylvania-kombo näkyvillä tässä postauksessa.

Sephora Collection Rouge Cream Lipstick sävyssä Super Hot

Okei, mä en käytä tätä huulipunaa enää juurikaan. Tämä oli kumminkin yksi ensimmäisistä huulipunista, jonka olen ostanut, ja siksi halusin sisällyttää sen tähän listaan. Ostin tämän kauniin tumman viininpunaisen huulipunan Romaniasta kolme vuotta sitten, ja hehkutin sitä omassa postaukseen jo täällä. Tämä huulipuna on kaunis, ja mun suurin lemppari tuohon aikaan. Nyt mun kokoelma on vaan kasvanut niin paljon ja etenkin tummissa väreissä suosin enemmän nestemäisiä huulipunia, että tämä on jäänyt vähän jalkoihin. Mutta on se silti niin kaunis, ja pitäisi kyllä käyttää useammin.

Lottie Slay All Day Longwear Matte Liquid Lipstick sävyssä Slay It

Voi mutta lopuksi on hyvä ottaa vielä yksi ultimaattinen lemppari! Tämä Lottien kirkkaanpunainen huulipuna on vaan ihan täydellinen kirkkaanpunainen huulipuna. Koostumukseltaan tämä on todella kevyt ja ohut ja ihan maailman helpoin levittää, ja kestää koko päivän ihan järjettömän hyvin. Ensiksi kun tätä levittää, saattaa hetken tulla epäilys siitä, onko tämä sittenkin liian kuivattava. Kuivuuden tunne ei kuitenkin pahene päivän mittaan, ja tämän kanssa voi olla niin huoleton, sillä tämä ei leviä mihinkään eikä kulu rumasti, vaan toimii ihan parhaana pirteänä väripilkkuna ihan koko päivän. Lottien punia olen myös ostanut Lontoosta Superdrugista, ja maksaa ehkä kuusi puntaa. Näille myös todella suuri suositus, jos joskus onnistut käsiisi saamaan, mulla on tämä sama myös neutraalimmassa värissä, ja se on ihan yhtä täydellinen koostumukseltaan. Tätä kirkkaanpunaista ei nyt kuitenkaan voi mikään voittaa.


Siinä ne oli, mun lempipunat! Ehkä pitäisi tehdä vielä toinen osa niille, jotka tämän postauksen ulkopuolelle jäivät, mutta tässä on kuitenkin aika hyvin koossa kaikki ne ultimaattisimmat lempparit. Jos mun pitäisi kuitenkin karsia mun huulipunavalikoima äärimmäiseen minimiinsä, niin pärjäisin luultavasti oikein hyvin tuolla ensimmäisellä Collectionin nudella, Lolitalla ja tällä viimeisellä Lottien punaisella, ja lisäksi tietenkin kirkkaanliila Sway hauskoille päiville ja Cherry Skies luottotummaksi.

Mä olen miettinyt, että kun mun meikkikokoelma on paisunut jo jonkin verran, että olisi hauska tehdä jonkunnäköistä meikkikokoelmanesittelypostausta, mutta en yhtään tiedä miten, ettei siitä tulisi ihan liian laajaa. Kiinnostaisiko teitä info mun meikkisaaliista vaikka kategoria tai tuotemerkki kerrallaan? Kertokaa kommenteissa, koska todella mielelläni jonkun sen tyylisen postauksen tekisin, jos teitä kiinnostaa!

Huomenna on unohtuneiden postausten viikon viimeisen postauksen vuoro!

Liity lukijaksi tästä!
Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

4 kommenttia:

 1. Tää oli kiinnostava postaus! Itse en ole aikoihin jaksanut huulipunaa käyttää mutta ehdottomat lempparit (ja tällä hetkellä ainoat punat joita käytän) ovat Macin Ruby Woo ja retro matte punaista joku erityisen tumma jonka sävy ei vaan koskaan jää mieleen <3 Oriflamen Lip Elixir punista myös kirkkaan punainen sävy vetää vertoja Jeffreen parhaimmistoille!

  Itselläni ei ole NYXit ikinä toimineet ja ne kolme punaa vain pyörivät laatikoissani odottamassa edes jotain käyttöä :/ Tämän vuoksi päätin että mielummin omistan muutaman hyvän kuin sata sellaista joita ei tule käytettyä! :-- Maceihin ja Jeffreeseen siis palaillaan aina :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No toi on kyllä hyvä asenne! Mut ihana että tykkäsit postauksesta <3

   Poista
 2. Olipas kiva postaus! Itselläni on etsinnässä uusia huulipunia, ja tästä sainkin hyvää vinkkiä :)

  Ilona / https://stalkkaamunelamaa.blogpspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja ihanaa! Näitä kyl kannattaakin kokeilla <3

   Poista