sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Sinne meni sekin viikonloppu!

Lupasin itselleni, ettei kouluunpaluu vaikuttaisi kovasti postaustahtiini. Tässä kuitenkin ollaan, tällä viikolla olen julkaissut kaksi postausta, vaikka tuntuu, etten olisi blogannut kuukauteen! En jaksa tähän nyt mitään tekosyitä ala selittelemään (koska uskon, että postailemattomuuteni ärsyttää kaikista eniten itseäni). Sen sijaan totean, että kyllä me tästä vielä noustaan! Viimeistään koeviikolla :D

Meidän eilispäivää voisi melkein sanoa parisuhdelauantaiksi (kirjoitin ensin sunnuntaiksi, kunnes tajusin ettei tänään vielä olekaan maanantai. Vielä lomalla?). Aamulla herättiin hyvin epätavallisesti samaan aikaan (melkein). Aamu oltiin ihan rauhassa, kunnes suunnattiin nokkamme kohti Kaisaniemeä. Kävimme nopsasti lunastamassa leffaliput, jonka jälkeen lähdimme täyttämään vatsojamme Hesburgeriin. Mua inhottaa nykyään kaikki pikaruokapaikat, mieli ja kroppa haluaa jatkuvasti terveellisempää ruokaa. Mutta kai sitä pitää kerran murtua, kun yksi työntää alennuskuponkeja naaman eteen!


Kun ruoat oli syöty, tarvittiin vain karkit ja popparit ennen saliin astumista. Kuten jotkut jo Instagramista ehkä huomasivatkin, leffaksi valikoitui Madagascarin pingviinit, dubattuna ja kaksiulotteisena. Puhuttiin Alen kanssa, että meidänkin pitäisi hankkia semmoinen söpö vauvapingviini. Ale keksi, että muuttaisimme sitten isoon taloon, jossa olisi iso akvaario (?), jossa se pingviini voisi sitten asustaa! Ja ihan hauska elokuva oli, muhun ei tollaiset mustekala-ilkeätiedemies-agentti-maailmantuhoamishutut oikein uppoa, mutta oli siellä paljon hyviäkin kohtia. Kyllähän tuota siis uskaltaa jopa suositella!


(okei miksi lopetan jokaisen kappaleeni huutomerkkiin?! Pitää rajoittaa... ..!)

Iltasella herkuttelimme kanasalaatilla, Alen annos ekstrabalsamicolla kuten asiaan kuuluu, ja löhöilimme sohvalla tuijotellen Frendien kakkoskautta. Muru yritti opettaa mua jopa pelaamaan Pokemonia (arvatkaa kolme kertaa, opinko...)! Ihana ilta vietettiin, ihan kahdestaan.

Tänään ollaankin sitten kierrelty kaupunkeja, piipahdettiin Sellossa ostamassa Mario Kart 7...!!!!!! Tänään tein myös vähän erilaista avocadopastaa, noudattamatta yhtään mitään ohjetta (tästä lisää myöhemmin erillisessä postauksessa). Loppuilta ollaan pelattu sitä Mario Kartia, katsottu leffaa ja jänskätty huomisia ensimmäisiä vanhojen treenejä piiitkään aikaan! Ja nyt kun pääsi taas pitkästä aikaa bloggaamisen makuun, niin voisi sitä kirjoitella enemmänkin näitä postauksia (huomenna, nyt nukkumaan)! :) nimim. matikkajaderivointijafunktionääriarvoteivätjuurinytinnosta


Hyvää illanjatkoa kaikille murusille!


ja koska olen maailman huonoin ihminen kameran akun laturiin laittamisen myistamisessa, on tämän(kin) postauksen kuvat otettu matkapuhelimellani, pahoittelut!


(ja koska Akkavalta on mainioutta ja tilanne vielä mainiompi:)
TL;DR: Huutomerkit kunniaan. !.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti