tiistai 12. marraskuuta 2019

Viime viikolla...


Melkein unohdin yhden tärkeän menon.

Unohdin yhden menon peruuntumisen.

Treenasin joululauluja.

Äänestin seurakuntavaaleissa.

Katsoin elämäni toisen Star Wars -elokuvan (aiemmin olin nähnyt seiskan, nyt katsoin ensimmäisen).


Söin Unicafessa neljä kertaa, tavallisesti tänä syksynä olen viikon aikana käynyt Unicafessa vain kerran, ehkä kaksi.

Pänttäsin ja opiskelin ihan kauheasti (siltä ainakin tuntui).

Tein elämäni ensimmäisen akvaariotentin. Oli kyllä ihan mukavaa tehdä tentti enemmän tai vähemmän omien aikataulujen mukaan omassa rauhassa, ja vielä tietokoneella!

Vietin kauan kaivattua laatuaikaa perheen kanssa ensimmäistä kertaa liian pitkään aikaan koko porukalla. Onneksi saatiin samalla tehtyä monenlaisia jatkosuunnitelmia heti lähitulevaisuuteen ♥️


Juhlin, lauloin ja vietin aikaa ystävien kanssa.

Katsoin Netflixiä, sillei sopivia määriä.

Suunnittelin (ensi viikolla koittavia!) synttäreitäni!

Hämmästyin, miten yhtenä iltana puoliksi vahvasti inspiroituneena ja puoliksi pakolla loppuunsaatettu postaukseni poiki älyttömän monta ihanaa ja samanhenkistä kommenttia teiltä rakkailta lukijoiltani. Oli ihana huomata, että teitä siellä edelleen oikeasti on näennäisestä hiljaisuudesta huolimatta, ja että ehkä blogeille on paikka vielä tulevaisuudessakin ♥️

Avauduin pitkästä aikaa taas kunnolla niin Insta-stooreissa kuin blogissakin, ja pääsin taas käymään kunnon keskustelua aiheesta, tällä kertaa ensisijaisesti yksityisviestien kautta. Tämä on juuri yksi niistä parhaista asioista bloggaamisessa: löytää asia, josta kirjoittaminen herättää intohimoa, argumentoida ja ilmaista itseään kirjallisessa muodossa parhaansa mukaan, hioa yksittäisiä lause- ja sanamuotoja niin, että ajatus välittyisi mahdollisimman hyvin myös vastaanottajalle, ja kaiken päälle käydä vielä jatkokeskusteluja niiden kanssa, jotka ovat uhranneet kallisarvoista aikaansa mun tuotosteni lukemiseen!

Niin ja paljon kaikkea muuta. Mitä sä oot viime aikoina puuhaillut?

Liity lukijaksi tästä!
Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

2 kommenttia:

  1. Ihania asioita on mahtunut viime viikkoosi <3 Mä odottelen innolla huomista, kun kotiudutaan vauvan kanssa sairaalasta. Täällä on nyt mennyt kohta kaksi viikkoa ja odotan kovasti sitä, että päästään pienen uuden tulokkaan kanssa luomaan sitä omaa arkea :) Tekemään just sellaisia arkisia ihania asioita, mitä sinäkin just luettelit tässä postauksessa 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihanalta kuulostaa, paljon onnea vauvasta ja tsemppiä kotiutumiseen ja uuteen arkeen <3

      Poista