perjantai 8. tammikuuta 2021

Upea talvipäivä ja lomakuulumisia


Viime viikolla saatiin Helsinkiinkin viimein kunnolla lunta pitkän odotuksen jälkeen. Mä olen niin onnellinen kauniista maisemista ja vähän valoisemmista päivistä, vaikka kieltämättä meidän Jyväskylä-reissun jälkeen olin jo hyväksynyt kohtaloni, että en tuon matkan jälkeen enää hankia näkisi ja tämä talvi olisi yhtä musta kuin edellinenkin. Tällä kertaa lumi onneksi on pysynyt maassa eikä hirmupakkaset ole vielä tänne saapuneet, joten piti ottaa heti tilanteesta kaikki ilo irti ja lähteä ottamaan kuvia lumisissa maisemissa.

Nähtiinkin eilen sitten mun hyvän ystävän kanssa ja lähdettiin kävelylle lumiseen Rastilaan. Valkoisissa metsissä ja rannoilla on vaan niin käsittämättömän kaunista ja yhdessä fiilisteltiin meidän jalkojen alta kuuluvaa lumen narinaa. 

Vaihdettiin kuulumisia, hölöteltiin ja hassuteltiin ja otettiin yli neljäsataa kuvaa. Parin tunnin ulkoilun jälkeen vetäydyttiin sisään välipalalle ja kuumalle kaakaolle. Meillä oli ihan maailman ihanin talvipäivä rakkaan ystävän seurassa, ja kun lopulta pääsin kotiin asti, olin niin väsynyt, että makasin vain paikoillani monta tuntia!


Olen myös niin tyytyväinen niin moniin kuviin, mitä saatiin. Eilisilta ja tämä aamu meni editoidessa, ja siihenkin uppouduin niin täysin, etten malttanut mennä nukkumaan. Nyt onkin iso kasa kuvia niin eiliseltä kuin mun omalta tiistain kuvaussessiolta valmiina varastossa odottamassa tulevia postauksia!

Tänään olen väsännyt blogin virallista vuosikatsausta, joka toivottavasti pääsee julkaistavaksi sunnuntaina. Samalla olen yrittänyt vähän jälleen siivota ja järjestellä. Maanantaina siivosin kaikki joulukoristeet varastoon, ja taisin ensimmäistä kertaa elämässäni itse riisua joulukuusen koristeista! Aina aiemmin olen itse vain reippaasti koristellut ja myöhemmin äiti on itsekseen purkanut ja vienyt kuusen pois. Nyt olen nauttinut raikkaammasta, simppelimmästä joulunjälkeisestä kodista, vaikka lakanapyykit ja imurointi ovat edelleen saaneet odottaa. 

Kuusen poistumisen (ja kaikkien ihanien Instakuvien) myötä vähän olen nyt kaipaillut uusia kukkasia mun kotiin tuomaan vähän raikkautta ja elämää sisustukseen. Mulla oli hetken ikkunalaudalla sekä basilika että salaatti keräämässä voimia, mutta nyt nekin molemmat alkavat olla syöty! Ehkä jos tarpeeksi vihjailen, ilmestyy mun kotiin uusia kukkasia ihan itsekseen, haha. Tai sitten käyn ensi viikolla ostamassa jonkun ihanan ruusu- tai tulppaanikimpun, sekin on oikein hyvä vaihtoehto. Vaikka kieltämättä se salaatti oli varsin tyylikäs tuossa ikkunalaudalla myöskin!


No niin nyt mun on ehkä parempi lopettaa mun höpötykset tähän. Ollaan lomalla katsottu Pottereita läpi, ja huomenna päätetään urakka molempiin Kuoleman varjeluksiin! Ensi viikolla mulla on ensimmäinen työvuoro kahden ja puolen kuukauden tauon jälkeen ja sitten alkaakin jo kevään opinnot, nyt pitää siis tämä viimeinen lomaviikko lomailla ja röhväillä ihan täysillä.

Ihanaa viikonloppua jokaiselle tätä lukevalle ♥️

2 kommenttia:

  1. Miten ihania kuvia, en ihmettele miks olit niin innoissasi näistä editoidessasi! *.* Haha miten hauska toi, että Jyväskylässä on sun mittapuulla isot hanget! Mä just tänne palatessani ihmettelin, kuinka lämmin ja vähän lunta täällä on :D Noo mut Suomi on pitkä maa ja tänne mahtuu paljon erilaisia säätiloja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Ja siis ottaen huomioon että Helsingissä ei ollut viime talvena lunta ollenkaan (eikä ennen uutta vuotta ollut nytkään), oli se mulle jo niin iso juttu, että Jyväskylässä oli ihan oikeasti lunta! Pääsi kopistelemaan kenkiä ja katselemaan, kun muut pyyhkivät tuulilasia lumesta 😂

      Poista