maanantai 31. elokuuta 2020

Kuukausi muutosta | Lähtölaukaus tulevaan syksyyn

Mun on pakko aloittaa äärimmäisen hullulla asialla: selailin äsken Insta stooreja, ja Ninni puhui jazz-joululauluista ja taustalla soi Winter Wonderland. Ja kappas vain, vaikka mä olen edelleen ihan kesässä kiinni ja syksystä puhuminen ahdistaa, tuli mulle saman tien kunnon joulufiilis päälle. Yhtäkkiä en maltakaan odottaa, että saan laittaa itsekin luvan kanssa nuo samat jazz-joululaulut soimaan ja fiilistellä ekaa (ja todennäköisesti toiseksi viimeistä) joulua uudessa kodissa.

Muutosta tulee huomenna kuluneeksi kuukausi, ja koti näyttää yhä enemmän kodilta. Mulla on "uusi" tv-taso (siitä enemmän omassa postauksessa) ja uusi telkkari, yksi lamppu katossa ja yksi odottaa asennusta. Yhdellä Ikea-reissulla tarttui mukaan vain yksi pieni asia, mutta eilisellä reissulla sitäkin enemmän. 

Kahlattiin halki puolet Porttipuiston huonekalu- ja sisustuskaupoista, ja löysin vihdoin ison kasan pitkään listalla olleista tavaroista. Nyt mulla on vihdoinkin tuplapeitto, ekstraisot tyynyt sängynpäätyä tuuraamaan, päiväpeitto ja lisää pientä mutta hyvin tarpeellista sälää kotiin. Isoin hankinta edessä on enää työ/meikkipöytä. Niitä ei Ikeassa ollut kumminkaan varastossa, joten pitää ekaa kertaa elämässä kokeilla tilata netistä. Onneksi eilisellä reissulla pääsi mallikappaleiden avulla näkemään, millaisesta tuotteesta on kyse, ja niin kauan olen eri vaihtoehtoja pohtinut ja selaillut, että tiedän tuon kyseisen pöydän sopivan tarpeisiini niin hyvin kuin tarjolla olevista vaihtoehdoista on mahdollista.

Työpöydän lisäksi kaipaan tänne enää isot peilit ja muutamat lakanat sekä sen jonkinnäköisen kosketinsoittimen, sitten alkaa kaikki hankinnat olla tehty! Suurin sisustuksellinen haaste tällä hetkellä onkin vanhat, ylimääräiseksi jääneet tavarat, joille pitäisi keksiä paikka. Mulla lojuu nurkissa niin tv, mikro kuin kattolamppukin. Tv:lle ehkä on löytynyt ottaja, mutta muille ei tyrkyttämisestä huolimatta. Kai sitä pitäisi nyt sitten turvautua toriin tai fb-kirppiksiin, tuntuu vaan jotenkin vieraalta vaihtoehdolta mulle.

Pitää se vielä kerran sanoa, rakastan jo nyt mun uutta kotia. Toisaalta en malta odottaa, että saan kaiken valmiiksi ja visiot toteutettua, mutta toisaalta tämä puuhailu ja suunnittelu on niin ihanaa, että sitten ehkä alkaa harmittaakin, jos jossain vaiheessa ei enää ole enempää tehtävää.

Tänään oli syyslukukauden eka luento, ja sen putkeen kesätyösopimuksen viimeinen työpäivä. Lomaton kesäloma meni ihan äkkiä, ja pelottaa, että kohta kesäkin on ohi. Tämä on ehkä vuoden haikeinta aikaa mulle, kun niin kovasti tahdon pitää aina kesästä kiinni. Onneksi kuitenkin syksyäkin sopii odottaa ihan mukavin mielin. Vielä pääsee mökille ehkä parikin kertaa ja sieneen ja tekemään muita kivoja juttuja. Syksy tarjoaa toivottavasti mulle myös vihdoin pienen hengähdystauon, lomasen tiiviin kesän jälkeen. Opiskelut tietenkin tuo taas oman tutun stressinsä, mutta näennäistä vapaa-aikaa, myöhäisiä kiireettömiä aamuja ja vapaapäiviä on enemmän. Tässä vaiheessa myös odotukset syksyn etäopintojen suhteen on ihan myönteiset, saa luvan kanssa kotoilla ja olla epäsosiaalisen sosiaalinen. Eikä tarvitse herätä aikaisin pimeään, kylmään, märkään!

Mitä teille kuuluu just nyt? <3


Vielä ehdit käydä kysymässä mitä tahansa Q&A-postausta varten!


Liity lukijaksi tästä!
Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

1 kommentti:

  1. Mulle kuuluu ihan hyvää, ja mietin kanssa just, että miten kesäkuukaudet hujahtivat niin nopeasti ohi! Otan silti syksynkin ihan mielelläni vastaan, sillä oon suunnitellut mm. syksyisiä kokkailuita, pieniä lähiseuturetkiä ja muuta pientä kivaa tekemistä vastapainoksi opiskelulle. Nyt kun kurssit ovat vasta alussa, on ollut vielä suht rentoakin, kun heti ei ole esseitä palautettavaa tai mitään kovin suurta projektia muutenkaan työn alla.

    VastaaPoista