lauantai 8. marraskuuta 2014

Drinks and babiesmotd (meal of the day!), nam!!! ♥
Tässä heti ensi alkuun aivan mahtava juomavinkki: omenavichyä! Ja nimestä on tosiaan hankala päätellä, mitä siihen tulee:

50% omenamehua 
50% vichyä 
(suhteita voi vähän muokkailla oman maun mukaan) 

Ja on hyvää, kevyempää ja parempaa kuin limu, ei niin makeaa, sopivasti pikkasen jopa juhlavaa ja ihan älyhyvää! Suosittelen :D
Ja siinä puolestaan ootd, oonpa mä mustavalkoinen nykyään :|
Kiireinen viikko takana, paljoa en ole ehtinyt postata! Kaksi mahtavaa konserttia takana (tai no kolme, jos tarkkoja ollaan :D), niistä postausta myöhemmin! Haluan vielä vaan tässä nopeasti kiittää kaikkia, jotka pääsitte paikalle, oli ihan mahtavaa! Kuuntelin tänään Hilpin (?) ottamia videoita ja hitto vie, me ollaan hyviä! Hide And Seek onkin sitten soinut loppupäivän päässä, välillä Voi miun tuota tunkenut väliin.

Ja kovasti en nytkään ehdi tänne kirjoittelemaan, torstaina sain kuulla uskonnon kokeen olevan keskiviikkona (ja kaikkien itsenäiseen suoritukseen kuuluvat tehtävät siihen mennessä tehtyinä, arvatkaa olinko aloittanut...) ja psykan minäkansion palautuksen olevan maanantaina. Nyt mä oon niitä sitten yrittänyt saada tehtyä. Ussassa ihan liikaa hommia, en tiedä miten tulen siitä selviämään, minäkansiosta sain vauvuuden valmiiksi, mahtavaa! On muuten kiva jutella äidin kanssa mun vauva-ajasta, selailla vauvakirjaa ja katsella vanhoja valokuvia. Äidistä ei vaan meinaa saada mitään irti, kun ei se muista! Mut kattokaa, miten söpö mä oon ollut ♥Huomenna juhlitaan taas isukkeja! Me mennään rakkaan siskoni luokse Veikkolaan koko porukka, niin meidän perhe kuin siskoni miehenkin perhe. Tulee ihan varmasti mukava päivä. Saa kerrankin viettää kunnolla aikaa näiden mun perheenjäsenten kanssa, joita en koskaan näe, ja tutustua siskoni komeamman puoliskon sukuun, että millaista porukkaa ne oikein on. Mä sanon joka vuosi, ettei jouluun mennä ennen mun synttäreitä (joihin on muuten 12 päivää aikaa!!!!!), mutta mitä helvettiä tuolla on yhtäkkiä joka paikka täynnä jouluvaloja? On ne toisaalta tosi kauniita, ihana joulufiilis tuli heti, kotoisa ja lämmin fiilis. Tykkään! Ostin torstaina joulutortunkin (onko paha, ei kai? :D), ja voisi ottaa Iinasta mallia ja koristella kuusen jo itsenäisyyspäivänä! :) Luntakin meinaa alkaa sadella, netti täynnä lumikuvia muualta Suomesta. Saisi täällä Helsingissäkin vain jättää sen veden ja rännän välistä, jos kerran pitää jotain sataa niin satakoot sitten lunta! 

Mä palailen nyt koulupuuhia tekemään. Tai blogipuuhia, pitäisi yksi syyspostaus saada julkaistua ennen kuin tulee talvi! Tai siivoamaan, sekin pitäisi hoitaa alta. Tai sit vaan meen nukkumaan, väsyttää pirhanasti ja päätä särkee. No, mä menen nyt kuitenkin, saa nähdä saanko yhtään mitään aikaiseksi. Adios! :*
Oonko muuten ainoa, jonka mielestä tämä postaus muistuttaa kummasti mun vanhempia postauksia? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti