perjantai 22. marraskuuta 2019

22


Joka vuosi synttäreistä tulee vähän pienempi juttu. Tai ei välttämättä edes pienempi, juhlinta vaan muuttaa muotoaan. Vuosiin en ole osannut miettiä lahjatoiveita tai edes ajatella, että joku antaisi mulle lahjoja syntymäpäivänä. Mä en tarvitse mitään, en kaipaa ylimääräistä materiaa.

Nykyään syntymäpäivät ovat paljon enemmän. Synttärit on ihana tekosyy viettää aikaa rakkaimpien ihmisten kanssa, kutsua perhe kylään ja vain ottaa rennosti kavereiden kanssa. Synttärit on ihana tekosyy herkutella, nautiskella elämästä vähän enemmän. Ja kyllä mä kieltämättä nautin pienestä hemmottelusta, ja jokainen muistaminen lämmittää todella sydäntä, vaikken mitään osaakaan odottaa tai vaatia.


Mulla oli keskiviikkona aivan ihana syntymäpäivä. Mulla ei ollut isoja bileitä eikä kalliita lahjoja, enkä sellaisia olisi halunnutkaan. Sain herkutella sushilla ja kaakaolla (ja Unicafen lohimurekkeella), nauttia kavereista ja kukista, katsoa leffaa ja kauhoa jäätelöä, olla ja rakastaa. Suunnitelmissa on vielä kahdet syntymäpäiväjuhlat, joita olen odottanut innolla jo viikkokausia. On sen verran harvinaista herkkua saada kaikki läheiset kasaan, että niistä hetkistä haluan todella ottaa kaiken irti.

Koska tuleva viikonloppu on meillä juhlaa täynnä, tulin jo eilen äidin luokse. Äiti oli laittanut ulko-oveen mulle synttärikortin roikkumaan, ja välioveen teipannut synnytyssairaalassa otetun kuvan musta vastasyntyneenä äidin sylissä. Pöydällä oli lahjoja ja kaapissa kakkua ja vastassa äiti. Ehkä parasta ikinä.

So far 22 tuntuu ihan kivalta.

(Ja voi hyvänen aika apua, tajusin nyt tätä kirjoittaessa, että olin kokonaan unohtanut mun blogin synttärit! Mun blogi täytti siis yhdeksän päivää sitten seitsemän vuotta, voitteko uskoa! Ja niin se kokonaan livahti mun mielestä, vaikka tuon päivän kohdalla kovasti tuntuikin päivämäärä merkitykselliseltä, en vaan sitä osannut mihinkään yhdistää. No mutta, onnea seitsemän vuoden ja yhdeksän päivän ikäinen Pannariblogi! May there be many more ♥️)

Edellisvuosien kootut synttäripostaukset:


Edellisvuosien kootut blogisynttäripostaukset:


Liity lukijaksi tästä!
Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti