lauantai 10. marraskuuta 2018

Päivän positiiviset

Oliko tänään jotenkin erityisen kiva päivä? Ei todellakaan. Siksi välillä pitää haastaa itseään, ja löytää ne hopeareunukset ja hyvät puolet, jopa niistä ei niin ilmiselvästi huipuista päivistä. Tässä siis lista tämän päivän plussia:


྾ Mulla alkoi menkat eilen, eli ne ovat varmasti ohi mun synttäreihin mennessä. Jei! Ei sillä, että menkat vaikuttaisivat mun synttäreiden viettoon, mutta ainakin saan juhlia ilman kipuja ja puhtailla pikkareilla.

྾ Iloitsen (ainakin toistaiseksi vielä) myös siitä, että vaikka mun menkat alkoivat eilen, vielä en ole joutunut hirveästi kärsimään tuskista. Ennakoiva lääkitys pelastaa <3

྾ Niin ja siitä, että mun synttäreihin on kymmenen päivää!

྾ Mulla on tänään vain kuuden tunnin työpäivä. Eilen meni koko päivä töissä kahdeksan tunnin vuorossa ja huomenna taas koko päivä yhdeksän tunnin vuorossa, mutta tänään mulla on koko ilta vapaa ja ehdin jopa tehdä jotain vapaa-ajallani!

྾ Ruoka. Tein torstaina ison satsin kasvis-ricottapastaa Jamie Oliverin reseptillä, ja olen nyt saanut sitä syödä eilen ja tänään eväänä töissä, eikä ole tarvinnut lähteä Hesestä hakemaan ylihintaista roskaa nälkäkuoleman partaalla.

྾ Kokeen suorittaminen, joka on roikkunut to do -listallani yli vuoden tähän mennessä. Ja opintopisteitä satelee!


྾ Hyvä kulmapäivä. Ostin Tukholmasta uuden Benefitin Gimme Brow'n, ja olin ihan unohtanut, miten helposti ja nopeasti kulmat saa meikattua pelkän värillisen geelin avulla. Parasta.

྾ Että sain taas aikaiseksi postauksen, johon voin tunkea kuvitukseksi näitä ihania meidän taannoisen syssykuvaussession tuotoksia.

྾ Mun edistyneet postaussuunnitelmat ensi viikon varalle blogin synttäriviikon kunniaksi. Ensi viikolle on luvassa monta erityistä postausta, eli stay tuned!

྾ Ratikka menikin poikkeusreittiä eikä pysähtynyt mun normaalilla pysäkillä, mutta onneksi menee metro.

྾ Metrokin meni kaksi kertaa tänään nenän edestä, mutta onneksi seuraavaa tarvitsi odottaa vain kolme minuuttia.

྾ Siitä huolimatta, että avokadot olivat ehtineet jo pilaantua, oli mulla käytännössä valmis illallinen kotona odottamassa, ja mun piti ainoastaan koota osat kasaan.

྾ Melkein kolmen vuoden tauon jälkeen mä aloitin katsomaan alusta Näkijää, yhtä mun kaikkien aikojen lempiohjelmista, ja mä olen niin innoissani, etten kestä! Voi mä rakastan tätä ohjelmaa <3


Seuraavaksi mä aion käydä suihkussa, vaihtaa lakanat, ja nauttia ihanista yöunista puhtaassa sängyssä suihkunraikkaana.

Kappas, tulihan tästä lopulta aika hyvä päivä.

Mitä positiivista sun päivässä on ollut?

Liity lukijaksi tästä!
Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

4 kommenttia:

  1. Olipas pirteä postaus ja aivan ihanat kuvat! <3 Tällaisia on aina kiva lukea.

    Ilona / https://stalkkaamunelamaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Jee hei kuule, ei ole synttäreihin enää kauaa aikaa kummallakaan! :D♥

    VastaaPoista