maanantai 26. tammikuuta 2015

"Pitäis varmaan opiskella, MUTTA..."


Pitääpä aloitella tylsimmällä mahdollisella tavalla: pahoitteluni tästä viikon blogitauosta, musta on ainakin ollut ihan kamalaa! Paljon on ollut ideoita ja inspiraatiota, aikaa ei nimeksikään. Viikonloppuna käväisin leirillä vanhassa kunnon Lällyssä, jonne itse asiassa otin tietokoneenkin mukaan ihan blogia ajatellen, mutta päivät olivat pitkiä ja tiiviitä, ja netti lähes olematon, joten siitäkään ei tullut yhtään mitään! Ihanaa kuitenkin, että olette jotkut tulleet jopa kyselemään lisää postauksia, kun niitä ei olekaan kuulunut!
Ei mulla kuitenkaan mitään erityisen tähdellistä sanottavaa, halusin vaan tulla selittelemään epätoivoisesti postailemattomuuttani ja no, sanomaan moi! Koeviikko käynnistyy huomenna, ja saatte pari kertaa arvata, nappaako ruotsin lukeminen. Huomenna lähdetään äitin kanssa minilomalle Tukholmaan, joten sekin tietää pientä postauspaussia. Mutta älkööt huolehtiko, lupaan ottaa paljon hienoja Ruåtsi-kuvia ja tehdä hienon reissupostauksen viimeistään viikonloppuna! Ja mut tuntien koeviikko tulee olemaan jos jonkinnäköistä postausta täynnä, koska lukeminen, no, ei ole mun ykkösfavoritetekeminen. Lisäksi pitäisi saada viimeinen kuvistyö tehtyä, inspistä ei pahemmin siihenkään löydy! Tämän postauksen olenkin kuvittanut tänään  koulun käytävillä seikkaillessani ottamillani kuvilla.


Onpas taas sekavaa sekasotkua. Olen harkinnut niitä blogin Facebook-sivuja, on tässä tauon aikana tullut mieleen jos jonkinlaista julkaistavaa, ja ei niitä jotenkin sinne omalle Facebook-seinälle jaksa laitella. Onko idea ihan huono vai tuleeko kannatusta?


Näin loppuun vielä otan hetken mainostaakseni Epun lukuhaastetta! Viime aikoina on uutisoitu suomalaisten heikentyneestä lukutaidosta ja -aktiivisuudesta, joten hän haastaa jokaisen lukemaan yhden vapaavalintaisen kirjan vuoden 2015 aikana, ei sen kummempaa! Lisää haasteesta löytyy Facebookista, Epun Askista ja Instagramista hashtagilla #epunlukuhaaste. Ihania lukuhetkiä kaikille, omastakin lukemisestani tulen kirjoittelemaan lähiaikoina.

2 kommenttia:

  1. Millo linkkaa blogisi2?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensi viikolla yritän saada sen tehtyä! Pahoitteluni tästä, niitä tuli ihan hirveästi ja se osoittautui paljon vaivalloisemmaksi puuhaksi kuin luulin! :D

      Poista