sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Meidän viikonloppuKoeviikon lukemisten ja koulustressien jälkeen ollaan saatu viettää ihanan rento viikonloppu. Jostain mulle käsittämättömästä syystä heräsin eilen jo yhdeksältä, eli ennenkuulumattoman aikaisin mulle! Jonkun aikaa siinä rennosti makoiltiin, kunnes lähdettiin äidin kanssa kaupungille. Käytiin Jamerassa ostamassa ensi jakson koulukirjat ja paljon ruokaa tälle päivälle. Äiti toi mun luo sänkyyn juuri pesusta tulleen sinisen mekkoni, joten vaihteeksi vietettiin sitten mekkopäivää! :)Myöhemmin käytiin Alen kanssa kaupungilla kiertelemässä. Eksyttiin pitkästä aikaa Verkkokauppaan, jossa oli Wii U esillä! Pääsin pitkästä aikaa pelaamaan Mario Kart 8:a, ja pakko sanoa, olin parempi mitä oisin luullut! Ja katsokaa tuota mahtavaa menopeliä, mikä bongattiin ;). Samalla löysin Alelle etukäteisjoululahjan kymmenellä sentillä. Se saa sen sitten huomenna, niin kuin kaikki muutkin kiltit lapset. Illalla vielä pientä kokkailua seuraavaa päivää varten ja nukkumaan! 

Tänä aamuna heräsin kymmeneltä (siis oikeasti, mistä tämä johtuu?!), nähtyäni koko yön erittäin häiritseviä unia kaiken maailma ötököistä. Heti alettiin äidin kanssa ruokaa laittamaan oikein urakalla meitin tytyjä varten. Aamun tunnit menivät käsittämättömän nopeasti, ja kohta ne olivatkin meidän keittiössä, parveilemassa kuin nälkäiset pikkupuluset! Ruoka saatiin pöytään ja näkyi maistuvankin! (kunnon bloggaaja tajusi taas vaihteeksi ottaa kuvan vasta, kun kaikki olivat sitä ruokaa ottaneet..xd)


Siinä me syötiin, herkuteltiin, ja päädyttiin katselemaan joku miljoona jaksoa Sinkkuelämää. Sain ihan mahtavia lahjoja, tarkempia kuvia en niistä ehtinyt ottaa, joten myöhemmin tarkempaa postausta. Nämä lahjat todellakin tarkemmat esittelyt ansaitsevat!
 

Lopulta mun pikkupulut, kylläisinä ja väsyneinä, painuivat ovesta pihalle ja jäin ihan yksin sohvalle makoilemaan. Katsoin vielä yhden jakson Sinkkuelämää ja painuin Alelle, joka oli ostanut mulle ikioman Amiibon yllätykseksi! Älkää kysykö multa, mikä se on, en tiedä. Mutta katsokaa miten söpö se on! Loppuilta ollaan vain pelailtu Super Smash Brosia ja jänskäilty huomista. Ensimmäiset Wanhojen harkat! Metrolle päin tänään kävellessäni aloin vain itsekseni hihkumaan ja hyppelemään, olin niin innoissani tajutessani, että huomenaamulla pääsee taittamaan koulumatkan yhdessä mun rakkaan kanssa ♥

Mites teidän viikonloput? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti