perjantai 28. marraskuuta 2014

105-92!

Piti kirjoittaa ihan muista aiheista tänään, mutta sattuneesta syystä tämä on ainoa aihe, mitä nyt pystyy ajattelemaan. 


Kiitos Paavo Arhinmäki. Kiitos Markku Eestilä. Pekka Haavisto, Leena Harkimo, Kanki Kaikkonen. Ilkka Kanerva, Päivi Lipponen, Ville Niinistö, Jaana Pelkonen, Anni Sinnemäki ja 95 muuta kansanedustajaa, Kiitos Arja Juvonen, joka äänestit tasa-arvon puolesta perussuomalaisuudestasi huolimatta. Suomi on hiljalleen pääsemässä takaisin tuttuun asemaan, mikä sillä on tasa-arvon edelläkävijänä ollut jo vuosikymmeniä. Kumma juttu, että valtiolla, joka myönsi naisille äänioikeuden toisena koko maailmassa, kesti näinkin pitkään hyväksyä niinkin luonnollinen asia kuin rakkaus, viimeisenä Pohjoismaissa.


Mutta nyt ei keskitytä negatiivisuuksiin, koska pointtihan on se, ettei Suomen tarvitse enää junnata paikallaan. Ehkä ne loputkin vastustajat jossain vaiheessa tajuavat, että heidän argumenttinsa ovat joko valheellisia tai täysin asiaan liittymättömiä. Lainatakseni Essin sanoja:

p.s. aivan mahtavia profiilikuvia olen nähnyt teillä kaikilla! itse en sellaista tehnyt koska, no, ortodoksit eivät sano 'tahdon' ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti