torstai 22. marraskuuta 2018

Vanhempi ja vaivaisempi ja superonnellinen

Haha niin siinä sitten vähän ironisestikin kävi niin, että unohtuneiden postausten viikon viimeinen postaus vain, no, unohtui. Tai ei se varsinaisesti unohtunut, mulla vaan oli koko viikonlopun (ja aika lailla tämän alkuviikonkin) niin kauhea kiire, etten mä vaan yksinkertaisesti ehtinyt tai jaksanut tulla enää postailemaan. Tuo viimeinen postaus, reissupostaus nimittäin, on kyllä tulossa piakkoin, ehkä ihan tänä viikonloppuna! 


Lauantaina me vietettiin ihania lastensynttäreitä, kun sekä rakas kummityttöni että hänen siskonsa täyttivät molemmat vuosia. Sunnuntaina puolestaan oli sitten ensimmäiset mun synttärijuhlat tälle vuodelle, kun mun kummit tulivat meille juhlimaan. Äiti laittoi ihan superhyvää lohta meille ruoaksi, ja muutenkin oli tosi mukavaa.

Tiistaina olikin sitten mun syntymäpäiväni! Synttärit on meidän perheessä aina ollut iso juttu, mutta  näin vanhempana se tulee aina jotenkin yllättäen, ja ehkä paremmin tajuaa, että se on todellisuudessa vain yksi päivä muiden joukossa. Mun juhlatunnelmaa latisti entisestään vielä se, että olen ollut inhottavassa räkätaudissa koko viikon, ja tiistai meni aika lailla köhiessä ja nenää niistellessä. Sain kuitenkin ihanasti viettää aikaa rakkaiden ystävieni kanssa, ja ihana Maria tuli vielä yöksi. Me vietettiin rentoa iltaa, ja katsottiin Netflixistä Notting Hill (rakastuin <3) samalla, kun syötiin verkkareissa jätskiä puolen yön aikaan. Parasta! Edelleen nuhaisena nukuin kuitenkin kauhean huonosti, ja aamulla tekikin sitten kauheasti mieli vain torkkua. Rakas ystäväni halusi sitten hemmotella mua vielä vähän lisää, ja mun vielä makoillessa hän väsäsi meille aamupalaa, jonka toi mulle sänkyyn <3 


Illasta oli kuitenkin lopulta pakko nousta ylös sängystä ja riisua verkkarit, ja olikin ihan mahtava ilta. Mulla nimittäin kävi ihan mahtava arpaonni, ja mulla oli ilo eilen osallistua But I'm a Human Not a Sandwich -blogin lukijailtaan! Mua vähän jännitti lähteä puolikuntoisena ja tukkoisena, mutta oli kyllä ihan superkivaa. Oli hauska rupatella muidenkin lukijoiden kanssa, ja Iina oli niin ihana tyyppi, ja hänenkin kanssaan oli niin rento siinä vaan hengailla ja jutella! Mä olen Iinan blogia lukenut jo reilu neljä vuotta, ja on ehdottomasti kyllä mun lempibloggaaja. Yksi ihanimmista jutuista eilisessä oli vielä kaiken lisäksi Iinan kommentit mun blogista. Onhan se nyt suuri kunnia, että oma lempibloggaaja on käynyt lukemassa omaakin blogiani, ja hänen kehunsa lämmittivät kyllä sydäntä. Tuo ilta kyllä antoi taas lisää inspistä omaankin bloggailuun, nyt ei vaan aika meinaa riittää kaikkien koulujuttujen ohella! Mutta kyllä tää tästä, ja ensi viikolla alkaa sitten jo joulukalenterikin! Iinan oma postaus lukijaillasta on muuten täällä, siellä paljon lisää kuvia eiliseltä.Huomenna me vielä vietetään mun synttäreitä kavereiden kesken, ja oon jo nyt superinnoissani! Musta on vaan ihan parasta hengailla rakkaiden ihmisten kanssa ihan rennosti ja pitää hauskaa, enkä anna mun flunssanpoikasen kyllä haitata menoa enää huomenna. Toki tämän kaiken kivan keskellä pitäisi varmaan ehtiä myös esimerkiksi opiskella, mutta sen kerkeää kyllä aina hoitaa. Elämästä pitää nauttia, silloinkin kun nenä tuntuu putoavan pois päästä.

Liity lukijaksi tästä!
Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

2 kommenttia:

  1. No onnittelut vielä sinnekin 😍 Noi lukijaillat olisi ihan parasta osallistua mutta kaukana asuessa niille on vaikea päästä 🙌 Paranemisia sinne päin 😘

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ❤ ja joo sekin on kyllä kätevää kun asuu Helsingissä, että täällä päin on enemmän kaikenlaista!

      Poista