lauantai 1. marraskuuta 2014

Thank God It's HalloweenPakko aloittaa ihan sanomalla, että eilen oli hyvä päivä! Hyvin nukuttu yö, hyvin sujunut koulupäivä, erittäin hyvin sujunut ostosreissu (Vantaalla...xd) koulupäivän jälkeen. Mahtavasti sujunut ilta mahtavien ihanien ystävien kanssa, joita näkee aivan liian harvoin. Thank God It's HALLOWEEN!

Meillä on DREESHin kanssa (selitänpä myöhemmin tuon sanan taianomaisen merkityksen, jos ette sitä tiedä) ollut aika lailla jokavuotinen perinne juhlistaa Halloweenia yhdessä. Mennään jonkun luo yöksi, katsotaan kauhuleffaa, ihan perusmukavaa illanviettoa. Joka vuosi puhutaan siitä, että nyt kai me pukeudutaan. Suorittaminen jää kuitenkin aina vähän puolitiehen kovista puheista huolimatta. Mutta ei tänä vuonna, ehei! Tänä vuonna DREESH panostaa ;)
 Oman asuni kohdalla en tiennyt yhtään, mihin suuntaan lähtisin toteuttamaan, kunnes torstaina Sibiksen Halloweenissa näin yhdellä kanssaopiskelijallani samansuuntaisen asun. Helppo, mutta vakuuttava asu, joka sai aikaan kommentteja niin vastaantulevilta lapsilta kuin aikuisiltakin!


Kisumisu, mikäpä muukaan? Ahkerasti vain rajauskynää ympäri naamaa, hännän kudoin koulussa itselleni. Vähän jänskätti tunkea meikkiä naamaan, en tosiaan sen ihottuman takia ole kahteen viikkoon meikannut pätkääkään. Nyt kuitenkin uskalsin, pysyy iho sen verran jo paikoillaan :D Korvia ei ikävä kyllä ollut, yksi idea oli tosin tehdä hännänpää punaiseksi, laittaa sarvet päähän ja olla pirukisumisu. Mutta onneksi bileissä oli jo valmiiksi yksi pikkupiru, että ehkä parempi että mun sarvet jäivät tällä kertaa kotiin!


Ylhäällä: Ronja, Denise, Ella ja meitsi, alhaalla Hilpi ja Erika. Fiksut tässä vaiheessa päättelee DREESHin mysteerin;)

Voi, kun tuli paljon kuvia otettua! Mulla on nyt ihan hirveä kriisi näiden kuvien valinnassa, pahoittelen tulvasta! En oikein tiedä, miten mun kissana pitäisi poseerata, niin sama ilmehän siellä on melkein jokaisessa! Mutta oli ihana ilta. Tehtiin herkullista ruokaa, nimittäin tortillaa! Tortilla on aika vakkari meidän tyttöjenilloissa, välillä pizzaa, välillä kanasalaattia tai -pastaa. Note to self: älä koskaan yritä tehdä guacamolea raaoista avocadoista. Yrittämiseksi jää...Loppuillasta sitten vain katseltiin telkkua (ei osattu päättää Ennustuksen ja Ps. I Love You:n välillä, joten kompromissina katsottiin pari jaksoa Supernaturalia..), otettiin todella paljon kuvia (mun uuden kännykän toimivalla etukameralla by the way!) ja pelattiin toki perinteistä pullonpyöritystä! Yö vietettiin ihanan tiiviisti siskonpedissä olohuoneen lattialla. 


♥ Kiitos tytöt vielä ihanasta illasta ♥

6 kommenttia:

 1. Ihana teksti! Niin positiivisesti ja rikkaalla tavalla kirjoitettu! uli hyvä fiilis kun tän luki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kamalasti! :D mut kivasta illasta ja hyvästä fiiliksestä on helppo kirjoittaa positiivisesti :) mut ihana kuulla <3

   Poista
 2. jihii hienot asut!!

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva ja posiivinen postaus! Piristi päivää:)

  VastaaPoista