lauantai 3. tammikuuta 2015

Vireota vireota

Eilen katsoin The Voice Of Finlandia (koska Tarja, aaah ♥_♥), ja kuunnellessani esityksiä, ajattelin, että jos Tarja on vielä ensi vuonna tuomarina, pitää mun osallistua. Siinä sitten aloin ajatella, mitä siellä laulaisin. Aloin kelata päässäni itselleni rakkaita biisejä, joiden tiedän sopivan äänelleni, joita ei kovinkaan montaa ole. Eilen illalla aloin tätä vasta treenaamaan, joten mitä kuulette videolla mun soittavan, on lähinnä improvisointia. 
Siteeran tässä vähän yhtä aiempaa postausta, jossa puhuin juuri tästä nimenomaisesta kipaleesta:

"Ja nyt liittymättä yhtään mihinkään, tähän loppuun linkkaan kappaleen, jonka kuuntelin äsken ensimmäistä kertaa vaikka kuinka pitkään aikaan kunnolla. Tää biisi julkaistiin, kun olin ekalla tai tokalla, ja kolahti heti ensimmäisellä kerralla. Yhdeksän vuotta olen tätä kappaletta rakastanut ja kolahtaa vieläkin. Kokonaan olin unohtanut, kuinka paljon tätä rakastan. Varmaan ensimmäinen biisi, jonka tältä bändiltä kuulin, siis tietäen sen olevan heidän tuotantoa. Se biisi, jonka kautta musta tuli fani. Ja vaikka sitä ennen ja sen jälkeen on heiltä tullut paljon aivan käsittämättömän mahtavaa matskua, tuskin mikään yksilö korvaa koskaan tämän asemaa mun sydämessä. Apulanta - Armo. Rakastan. ♥"
Armohan se. Video tulee tässä, kommentoikaa toki tähän tai YouTuben puolelle, mitä tykkäätte!  :) (linkki videoon tässä)



8 kommenttia:

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Et näköjään kestä negatiivisia kommentteja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kestän toki, en vaan mielelläni jää niitä katselemaan blogissani. Kritiikin voi myös esittää asialliseen sävyyn, selviä loukkausyrityksiä on turha laittaa, kun päätyvät roskakoriin joka tapauksessa.

   Poista
 4. Huuhuu, oot uskomattoman hyvä pianon soittaja! Ja sulla on ihanan persoonallinen ääni. Susta huokuu itsevarmuus kun laulat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos ihana <3 piristit (koska haluan ottaa tän kohteliaisuutena xd)

   Poista
 5. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista